Yüzbaşı
07 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar. 2 haftadır bana çok ilginç gelen bir sorun yaşıyorum mesaj yazıyorum ve hiçbir sorun yok yanlış yada eksik yazmamışım ama attıgım uzun mesaj başkasının telefonunda okunmaz halde gözüküyor a harfi yerine i çıkıyor noktalama işaretleri yerine saçma simgeler çıkıyor bi türlü anlayamadım bu sorun neden oluyor yardımcı olabilecek yada aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa çözüm bildirirlerse sevinirim.
Selamlar. Değişik bir sorun başlıktada yazdığım gibi iphone 4 kullanıcısıyım business card reader programını kurdum ve kullanırken bir kartviziti scan ettim tamamlandı o sırada springboard crash hatası verdı restart dedım.Ve sonrasında telefon rehberim olduğu gibi silinmişti ne yapsam geri getiremedim programı kaldırdım ama yinede aynı, problemi nasıl çözebileceğimi bulamadım.Ama yinede programı denemek isteyen varsa bir kez daha düşünsün derim.
Selam. Proje için c programlama ve access veri tabanı oluşturarak bir personel sistemi geliştirmem gerekiyor.Bunu mac os'da nasıl halledebilirim.NeoOffice çözüm olurmu yüklediğimde bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
İphone 3g 2.2.1 leopardda jalibreak yapmayı çalışıyorum itunes 8.1 de aktif fakat şu alttaki uyarıyı alıyorum sürekli

ne yapmam gerekiyor anlayamadımda.
Selam.dmg uzantılı dosyaları yukledıkten sonra kurmak için tıklıyorum ve kuruyorum.Dock da ikon olarakda beliriyorlar.Fakat bilgisayarı her yeni başlattıgımda o ikonlar yerınde soru işareti beliriyo.Ona tıklayıp tekrar open diyerek açıla klasörden yenıden programın ikonunu seçiyorum.Bu işlemi yaparken masaüstüme beyaz sanal disk image şeklinde simgesinide koyuyor.Sormak istediğim.Open at login demek zorunda kalmadan yani program baslangıçda açılmak zorunda kalmadan.Appleın yuklu gelen yazılımları gibi.Misal garageband her zaman dockda ikonu durur tıkladıgım zaman açar çalıştırırım.Kendım kurdugum free programlarda bunu nasıl sağlayabılırım.
İndirecek olanlar varsa ön bilgi olsun diyerekten yazıyorum.Dün demoyu indirip oynadım.Grafikler fena değildi bazı sahnelerde kıyafet kaplamaları güzel gözüküyor bazı yerlerde kamera çok yaklaştıkça durum vahimleşiyor.Bir kaç ara video süper olmuş.Ama oynayış beni çok tatmin etmedi.Özellikle ağır makineli silahlarda hedefi vurmak zorlaşıyor mermiler havaya doğru gidiyor.Birde ben şimdiye kadar oynadıgım çoğu oyunun renklerinden genel olarak memnun olamadım.Hpw2207 kullanıyorum renk ayarlarınımı yanlış yapıyorum başka kullanan varsa beni bilgilendirsin.

Birde blazing angels2 demosunu indirdim.Daha önceden indirdiyseniz mazur görün uzun zamandır ps3 yanımda değildi.İlk defa bir uçak oyunu oynuyorum.Oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.Sadece manevralarda biraz alışmak gerekiyor.Güdümlü füzeyle vurmakta zevkli oluyor düşmanları.
Umarım bu demoları indirmeyenler için küçük bir ön bilgi olur yazdıklarım.İyi oyunlar.
toshibanın bu modelini almıştım.Fakat bir türlü kablosuz ağlara bağlanamıyorum.Kablosuz modemim var ethernetten düzgünce giriyorum fakat kablosuz bağlanmaya çalışınca kimlik doğrulama işlemi zaman aşımına uğradı , kablosuz ağınızın ayarlarını içeren bir flash disk takın gibi uyarılar alıyorum.İşletim sistemi vista zorlanıyorum.Bu sorunu nasıl aşabilirim yardım ederseniz sevinirim.
Selamlar.Xp de sorunsuz çalışan shoutcast ve sam2 programları vista için varmı.Radyo yayını yapmak için vistaya herhangi bir eklenti yada program göremedim.Shoutcast var ama hata veriyor.Başka alternatif program bilenler yada sorunun çözümünü bilenler yardım ederlerse sevinirim.
2.ci sayfadada göremedim başlık.Demoyu indirdim sarı büyük robotta takıldım vuruyorum bi şey olmuyor objective complete diyor ama benide öldürüyor.Oynayanlar varsa orayı nasıl geçiyoruz söyleyebilirlermi
Bugun taşındıgım için yeni adls abonelik alayım diyordum.Telefon bağlatacaktım, kablosuz modemim var 1024 sınırsız tekrardan bağlatırım diyordum.Telekom grevi devam ediyormuş bugun 15.ci günleriymiş bağlayacak kimse yok 1 hafta yada daha uzun sürebilir dediler bi anlam veremedim.Ne yapmam gerekli bilmiyorumda bağlatamazsam işler aksayacak.Bu arada şehir kayseri
Hakkında
Forum İmzası:
berat
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 312
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 2.036 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.