Şimdi Ara

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
23.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

A101 kadar düşmüş çöphttps://www.a101.com.tr/list/?search_text=Under%20Armour
    aha.. yoksa kemal tanca mı sldı hisselerini
  • Ayakkabi isini seviyorum, bir cok kanal ve koleksiyoncu takip ediyorum ama hic birinde under armourin esamesi bile okunmuyor.

Overrated!

Ultraboostlarin yeezylerin yada jordanlarin 500liraya dustugunu gordunuz mu hic?

UAnin bunlara rakip olabilecegini dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 24 Temmuz 2020; 23:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sta07

https://www.adidas.com.tr/tr/ultraboost-20-ayakkabi/FW5523.html

%30 indirim+ sepette 200 TL indirim yapılıyor.Outlet kısmından diğer boost ayakkabılara ulaşabilirsiniz.Senseboost ve astarun modellerinde de %40 indirim vardı.
    Ne kadar dayanir bu ayakkabılar skechers aldim hayatimda ilk defa bir ayakkabi parçalandi 3. Ayinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Ne kadar dayanir bu ayakkabılar skechers aldim hayatimda ilk defa bir ayakkabi parçalandi 3. Ayinda.

Alıntıları Göster
    Skecher'in çoğu modeli aşırı dayanıksız, Adidas'ın duramo serisi çok başarılı ne badireler atlattı hayal bile edemezsiniz hocam :D
  • Hocam dayanıklılık konusunda skechers modellerinden çok daha iyi olsa da ultraboostlarında yanlardan açılma yaptığı hakkında yorumlar okudum.
  • Yanilmiyorsam 240 gun gunde 4 mil antreman yaptigini soyluyor ve bu hale gelmis ultraboost.

Continental kaucuk degil bu, onlar daha fazla dayanacaktir.

Hes Kicksyoutube
    1 YEAR AFTER WEARING ADIDAS ULTRA BOOST!! PROS & CONS!
    https://www.youtube.com/watch?v=NasHp43S6KA&feature=youtu.be

Skecherslar cabuk deforme olmasiyla meshur zaten, eksiye girip okursan herkes ayni seyi soyluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 25 Temmuz 2020; 14:12:9 >

• Olabilir😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba daha önceki açtığın UA konusunda da yazışmıştık, önerini dikkate alıp hovr model indirimi kovalıyordum ki açtığın bu konu ile yarı fiyatına ayakkabıyı almış olduk, paylaşımın için teşekkürler. şimdi aldığımız bu ayakkabının akıllı modu hakkında sorularım var. ayakkabı pilli mi? pili ne kadar süre gidiyor, pil çeşidi nedir ya da mesela ayağımız yanlışlıkla suya battı bozulma durumu oluyor mu? bu konulardan biraz aydınlatırsan sevinirim @CockroachHunteR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 25 Temmuz 2020; 12:18:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım :) fiyatlar artıyor sürekli kaliteli ayakkabı almazsam uzun süre dayanmıyor. Tl bazlı değil dolar bazlı para tutunca ufak zamlar etkili olmuyor

• Ürünü gelenler yorumlarsa çok iyi olur.Bende almayı düşünüyorum.

• Ayakkabım geldi. Çok güzel gözüküyor. 42 numara almıştım biraz sıktı. Şimdi bunu iade edip 42.5 numara alacağım :) Ama ilk izlenimim güzel.
  • Koşu ayakkabısı için infinite 2 değil de sonic 2 modeli çok beğenilmiş yabancı forumlarda. Infinite 2 daha şık duruyor bence ama rahatlık ve koşu açısından sonic 2 daha iyi bir seçenek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FALCREB

Ayakkabım geldi. Çok güzel gözüküyor. 42 numara almıştım biraz sıktı. Şimdi bunu iade edip 42.5 numara alacağım :) Ama ilk izlenimim güzel.
    Bu fiyata deger mi ve rengi cok parliyor mu? Foto koyabilrisiniz

• benim ua chargedde 45 giyiyodum bundada 45 aldım inş olur olmazsa daha büyüyüğü yok

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Yeşil yerler çok parlak olur diye korkuyordum ama beklediğim kadar parlamıyor o yüzden sevindim. Bu fiyata kesinlikle alınır

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı

• Hayırlı olsun.Adidas ve nike gibi diğer spor ayakkabılarda kaç giyiyordunuz?Ayakkabının tabanı rahat mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: FALCREB

Yeşil yerler çok parlak olur diye korkuyordum ama beklediğim kadar parlamıyor o yüzden sevindim. Bu fiyata kesinlikle alınır

Koyu yesil galiba?

• Ayakkabı geldi, günlük kullanım için oldukça rahatsız, koşu için oldukça rahat buldum. Tabanı kalın ve destekli.

Topuk sabitleme kısmı aşırı sert ve öne eğimli. Sadece koşmak için yapmışlar. Düz, ayakta dururken bile çok baskı yapıyor. Koşarken anlaşılmıyor. Dizler sürekli kırık olacak.

Salomon amphib bold ve new balance 1080 (pek bulunmaz) ile kıyasladım. Sadece koşu amaçlı kullanacağımı gözüm keserse iade etmeyeceğim.

• En son paraya kıyıp taksitle ultraboost alacam.Yok mu şöyle ucuza rahat ayakkabı?F/p tavsiyelere açığım.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Abow mağduriyete gel,ya şu sıcak fırsatlarda bi şey çok önerliyosa,kapışılıyosa kaçın ordan almayın sakın tecrübeyle sabit.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.