Şimdi Ara

Uncharted The Nathan Drake Collection Kullanıcı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted The Nathan Drake Collection Kullanıcı İncelemesi

Yeni bir inceleme ile karşınızdayım arkadaşlar uzun zamandır inceleme yazamıyordum, Uncharted: The Nathan Drake Collection'nı aldım oyun çıkalı bir kaç ay olsada ufak bir inceleme yazmak geldi içimden umarım beğenirsiniz. Oyundan biraz bahsetmem gerekirse Ucncharted, Playstation 3 konsoluna özel olarak Naughty Dog tarafından geliştirilen bir oyun, bir seri, Sony bu seriyi tek bir pakette birleştirip PS4 kullanıcıları ufak yeniliklerle satışa çıkardı, bende elimden geldiğince sizler için oyunu kısaca incelemeye çalışıcam.

Yeniden Uncharted Zamanı

Uncharted ilk piyasaya çıktığında büyük ses getirmişti ve büyük beğeni kazanmıştı, oyunun yapımcısı Naughty Dog daha sonra PS3 için toplamda 3 adet Uncharted oyunu çıkardı ve her biri birbirinden başarılı oyunlar oldu ilk Uncharted: Drake's Fortune, 2007 yılında çıktı daha sonra Uncharted 2: Among Thieves, 2009 yılında piyasaya sürüldü Uncharted 3: Drake's Deception, 2011 yılında piyasaya çıktığında oyun artık bir seri halini almıştı ve büyük beğeni toplamıştı, Sony bu seriyi oynamayan yada serinin sevenlerini yeni nesilde de oynayabilmeleri için Uncharted: The Nathan Drake Collection sürümünü PS4 için piyasaya sürdü.

Yeni bir Uncharted

Yeni Uncharted: TNDC eski oyunların aynısı olsada teknik anlamda ufakta olsa değişiklikler mevcut, PS3 döneminde 720p/30 fps olarak çalışan seri PS4'de 1080p/60 fps olarak çalışmakta ve doku çözünürlüğü yükseltilmiş olarak oynanmakta, tabiri caizse yağ gibi akmakta oyun PS3 zamanında 1080p beklentisi bu nesile nasip oldu diyebiliriz, belki Uncharted 4'ü PS5 çıktığında 4K/60 fps olarak görebiliriz kim bilir. :) PS3 döneminde de fark ettiğimiz 1. oyundan 2. oyuna geçişte teknik anlamda ki gelişimi PS4 sürümünde daha dikkat çekici olduğunu söyleyebilirim, her ne kadar tüm seri sadece PS3'e çıksada yapımcılar ilk oyunda konsolun tüm gücünü kullanamadıkları için yaşanan fark görülmeye değer olduğunu düşünüyorum (en azından meraklılar için ) ve burda bir kez daha konsolların zamanla daha verimli kullanılabildiklerine şahit oluyoruz, Uncharted 2, PS3'ün gücünü gösteren ender oyunlardan biridir ve dönemimde de fazlasıyla ses getirmiştir aynı şekilde Uncharted 3'de bu oyunlar arasındadır.

Film havasında oyun

Seri için anlatılabilecek fazla birşey yok bildiğiniz efsane Uncharted serisi arkadaşlar oyunların konularını merak edenler için kısaca paylaşıyorum.

Uncharted Serisinin Kısaca Konuları

Uncharted: Drake's Fortune

Sir Francis Drake'in tabutundaki 400 yıllık bir ipucu Nathan Drake'i El Dorado'nun efsanevi hazinelerini bulmaya yöneltirkeni Pasifik Okyanusu'nun ortasında unutulmuş bir adayı da keşfetmesini sağlar.

Drake adada mahsur kalıp lejyonerin ağına düşünce bu arayış da ölümcül bir hal alır. Sayıca ve silahça düşmandan güçsüz olan Drake ve arkadaşları, bir yandan adada saklı olan korkunç sırları ortaya çıkarmaya başlarken, bir yandan da hayatta kalmak için savaşmak zorundadırlar.

Uncharted 2: Among Thieves

Şansı yaver gitmeyen Drake, kendini yeniden, hırsızların ve lejyoner hazine avcılarının tam da arkasında bırakmaya çalıştığı, hainliklerle dolu dünyasında bulur. Gizemli bir kalıntıdan hareketle Himalayalar'ın efsane vadisi Shambhala'da bir keşif gezisine çıkan Drake, kendini kayıp şehrin efsane hazinelerinden daha fazlasının peşinde olan kaçak bir savaş suçlusuyla tehlikeli bir kedi-fare oyununun ortasında bulur.

Yalanların ağına düşen ve kendini gitgide daha ölümcül bir hal alarak dayanıklılığının limitlerini zorlayan bir takibin içinde bulan Drake sahip olduğu her şeyi riske atmak zorunda kalacaktır - peki ama şansı da onu terk etti mi?

Uncharted 3: Drake’s Deception

Efsanevi "Kumların Atlantisi"ni arayan hazine avcısı Nathan Drake, Arap Çöllerinin ortasında zorlu bir maceranın içinde bulur kendini. Bu yolculuk onu ve akıl hocası Victor Sullivan'ı şaibeli bir yasadışı organizasyon ve onun acımasız liderinin gizli kapaklı kalleşlikleriyle karşı karşıya getirecektir.

