Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Under Armour n11 spor ayakkabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
5
Favori
33.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaç para acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şaka gibi yorumlar var. Yukarıda da yazdım. Şirket detaylarına kendiniz bakın ya da ürün satın alıyormuş gibi yapıp mesafeli satışlar sözleşmesindeki satıcı bilgilerine bakın. Şirket bilgilerinde sahtecilik olma olasılığı çok düşük. Uygun fiyatlı olanlardan beğendiğiniz ve ayağınıza olan varsa satın alın. Kendi sitesinde 1 yıldan fazladır outlet olan bir kısım ürünü silip N11'e taşımışlar gördüğüm kadarıyla.

Satıcı İsim/Unvanı: Doğuş Perakende Satış Giyim ve Aksesuar Ticaret A.Ş.
    Satıcı’nın Açık Adresi: Uniq İstanbul, Huzur Mahallesi, Ayazağa Caddesi No:4/B/203 34485 Sarıyer/İstanbul/Turkey
    Satıcı’nın Telefonu: 2124440200
    Satıcı Mersis No: 0309034420200018
    Satıcı E-Posta Adresi: uaonline@dogusperakende.com.tr
  • Fiyatlar diğer sitelere göre baya uygun. Mağaza sahibi doğuş grup olarak gözüküyor. Bu şekilde yalandan bir mağaza açılabiliyor mu? Üstelik doğuş grubun sitesi olan n11'de.
  • Fiyatlar olağan üstü ucuz.. underi kullanan ve takip eden birisi olarak şaşırdım.. eğer satıcı sağlam ve ürünler orijinal ise fiyatları gerçekten çok uygun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 erkek 1 bayan olmak üzere 2 adet spor ayakkabı almış bulunmaktayım. Ürün onay bildirimi geldi şimdi. Bakalım sonucu göreceğiz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazasında hemen hemen tüm modellerini denemiştim.New Balance rahatlığı aramayın.ama gerçekten ayağa iyi oturan modelleri var,fiyatları yüksek gelmişti almamıştım,nasılsa indirime girer diye 8 ay sonra girdi indirime :) 700 TL ye 4 çift aldık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALTHAZARA -- 11 Ekim 2017; 13:44:6 >
  • İnşallah sahte gelmez.2 ayakkabı 2 sort 1 tshirt aldım umarım yanıtlaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayakkabı kalıpları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • Teşekkürler 2 tane aldım.
  • kargo kapıda ödeme .30 tl felan haşırt diye gömcurmesinler :))kargo belirisizliği elimi götürmüyor
  • Yaklasik 1000 tl lik alisveris yaptin...gaza geldigim dogrudru

Ama magazasini gezdigim zaman cok hosuma gitmişti her urunun kalitesi. Begenmediklerimi iade ederim olmazsa. Haber veren arkadasa tesekkurler. Bu arada nike ve adidas gibi sanirim kaliplari. Ben ona göre siparis verdim en azindan

• sculptor S kullanıcısına yanıt
    kalıpları küçüktür, bir bazen 1,5- 2 numara büyük almanızda fayda vr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi germinall -- 11 Ekim 2017; 14:26:55 >
  • germinall G kullanıcısına yanıt
    Normal ayakkabiya gore mi yoksa nike adidasa göre mi dar diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

kargo kapıda ödeme .30 tl felan haşırt diye gömcurmesinler :))kargo belirisizliği elimi götürmüyor

Geri gider ancaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Kargo bedava olaydı bari

Kaç para acaba

250 üzeri kargo bedava + zubizuda %3 ve 100 üzeri 10tl indirim kuponları var herkese alabiliyor.
  • nike ve adidasa göre diyorum. bir ay önce falan denemiştim, görevli de aysnısını söylemişti.

nikete 46 46,5 gibi giyiyorum mesela bunda 47,5 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi germinall -- 11 Ekim 2017; 14:45:2 >
  • therapyy kullanıcısına yanıt
    Tahminim kargonun 10 lira olacağı. Ancak yüksek bir ücret çıkarsa teslim almazsın. Bu devirde 20-30 liradan anlaşmalı kargo (orta boy, normal ağırlık) gönderen firma varsa bıraksın işi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: germinall

kalıpları küçüktür, bir bazen 1,5- 2 numara büyük almanızda fayda vr.

44.5 Nike giyiyorum

28.5 cm ayak

Burda da aynı işte..

Under Armour n11 spor ayakkabı

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

Kargo bedava olaydı bari

Kaç para acaba

250 üzeri kargo bedava + zubizuda %3 ve 100 üzeri 10tl indirim kuponları var herkese alabiliyor.

10 tl indirimi nasıl alıyoruz

• gitti 500tl paylaşmayın artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.