Şimdi Ara

Under Armour n11 spor ayakkabı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
5
Favori
33.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • urunleri sepete attim sonra baktim butun urunlerini satisa kapatmislar... adamlarin sorunu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 11 Ekim 2017; 23:32:59 >
  • Tam 1 saattir model beğenmeye çalışıyorum tam buldum derken satıştan kaldırdılar

Edit: Düzeltilir, siparişi geçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 12 Ekim 2017; 0:23:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporda giymek için şort falan alırdım .Ama tükenmiş...
  • Bitirmişsiniz bize başı kalmış

• Salona yazıldım eşofman altı ayakkabı falan lazımdı da sömürmüşsünüz 44 kalmamış

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/under-armour-kosu-ayakkabisi-ua-speedform-apollo-2-m-P210420651

kaçırma bence çok güzel ayakkabı 44 giysem alırdım günlük
  • Birçok numara yok maalesef!

• Hicbirsey kalmamis yine yetisemedim.millet hala gorup bu marka ne yeaaa diye triplere bile girmis.

Siz giymeyin zaten boyle guzel markalari.

• Alana hayırlı olsun ama bana hitap etmiyor malesef under armour, tnf devam

• https://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/under-armour-kosu-ayakkabisi-ua-ps-speedswift-grit-u-u-P211255790 bu ayakkabının numarası çpcuklar için mi yoksa cm hesabı mı, bilen var mu acaba?

• Bu markanın kalıpları dardır. Bir numara büyük alınması tavsiye edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolilow

https://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/under-armour-kosu-ayakkabisi-ua-ps-speedswift-grit-u-u-P211255790 bu ayakkabının numarası çpcuklar için mi yoksa cm hesabı mı, bilen var mu acaba?

cocuk ayakkabısı
  • Bu fiyata satılması çok zor 150 liraya aldın diye sevindiğiniz modeller 100 usd normal mağazalarında

• ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    aynı.1,5 numara fark ediyor diyenler olmuş şaşırdım.modele farklı olarak mı değişiyor diye düşündüm ama benim denediğim tüm ayakkabılar normalde kaç giyiyorsam o numaraydı ve siparişleri de öyle verdim.
  • requiemm kullanıcısına yanıt
    fat tire ayakkabıları mağazada görünce buna mecbur olmayan kimse almaz diye düşünmüştüm:)
  • under armour ayakkabıları iyi midir? var mı daha önce deneyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Bu fiyata satılması çok zor 150 liraya aldın diye sevindiğiniz modeller 100 usd normal mağazalarında

Satici kendisi ama n11 de

• Sabah sabah 330 liralık alışveriş yaptırdınız yav.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Rahatlık taban ve ergonomi açısından 10/10. Gemini 2 modelini kullanıyorum, Nike ve Adidas’ta hatrı sayılır modelleri kullandım. Hepsinden daha iyi diyebilirim. Tabii Adidas’ın üst segment ürünleri de baya iyi (ultra boost gibi) fakat onları sadece mağazada denedim, karşılaştırmam doğru olmaz.

adidasda kaç giyoyordunuz ve bu markada hangi numaraya denk geldi bilgi verir misiniz?
  • Bu ayakkabılar heryerde 200-250 tl civarında. Nasıl oluyor da burada 100 tl ler. Açıkcası orjinallik konusunda güvenemedim. Şüpheliyim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.