Kayıp şehrin korkunç sırları ortaya çıktığında, Drake'in misyonu da onun dayanıklılığının sınırlarını zorlayan ve onu en büyük korkularıyla yüzleşmeye zorlayan çaresiz bir hayatta kalma sınavına dönüşür.
    (Yazılar Playstation Türkiye'den alıntıdır)

Uncharted: The Nathan Drake Collection seslendirmeler dahil tamamen türkçe olarak piyasaya sürüldüğünü belirtmem gerekiyor, Sony Türkiye'ye ve 23 Studios'a bunun için teşekkürlerimi iletmek istiyorum umarım bu uygulama sadece Sony oyunları için değil tüm oyunlar için geçerli olduğu bir dönem görürüz inşallah. Bu seriyi oynamayanlar mutlaka göz gezdirmelerini tavsiye ediyorum tabi yeni nesil bir grafik beklentisi olmadan gerçi Uncharted 2 ve 3. oyun bazı yeni nesil oyunlarla kapışabilecek potansiyeli olduğunuda unutmamak lazım, bu oyunları oynayanlar içinse 1080p/60 fps ve türkçe seslendirmeler için bu oyunu oynamalılar bildiğiniz gibi ilk ve ikinci oyun türkçe olarak piyasaya sürülmemişti sadece Uncharted 3 türkçe olarak piyasaya çıkmıştı PS3 döneminde bu sefer tüm seri türkçe olarak karşımızda hemde Uncharted 4'ü beklerken biraz nostalji yapmış olursunuz, anlatacaklarım bu kadar umarım inceleme hoşunuza gider merak ettiklerinizi sorabilirsiz herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.

Oyun Puanım

Grafik: 80
    Ses: 80
    Oynanış: 80

Sonuç: 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 28 Aralık 2015; 2:46:46 >

• Dünyanın en kısa incelemesi olarak guinness'e aday olur derim.
  • Türkçe dublaj gerçekten enfes olmuş
    Ben ps3 bütün seriyi bitirmeme rağmen oyunu tekrar ps4 ile oynuyorum.
  • bos islere girme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

bos islere girme.

boş konuşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huertas10 kullanıcısına yanıt
    yazık la kimin çocuğuysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 27 Aralık 2015; 16:54:55 >
  • Metni okudum da nokta kullanmamanın mantığı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme diye başlık açıp içeriğinde ''anlatılabilecek fazla birşey yok'' demek ne güzelmiş öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Aralık 2015; 19:32:13 >
  • Oyunu hiç oynamadan BSC yi açıp 2 haberden copy paste yapsam daha uzun inceleme olur.
  • tl;dr

• İncelemenin kısa olduğunu kabul ediyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın oyunlar daha önce PS3'e çıktığı için oyunlarin konusu vs. girmek istemedim merak ettiklerinizi sorun gerekirse ana başlığa ekleyebilirim.

• Bu inceleme falan olmamis kusura bakma kardes. Zaten inceleyecek kadar da oynamadin, PSN de goruyorum arada ama sanirim daha ilk oyunu bile bitirmedin, neyin incelemesini yapiyorsun? Gerci dogru durust oyun bitirmiyorsun bile, hayatin forumlarda geciyor, yazik ediyorsun kendine, harcaniyorsun kardes...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu inceleme falan olmamis kusura bakma kardes. Zaten inceleyecek kadar da oynamadin, PSN de goruyorum arada ama sanirim daha ilk oyunu bile bitirmedin, neyin incelemesini yapiyorsun? Gerci dogru durust oyun bitirmiyorsun bile, hayatin forumlarda geciyor, yazik ediyorsun kendine, harcaniyorsun kardes...

Oyunu inceleyecek kadar oynamadığımıda nerden biliyorsun? Sadece 3. oyunu daha bitirmedim onuda PS3'de bitirmiştim zaten.

İnceleme yazısı güncellenmiştir arkadaşlar.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Lutfen daha yapici elestirilerle gelelim.

• Kullanıcı incelemesi demek iki satır cümlenin arasına büyük resimler basıp yazının yarısını da başka yerden kopyala yapıştır yapmak değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Lutfen daha yapici elestirilerle gelelim.

Mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r3vstallon

Kullanıcı incelemesi demek iki satır cümlenin arasına büyük resimler basıp yazının yarısını da başka yerden kopyala yapıştır yapmak değildir.

Remastered bir oyun olduğu için incelemem kısa oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Remastered bir oyun olduğu için incelemem kısa oldu.

Senin yaptığına inceleme değil, izlenim deniyor onda bi anlaşalım önce. The Nathan Drake Collection oynayıp gördüklerinin özetini yazmışsın, yazının yarısı da PlayStation sitesinden kopyala yapıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hocam incelemeyi beğendim. Bence gayet iyi olmuş. Hatta fazla ayrıntıya girmişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

Hocam incelemeyi beğendim. Bence gayet iyi olmuş. Hatta fazla ayrıntıya girmişsiniz.

Teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.