Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
298.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR, Rus ve UK PSN'den bakinca oyunun kodu ayni gorunuyor (CUSA04529), bunlarda Turkce dublaj vardir.
    Fakat Almanya PSN'de oyunun kodu CUSA00917 olarak gorunuyor, onda turkce dublaj olmayabilir.
  • Beyler oyunun diger serilerini oynamadan bunu alip oynasam cok farkedermi sizce eskiye dayali biseyler varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Beyler oyunun diger serilerini oynamadan bunu alip oynasam cok farkedermi sizce eskiye dayali biseyler varmi ?

Eski oyunlarla Uncharted 4'un konusu arasinda dogrudan bir baglanti yok ancak karakterlerin gecmislerini; hangi maceralara giristiklerini ve baslarina neler geldigini bilmeden oynarsan cogu diyalogu veya espriyi anlamazsan. Hatta oyunun sonunda hic tepki vermeden oylece bakarsin.

Eger serinin diger oyunlarini bitirdikten sonra baslarsan daha fazla eglenirsin. Oyunu bitirince emegi gecenler ekranindaki isimler yavasca akarken eski maceralar aklina gelir, boyle bir seri bittigi icin huzunlenirsin.

Daha once Uncharted serisini oynamamis ve Uncharted 4'e baslamayi dusununlere Nathan Drake Collection paketini alip tum oyunlari bitirdikten sonra Uncharted 4'e baslamalarini oneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Beyler oyunun diger serilerini oynamadan bunu alip oynasam cok farkedermi sizce eskiye dayali biseyler varmi ?

Eski oyunlarla Uncharted 4'un konusu arasinda dogrudan bir baglanti yok ancak karakterlerin gecmislerini; hangi maceralara giristiklerini ve baslarina neler geldigini bilmeden oynarsan cogu diyalogu veya espriyi anlamazsan. Hatta oyunun sonunda hic tepki vermeden oylece bakarsin.

Eger serinin diger oyunlarini bitirdikten sonra baslarsan daha fazla eglenirsin. Oyunu bitirince emegi gecenler ekranindaki isimler yavasca akarken eski maceralar aklina gelir, boyle bir seri bittigi icin huzunlenirsin.

Daha once Uncharted serisini oynamamis ve Uncharted 4'e baslamayi dusununlere Nathan Drake Collection paketini alip tum oyunlari bitirdikten sonra Uncharted 4'e baslamalarini oneririm.

Alıntıları Göster
    Şu oyunun multiplayerına bir ısınamayan ben miyim acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Şu oyunun multiplayerına bir ısınamayan ben miyim acaba.

Alıntıları Göster
    Multide bir kilometre öteye bomba atıyorlar. Böyle saçmalık görmedim. C4 de aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Multide bir kilometre öteye bomba atıyorlar. Böyle saçmalık görmedim. C4 de aynı şekilde.

Alıntıları Göster
    Uncharted'ın onlineı benim hoşuma gidiyor ama belli zaman sonra sıkıyor insanı, kendini sürekli oynatan bir online yapısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Uncharted'ın onlineı benim hoşuma gidiyor ama belli zaman sonra sıkıyor insanı, kendini sürekli oynatan bir online yapısı yok.

Alıntıları Göster
    Multide silah geliştirme nasıl oluyor arkadaşlar? Rakip beni iki kurşunla öldürüyor ben iki saat tarıyorum birşey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Multide silah geliştirme nasıl oluyor arkadaşlar? Rakip beni iki kurşunla öldürüyor ben iki saat tarıyorum birşey olmuyor.

Silahla belirli miktarda dusman oldurunce yeni ozellikler aciliyor. Daha fazla sarjor, daha fazla cephane, hizli sarjor degistirme, susturucu takma, daha az silah tepmesi vs. gibi. Ekipman olusturma yerinden silahin ustune gelip ucgen tusuna basarak eklenti takma sayfasini gorebilirsin.

Mesela benim kullandigim ana silah HS39, buna hizli sarjor degistirme ve daha az silah tepmesi perkleri ekli. Bu perki acmak icin bu silahla 1000 dusman indirmen gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Anladım hocam sağolasın.
    Nepal haritası geliyor. Güzel nostalji olacak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretsiz degil mi ? Dlc lere para almayacak diye hatirliyorum .

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Hem parali hem de parasiz dlcler olacak, sonucta season pass satti adamlar, herseyi ucretsiz vermeyeceklerdir.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Gelecek 4 tane multi dlc var bildigim ve hatirladigim butun multiler ucretsiz ama silah filan sezon pass dahil arti hikaye modu olan dlc sezon pass dahil diye.

• Prestigi10 kullanıcısına yanıt
    Tum cikacak multi haritalar ucretsiz mi olacak ondan emin degilim ama season pass almis olanlara ozel silahlar ve dediginiz gibi hikaye modu eklentisi gelecek onu kesin biliyorum.
    Season pass'e gelen ozel silahlar oyun ici kazanilan puanlar ile season passi olmayanlarca alinabilecek mi kismini da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Tum cikacak multi haritalar ucretsiz mi olacak ondan emin degilim ama season pass almis olanlara ozel silahlar ve dediginiz gibi hikaye modu eklentisi gelecek onu kesin biliyorum.
    Season pass'e gelen ozel silahlar oyun ici kazanilan puanlar ile season passi olmayanlarca alinabilecek mi kismini da bilmiyorum.
    Her şey ücretsiz. Yani oyun içi biriktirdiğimiz parayla alabiliyoruz. Sadece hikaye için çıkacak DLC paralı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Her şey ücretsiz. Yani oyun içi biriktirdiğimiz parayla alabiliyoruz. Sadece hikaye için çıkacak DLC paralı olacak.

Alıntıları Göster
    Naughty Dog gerçekten işi aşmış gitmiş. İkinci defa bitirdim tadı damağımda be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Naughty Dog gerçekten işi aşmış gitmiş. İkinci defa bitirdim tadı damağımda be.

Alıntıları Göster
    Yeni silah ve oyun modu gerçekten online'a tekrar bağladı. Tam zamanında çıktı.
  • Single dlc gelecekmi? ne zaman beyler?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Gelecek, merak etme cok kalmadi, bir sonraki sene sonuna kadar kesin cikmis olur
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.