Bildirim
UNCHARTED: Drake's Fortune [Kendi SS lerim]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende yeni eklicem imzamda gözükmüş gibi FULL HD Var bende SS ler için çok saol %51 de halen -
Şu ss leri görünce aklıma tomb raider 3 geldi, umarım onun kadar zevklidir.
Demosunu indiren arkadaşlar şöyle bir inceleme yapsa. Kamera açısı nasıl, oyuna hakim olmak için yeterlimi? Ateş ederken çevreye hakim olunabiliyormuyuz? Durduğumuz yerde istediğimiz yere bakabiliyormuyuz? Oyunda ne yapıyoruz, nasıl ilerliyoruz gibi sorulara yanıt verecek bir inceleme olursa, tam sürümünü satın almak isteyecek arkadaşlarada rehber olur.
Şu ana kadar çıkmış ps3 oyunları arasında ilgimi ilk çeken oyun bu oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 10 Kasım 2007; 17:49:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Demosunu indiren arkadaşlar şöyle bir inceleme yapsa. Kamera açısı nasıl, oyuna hakim olmak için yeterlimi? Ateş ederken çevreye hakim olunabiliyormuyuz? Durduğumuz yerde istediğimiz yere bakabiliyormuyuz? Oyunda ne yapıyoruz, nasıl ilerliyoruz gibi sorulara yanıt verecek bir inceleme olursa, tam sürümünü satın almak isteyecek arkadaşlarada rehber olur.
İstediğimiz yere bakabiliyoruz, nişan almak biraz zor ancak alışılabilir, karakterimiz lara croft kadar çevik heryere atlıyor-zıplıyor, nişan alırken görüntüler Gears Of Wardaki gibi oluyor, grafikler gayet güzel HDR - parlama efektleri göz alıcı, kamera dönerken oyuna hakim olabiliyorsun ve son olarak bu oyun 100 ytl edermi?
Evet eder!
-
quote:
Orjinalden alıntı: Thathurts
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
İstediğimiz yere bakabiliyoruz, nişan almak biraz zor ancak alışılabilir, karakterimiz lara croft kadar çevik heryere atlıyor-zıplıyor, nişan alırken görüntüler Gears Of Wardaki gibi oluyor, grafikler gayet güzel HDR - parlama efektleri göz alıcı, kamera dönerken oyuna hakim olabiliyorsun ve son olarak bu oyun 100 ytl edermi?
Evet eder!
180ytl eder mi?
evet yine eder.
-
arkadasım keske 2 sayfa olan baslıga gonderseymissin, ikilik olucak simdi, neyse yine de eline saglık. oyun muhtesem olmus, burada da soyliyelim.
http://forum.donanimhaber.com/m_18958898/tm.htm -
yeniden mi indiriyoruz şimdi oyunu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN
yeniden mi indiriyoruz şimdi oyunu ?
malesef evet.Aman ya kotam bitti yuhh sony deme ne olur -
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
quote:
malesef evet.Aman ya kotam bitti yuhh sony deme ne olur
yok kota sorunu yok yeniden başlattık bakalım...
bu tema yapma programını nerden indirecez beyler ? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
quote:
malesef evet.Aman ya kotam bitti yuhh sony deme ne olur
yok kota sorunu yok yeniden başlattık bakalım...
bu tema yapma programını nerden indirecez beyler ?
yeniden indirin arkadaslar deger cunku. -
SS'ler muhteşem cıkmıs gercek gibi bakalım X'ler bunada bi kulp bulcakmı...
aha buldum 4. resimdeki otlar 2D yapmıslar....
teşekkürler paylaşımın için -
quote:
Orjinalden alıntı: sagorap
SS'ler muhteşem cıkmıs gercek gibi bakalım X'ler bunada bi kulp bulcakmı...
aha buldum 4. resimdeki otlar 2D yapmıslar....
teşekkürler paylaşımın için
korkma ilki geldi diğer başlıkta. hiç AA yokmuş mesela. ya biliyosun kimin ne yorum yapacağını şimdi biride damlar adam yere basmıyor der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 10 Kasım 2007; 19:16:18 > -
Demoyu bugun sabah indirmiştim bir solukta oynadım.Grafikler atmosfer oynayış güzeldi.Karakterimiz baya hareketli atlıyoruz zıplıyoruz saklanıp vuruyoruz.İlk başlarda hiç saklanmadan oynayım dedim bi süre sonra ölüyodum.Ortamdaki saklanabilinecek herşeyin arkasına geçtim siper yaptım daha rahat oynadım.Tam sürümünde bizi zevkli bir oyun bekliyor.Yavaş yavaş böyle oyunların gelmesi soğuduğum ps3 me yeniden ısınmamı sağladı.Denememiş arkadaşlar bence denesinler.Şimdiden iyi oyunlar -
Gt HD den sonra next gen diyebileceğim bir oyun bence.Oynanış ve grafikler bir harika .Bence mutlaka indirin derim muhteşemmmmm -
Bence PS3'lerimize çıkan en iyi grafik bu oyunda var. Atmosfer de süper. Kesinlikle oynanması gerekn bir oyun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X