Şimdi Ara

uncharted:the drake's fortune oynayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukardaki oyunu ps3 için aldım. el dorado araştırması diye 2. bölüm var. böyle antik dönemden harabe bir yere geliyor kahramanımız. burada ne yapacağımı bir türlü bilemedim. bir yerde hazine buldum ama ondan sonra neyapacağımı çıkaramadım yardım lütfen.

• Mağara gibi biyerde olman lazım yanlış hatırlamıyosam.Arada da bi uçurum var.Karşıdaki varilleri silahınla patlatıyosun , sonrası gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 2 Mart 2009; 1:10:22 >
  • bende oyunu oynayıp bitirmeme rahmen bu anlatımdan nerde kaldığın hakkında hiç bişey anlamadım
  • arkadaşım
    oyuna başladıktan hemen sonra cesna tipi uçakla arkadaşıyla birlikte ayrılıyorlar. Bir ormana geliyorlar. Başlığında the search of el dorado yazıyor.işte orada ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen yardım.
  • Çevrene dikkat et sanırım girişleri tahtayla kapalı olan yeri diyosun eğer dediğim yerdeysen yukarda asılı içinde ateş yanan avize benzeri şeyler var ateş onlara düşür kapıdaki tahtalar yansın geç.Birde bazı yerlerde variller var onları patlatırsan kavuşursun zaten uzun süre yapamadığında yanındaki eleman söylüyo sana
  • Sol tarafta karşı köşedeki taşın üzerine çıkıyorsun oradan diğer taşlaraa atlaya atlaya yukarı çıkıyorsun bir kayanın oraya geliyorsun ve kayayı ittiriyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

Sol tarafta karşı köşedeki taşın üzerine çıkıyorsun oradan diğer taşlaraa atlaya atlaya yukarı çıkıyorsun bir kayanın oraya geliyorsun ve kayayı ittiriyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

Sol tarafta karşı köşedeki taşın üzerine çıkıyorsun oradan diğer taşlaraa atlaya atlaya yukarı çıkıyorsun bir kayanın oraya geliyorsun ve kayayı ittiriyorsun.

Evet ben de hatırladım sen söleyince.
  • arkadaşlar
    bana sistemin atla dediği kayaya çıktım. bir üstteki kayaya da çıktım. ama ondan sonra çıkamıyorum ne kadar denesemde olmuyor
  • hocam kayadan kayaya atla biraz bulucaksın iteceğin kayayı :) zaten iticegin kayanın önüne gelince sanırım bi işaret cıkıyodu hangi tuşa basacaına dair, bnde ilk başladığımda orda 15-20 dakka boş boş dolaşmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.