Şimdi Ara

Uncharted 4 PC'ye Geliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
3
Favori
21.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heavy rain’in rezalet optimizasyonunu gördükten sonra pek ümidim yok. Her oyunu full ayarlarla oynayabildiğim sistem heavy rain’de kasıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten üç beş sağlam exc geliyor bi iki sene bekler pc de oynarım. 8000 konsola, 700 de oyuna vermeye gerek yok öyleyse.

Dualsense zaten bazı oyunlarda pc de de çalışıyormuş özellikleriyle.

Ratchet and Clank geliyor 650 lira civarı, zaten bi iki sene alamayacağım Sony iki seneye pc ye geliyor der.

Kafamda deli sorular

||PS5||
  • Çok güzel haber. Uncharted 4 de taş gibi oyundur, gelsin bir de PC de akalım. Ayrıca artık herkes anlamıştır sanırım. Yok o gelmeyecek yok şu gelmeyecek yok. Er ya da geç tüm PS exclusiveleri PC'ye gelecek yoksa sadece konsolla zor tutunurlar piyasada ki bu yüzden ömrü 3-5 yıl olan özel oyunları saymıyorum bile.

Bu arkadaşın yorumunu aradım, hayret uğramamış buralara. Yorganı üstüne çekip üzülmeye başladı herhalde  

Hem PC hem de PS sahibi olarak gerçekten komik buluyorum bu arkadaşların bu derece fanboy olmalarını. Ayrıca Uncharted 4 olmasına rağmen hiç oynamadım, evde film niyetine 4-5 defa oynandığından artık oynama isteğim kalmamıştı. Ama PC geliyorsa 60FPS rahat rahat akarım  

ŞAMPİYON GALATASARAY
  • İyi ki ss almışım aradım az önce mesajı silmiş.

Galax RTX 3060 One Click OC 12GB - İntel LGA 1150 İ5 4670 3.8 GHZ - Asus H81M-C - 8X2 8 HyperX Fury 1600 MHZ - Gametech 650w 80+Bronze - Crucial BX500 240 GB SSD-Kingston 240 GB A400 SSD - 1 TB Toshiba HDD 7200 RPM
  • Bende anlayamıyorum gelsin ne olacak? Maksat oyun oynamak değil mi? Ps sahibi olarak ben oynadım başka platform aman ha oynamasın.. Neden bu bencillik? Başkası oynayınca sizin için ne kayıp olacak? Ha şu olur pc ye 199tl sana çıkar 399tl o zaman hak veririm. Ama zaten kaç yıllık oyunları getiriyor adamlar ve kimbilir kaça satacak pc tarafında. Pc ye getirdiği tüm oyunları gerek plusla gerek play at home ile zaten verdi sony. Tamam onları kaçırmış olabilirsiniz ancak şuanda da gayet makul fiyatlara düşüyor indirimlerde. PS5 sahibiyseniz zaten plus collection gibi bir nimet elinizin altında.

Pc tarafında nereden baksanız 200-300tl arası satılacaktır ve sony oyunları pc tarafında indirim görmüyor bildiğim kadarıyla. Çıktığı fiyattan sabit gidiyor. En azından Horizon Zero Down öyleydi. Days Gone da öyle olacaktır büyük ihtimalle.

Bende ps5 sahibiyim. Bende exc oyunlar için aldım cihazı ama şuanda exc oyunlar için devam etmiyorum. PS5 şu piyasada tercih edilebilecek çok mantıklı bir cihaz. Aktif olarak hesap alıp satıp kiralayıp oynayan bir kişi gayet uygun fiyatlara birçok oyunu deneyimliyor. Pc tarafında hesap alım satım olayı ps tarafına nazaran yok gibi birşey. Kiralama olayı da zannediyorum ki yoktur.

Yani sonuç olarak sony kaliteli oyunlar sunmaya devam etsin isterse tüm platformlara çıkartsın. Ben oyunuma bakarım. Oynasın insanlar ne kaybedeceksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackTim

HAHAHAHAHAHAHAHA

Bu oyunlar konsola çıktığında ''çok yaşa Sonyyy'' ''GOTY ağbiiii'' PC'ye duyurulunca ''tarihi eser''   Uncharted'ı bile boklamaya başlayabilirler    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 27 Mayıs 2021; 9:52:17 >

• Oldreview birde onun bir tane yaveri vardı snake fotoğrafı olan. Birazdan çıkarlar yine fanboyluk yaparlar yok şöyle yok böyle diye. Bunların biri uncharted için millet ps alıyor demişti hatta şaka gibi. Acaba şimdi nasıl kıvıracaklar?

Orjinalden alıntı: lextor

Bu haber sonrası ps5 almayı bi gözden geçireceğim.

Zaten üç beş sağlam exc geliyor bi iki sene bekler pc de oynarım. 8000 konsola, 700 de oyuna vermeye gerek yok öyleyse.

Dualsense zaten bazı oyunlarda pc de de çalışıyormuş özellikleriyle.

Ratchet and Clank geliyor 650 lira civarı, zaten bi iki sene alamayacağım Sony iki seneye pc ye geliyor der.

Kafamda deli sorular

PS5'i kiralarsınız olur biter.

Bunların kafa yapısını anlamakta gerçekten bende zorluk çekiyorum nasıl bir kıskançlık seviyesidir bu 2000 liraya aldığı konsolla Lorddum lan ben havası.

Galax RTX 3060 One Click OC 12GB - İntel LGA 1150 İ5 4670 3.8 GHZ - Asus H81M-C - 8X2 8 HyperX Fury 1600 MHZ - Gametech 650w 80+Bronze - Crucial BX500 240 GB SSD-Kingston 240 GB A400 SSD - 1 TB Toshiba HDD 7200 RPM
  • uncharted çıkana kadar ilk 3 oyunu da çıkarmak zorundalar bence bu arada nathan drake's collection'da bilgisayara gelecek

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Zor tutunur diye birsey yok her oyunu deli gibi satıyor PS Store var deli gibi kazanıyor.

PC'den gelecek 1 milyon satışı kovalıyor sadece.

Stüdyo sayısını artırsın daha çok oyun üretsin çok kazanmak istiyorsa.

Sony'nin zaten tek güvenli bölgesi Playstation.Böyle yaparak oyuncu da kaybedecek. PC oyuncuları da oynasın sıkıntı yok ama kendi ayağına sıkacak.Eş zamanlı çıksın OYUNLAR, tepki gösteren çok olacak.

Konsol almanın bir mantığı yok yani,Pc'ye oyun getirerek Mikiyle rekabet edemez Sony çünkü bölge zaten Mikinin seni özel kılan özel oyunların .

Zaten Exclusive oyun konusunda Altın Çağ geride kaldı Yeni IP yapamıyorlar,bari ellerindeki oyunları koruma altına alsınlar...

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • The last of us,God of war, Ghost of Tsushima,bloodborne,infamous second son 'da gelecektir. Özellikle The last of us 2. oyunu en son yayınlarlar diye düşünüyorum..Tahminim sıra şöyle ilerler. infamous second son,Ghost of Tsushima,God of war,bloodborne,The last of us ( sadece tahmin oyunların yayınlanma sırası adamların keyfine kalmış.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 27 Mayıs 2021; 10:21:33 >
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Bir efsanenin daha sonuna geldik teşekkürler Sony

Yani bu oyun pcde en fazla ne kadar satacak 5 milyon mu? Değer mi bunun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 27 Mayıs 2021; 10:22:54 >
  • İnsanların idrak etmekte zorlandığı mesele şu. Çoğu kişinin böyle bir karara karşı çıkmasının sebebi serinin bir sonraki oyunun geliştirilirken vizyon değişikliğine başvuracak olması. PC kitlesi ile konsol hitap kitlesi beğenileri kesinlikle aynı değil. Bu örneği metal gear solid phantom pain de fazlasıyla gördük. Konsola özel espirileri, göndermeleri, mizah anlayış, konseptini tamamen kaybetmiş bir MGS oyunu olarak multiplatform olarak çıkışını yaptı. Onca oynanmamış oyun varken son oyunu çıkarmanın hikayesel olarak bir mantığı bulunmuyor zaten. Neyse ki Uncharted 4 bitmiş bir seri. Böyle bir mevzunun gerçekleşmesi mümkün bile değil...
    Gel de bunu iki tarafın fanlarina anlat hocam.Cocukca yorumlar dolmuş yine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allahım sana şükürler olsun yarabbim. Sonun da be. Sonunda be. Oh be. Gönül ister ps5 alalım da.. Pahalı be olm. Ps4 ümü sattım diye üzülüyordum. Bi baktım en sevdiğim oyun pc ye geliyor. Daha ne isteyebilirim ki..

Gerçi dur bakalım naughty dog, sen ordan uncharted Collection ve tlou serisini de bi uzatsana. Yap bi güzellik be.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.