Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
46.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla düblaj muhtesem olmuş direk düblaj ile başlatın oyunu, ps türkiye git gide uzmanlaşıyor düblaj işinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Hollanda'da yaşıyorum kutulu olarak aldığım uncharted serilerinde Türkçe altyazı olurdu bunda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nati dog artık kendini aşmış open world uncharted yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

quote:

Orijinalden alıntı: Python

Güzel oyunmuş, şimdi birşey soracağım ama yanıtlandımı göremedim. Yanıtlandıysa kusurabakmayın. :( Bende uncharted 4 yok, ( varda ne hikmetse primary hesap bendeydi biri çalmış buradan bulamıyorum kim çaldıysa mail şifre herşey değişmiş. ) neyse haliyle uncharted 4 olmadığı için bu oyun ek paketse kendim alırsam çalışmayacak. Oyun ek paket mi ? yoksa harici bir oyun mu ? hariciyse illa uncharted 4 istemiyorsa alacağım.

Oyunu tek başına alıp oynayabilirsiniz. Uncharted 4 e ihtiyacınız yok.

Çok teşekkürler şimdi psn'den satın alıyorum o zaman.
  • Arkadaşlar sensivity kaç ile oynuyorsunuz? Ben hızlı diye 5'ten 3'e aldım

• Beyler kayıp miras için bir koleksiyon sürümü olmayacak değil mi?

Benim oyun :)

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

• ege_NL kullanıcısına yanıt
    Uncharted collection tr, ru ve uk da

Uncharted 4 de aynen tr, ru ve uk da turkceyken su an bu oyun sadece tr psn ve rus psn de turkce gorunuyor. Oyunu almadan once psn de url linkine bakip cusa idi sanirim o kodun tr psn ile ayni olmasina dikkat edin.

Yoksa boyle suprislzlerle karsilasirsiniz maalesef.

• Oynayan arkadaslara sorular:

Mekan cesitliligi ne durumda, son videolar sanki hep ormanda geciyordu. Eski oyunlardaki gibi cesitlilik var mi?

Puzzlelar nasil? Aksiyona mi abanilmis yoksa yine inanilmaz guzellikte puzzlelar var mi oyunda?

• Oyunu bitirdim. İşten izin almıştım sırf bu oyunu oynayıp bitirmek için 😂 puzzle' lar çok aşırı zor değil ama bir tanesinde bayağı uğraştım. Birde 11 adet birşey toplarken baya uğraştım. Grafikler manzara çeşitlilik aksiyon konuşmalar hikaye benim nezlimde 10 üzerinden 10. Ben puan kıracak hiç bir yer göremiyorum olsa bile fan boyluktan kirmiyorum 😂Uzun saçma sapan oyunlar vardı keyif vermeyen ne zamandır, çok şükür bunu oynadık 1 ay oyun oynamasam yeridir o derece doyurucu. Biraz kısa ama olsun 8-9 saat civarı sürüyor rahatlıkla. Oynamayan herkes bir an önce alsın oynasin. Kaçırmayın bu oyunu 😁

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu gördükten sonra bir daha nasıl aksiyon oyunu beğeneceğiz bilemedim.

Şiir gibi sahne, diyalog yazmış herifler. Harita, manzara, boyutlandırma vs uçmuş. Belli noktalarda nesildeki zirve yerleri belirliyor oyun. Grafik tartışmalarına noktayı koydu mesela adamlar sessiz sedasız. Modeller konusundaki bir kaç sıkıntıyı sallarsan bu jenerasyonun, bu ölçeklendirmedeki en kral grafiği. The Last of 2 de balyozu indireceğiz diye bağırıyor aynı zamanda.

Chapter 7'ye kadar geldim ama bitecek korkusundan zar zor sindirdim bölümleri. Her santiminde kalite. Sağ olsun Chloe sanal karaktare aşık edecek kadar manyağa çevirdi. Bütün oyun kalçalarını görmek zorunda bırakılmakla işkence yapıyor Naughty. Hikayeden vs bahsetmiyorum tadınız kaçar; süprizi, aksiyonu klasik Uncharted zaten.

Böyle bir boyutu, vejetasyonu, ölçeği insan eli de çizemez bu arada. Kabul etmiyorum. Marstan adam mı getirdi ne yaptı bunlar acab?

Bir kaç SS,

• Burda madeni para var dıye gösterıyor harıta ama hıcbır giriş çıkış tırmanma yeri
    Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] yok??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Ağustos 2017; 19:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Burda madeni para var dıye gösterıyor harıta ama hıcbır giriş çıkış tırmanma yeri

Suyun altındaki zemine bakın,orada kare şeklinde bir delik var oradan dalacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Burda madeni para var dıye gösterıyor harıta ama hıcbır giriş çıkış tırmanma yeri

Suyun altındaki zemine bakın,orada kare şeklinde bir delik var oradan dalacaksınız.

Tesekkurler hocam

• 6. bölüme geldim ara verdim yoksa bu akşam bitecek.
    5. bölümün sonunda Sam Drake'i görmek muhteşem oldu bakalım seneryo nasıl ilerleyecek

Bir kaç ss daha;

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu]

Frazer müthiş bir karakter gerçekten beni benden alıyor her hareketi mimiği başı dertteyken bile eğlenceli tavırları lafları müthiş.

• Yavaş yavaş, tadını çıkararak,her yeri didik didik ederek ilerle hocam

• Zirhli araci patlatma gorevini gecemedim ezicide bokunu cikartmislar.

• quote:

Valla düblaj muhtesem olmuş direk düblaj ile başlatın oyunu, ps türkiye git gide uzmanlaşıyor düblaj işinde.

Düblaj

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Valla düblaj muhtesem olmuş direk düblaj ile başlatın oyunu, ps türkiye git gide uzmanlaşıyor düblaj işinde.

Düblaj

Önemli bir konuya parmak basmışsın çağrı kardeşim devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Ağustos 2017; 22:7:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Yavaş yavaş, tadını çıkararak,her yeri didik didik ederek ilerle hocam

Aynen hocam 1 haftaya yayarım ben bunu herhalde. O da 10 bölüm gibi kısa sürdüğü için. Erken bitirince ödül veriyorlar sananlar var onlardan değilim tadını çıkartarak oynamak harika oluyor. Malzemeleri toplamakta hobim zaten :)
  • Şu oyuna kısa dıyenler yok 6 saatte bitiyor dıyenler resmen oyunları oynamadan geçiyorlar. Ben 5 saat oynadım yoruldum bıraktım daha 4. bölümün ortasındayım valla. oyunlarıda hakkını vererek oynamak lazım arkadaş hiçmi etrafı incelemiyorsunuz tasarımlara manzaralara bakmıyorsunuz ben anlamıyorum..bu her oyun için geçerli sonuçta böyle büyük yapımlar için aslında bir sanat harikası diyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.