Şimdi Ara

Uncharted 4 PC'ye Geliyor (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
3
Favori
21.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

sağlam kart açar her türlü, birde uncharted daha eski bir oyun açar tabikide

days gone ultra ayarlarda 60 fps oynuyorum Gtx 1660ti ile

• Şu 60 fps 30 fps muhabbetini anlamazdım hiç ne farkı var diye. Pc de oynadığım oyunları ps de oynayınca ağır çekim gibi geliyor artık. Uncharted da çok güzel bir oyun pc ye gelsin bir kez daha bitiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 Pro ayarlarında oyunu minimun hangi kart açacak merak ediyorum. Zira grafik şöleni bir oyun.

• Bence belli bir kesime yeni nesil konsol aldırmak için bir taktik deniyorlar. Eski nesil oyunları çok sevenlere yeni nesil versiyonları için konsol aldırtabiliriz belki diye... Horizon'un zaten 2. Si çıkacak, benim umudum uncharted 5 ve days gone 2'nin de yeni nesil versiyonlarının çıkması yönünde, hatta gow da pc ye çıkarsa, bir cok insan 4 5 sene Ragnarok'u beklememek için ps5 alabilir. PS sahiplerinin üzülmesini gerektirecek bişey yok bence, zamanı geçmiş ve o zaman o tadını almışsınız bu saatten sonra yeni nesildekilerin tadını almaya devam. 5, 6 sene sonra pc'ye çıksa ne olur çıkmasa ne olur. (not: pc ve ps5 sahibiyim.)

• Rx 6800 ümle bekliyorum zamanında ps3 üm vardı uncharted 3ü deliler gibi oynuyorduk bölünmüş ekranda arkadaşımla birde ezici zorluğa çektikmi çok rekabetçi oluyordu uncharted 4 multiplayer modu kesin olur gözüyle bakıyorum survival kuşatma hayatta kalma gibi çok çeşitli görevleri vardı saatler gömülecek asıl yer orası
    Birde çok çeşitli düşman grubu vardı roketçiler nişancılar zırhlılar parça tesirli bomba atanlar en ağır zırhlı pak 80liler baya iyiydi uncharted 4ü düşünemiyorum birde pc vs ps olayını anlam veremiyorum 2sinede sahibim ama her platformda olması gerekiyor bence özellikle pc tarafında çeşitli modlar onlineda oyuncu sayısı vs. Zaten eski bir oyun neden sinirleniyorlar anlamıyorum gowları last of us 1i uncharted 1 2 3 ü pssi olupta oynamayanmı kaldı kaç senelik oyunlar sonyde ticari açısından haklı babasının hayrına yapmıyor oyunları pcde inanılmaz satar bunlar zamanlı exclusive yap gitsin 1 2 sene sonra çıksın pcye zaten pcler çok pahalandı ps5 parasıyla orta sistem belki anca toplayabiliyorsun gerçi oda yok artık ekran kartları uçmuş durumda 1660ti bile şuan 7300 civarı tek başına bu paraya direkt ps5 alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 3 Ekim 2021; 15:38:59 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.