sağlam kart açar her türlü, birde uncharted daha eski bir oyun açar tabikide days gone ultra ayarlarda 60 fps oynuyorum Gtx 1660ti ile |
Bildirim
sağlam kart açar her türlü, birde uncharted daha eski bir oyun açar tabikide days gone ultra ayarlarda 60 fps oynuyorum Gtx 1660ti ile |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence belli bir kesime yeni nesil konsol aldırmak için bir taktik deniyorlar. Eski nesil oyunları çok sevenlere yeni nesil versiyonları için konsol aldırtabiliriz belki diye... Horizon'un zaten 2. Si çıkacak, benim umudum uncharted 5 ve days gone 2'nin de yeni nesil versiyonlarının çıkması yönünde, hatta gow da pc ye çıkarsa, bir cok insan 4 5 sene Ragnarok'u beklememek için ps5 alabilir. PS sahiplerinin üzülmesini gerektirecek bişey yok bence, zamanı geçmiş ve o zaman o tadını almışsınız bu saatten sonra yeni nesildekilerin tadını almaya devam. 5, 6 sene sonra pc'ye çıksa ne olur çıkmasa ne olur. (not: pc ve ps5 sahibiyim.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 3 Ekim 2021; 15:38:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |