Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
300.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forum elestiriile saygisizlik yapma arasindaki farki bilmeyenlerle dolmus. İki gun once editor ne ya ben sevdiysem bitmistir onlar zaten para yiyor diyen insanlar bugun editorler super onlardan dahamiiyi bileceksin diyor. Paylastigin meta skorunun hemen yaninda kullanici puanlari var 7.8 yaziyor serinin en dusuk puani oldugunu biliyor musun? (Ama onlar xboy ve pc cilerin verdigi dusuk puandan diyeceksindir sen simdi. dur yorma kendini cevabini direk vereyim ayni xboylar ve pc ciler diger uc oyunada dusukpuan verdiler ona ragmen bukadar asagida kalan puan olmamisti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Bu forum elestiriile saygisizlik yapma arasindaki farki bilmeyenlerle dolmus. İki gun once editor ne ya ben sevdiysem bitmistir onlar zaten para yiyor diyen insanlar bugun editorler super onlardan dahamiiyi bileceksin diyor. Paylastigin meta skorunun hemen yaninda kullanici puanlari var 7.8 yaziyor serinin en dusuk puani oldugunu biliyor musun? (Ama onlar xboy ve pc cilerin verdigi dusuk puandan diyeceksindir sen simdi. dur yorma kendini cevabini direk vereyim ayni xboylar ve pc ciler diger uc oyunada dusukpuan verdiler ona ragmen bukadar asagida kalan puan olmamisti)

Evet kötü puan verenler trollüyor. Oyun 10/10. Serinin 4. oyunu olmasından mütevellit illaki bazı öğeler (tırmanma, zıplama vs) kendini tekrar ettiğini düşündürecek, bunun önüne geçemezsin. Serinin özü bu zaten. 3 oyundur atlayıp tırmanıp sallanıp 4. oyunda yine aynı şeyler olmamış bu yeeaa demek saçmalık... Oynayacakken bu beklentide olman gerekiyor zaten önceki oyunları oynayan bir oyuncu olarak. 3 oyun böyle olup son oyunda birden bire atıyorum MGS gibi zıplanmayan bir oyun olamayacağına göre...

• mp'da karakterler ve silahlar nasıl açılıyor arkadaşlar? bulamadım

silahlar adam öldürdükçe sırayla açılıyor. karakteri bulamadım ama. iyi ve kötü karakterleri nasıl açıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patient93 -- 6 Haziran 2016; 20:15:38 >
  • Sık sık bağlantı koptu hatası almaya başladım.
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    mor hazineler birikiyor hocam onlarla sandık açıcaksın ordan karakter sandığı silah sandığı vs açarak çıkıyor

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    hocam sandık var 150 puana açılıyor. ondan maske bere falan çıktı. o sandıktan mı karakterler şansa çıkacak yoksa ben o sandığı açmaya devam ettikçe ayrı olarak karakter sandığı, silah sandığı mı açılacak?
  • Grafik vs tamam harika.
    Ama Uncharted'ın artık tam düz oyun olmaktan çıkması lazım.

Çünkü nereye gitçeğin belli ne yapacağın belli oyunda herşey net belli. Olmadık yere hazine koyuyorlar bul diyorlar bu sayede oynanış süresi artsın diye.

Ben hazine ile ilgilenmek istemiyorum hiçte işim olmaz. Bana hareket lazım çatışma lazım oyun lazım.

Tırmanma oyunda gerçektende çok fazla eleştirenler haksız değiller. Ben aldım ilk çıktığı gün başladım şuan 20. bölümdeyim kaç gündür içimden oynama isteği gelmiyor. Nedendir bilmiyorum gelmiyor.

15 saatin 7 saati tırmanma ile kesin geçiyor kesin. Bu olmamalı artı birde biraz gerçekçilik versinler şu oyuna ya. Dağdan dağa atlamalar uç bucak sıçramalar artık gitmiyor.

Oyuna 10/10 veren oldu elbet 25 yıllık oyunculuk deneyimlerime dayanarak ve bunun üzerinden yola çıkarak kendi puanım 10/7 dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Uncharted 2,3 zamanında internette çoluk cocuk fanboy şimdiye göre çok çok azdı.
    Şimdi pc ve xboxcılar gözü kapalı düşük puan verip geçiyor.

• sız sanırım ps3 ve xbox360 donemını dırek es gecmıssınız sadece su forumda bıle ne kavga kıyamet kopuyordu daha makul gerekceler bulmanız lazım.yasayıp gordugumuz donem olmasa ınanacagız.
    suraya su notuda duseyım ben oyuna kotu demıyorum. puanlara delı gıbı kafayı takmıs bır kesıme(ki o kesım dıger exc oyunlara dusuk puan verılınce edıtorler para yıyor ne anlarlar onlar bu ısten benım zevkım kım karısır dıyen ınsanlar) puanlar ustunden karsılastırma ımkanı verıyorum. kısısel fıkrım mılletın ne dedıgı benı gram enterese etmez puanlarla dunde ısım olmazdı bugunde işim olmaz. İsterlerse 100 vermıs olsunlar ısterlerse 10 vermıs olsunlar.
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    hocam gösteriş sandığı diye geçiyor 150 dediğin gibi şansına çıkıcak işte bazen yeni karakter çıkıyor bazen özelleştirme eşyalar şapka kıyafet vs 400 silah sandığı var mesela ondan sadece silah çıkıyor hatırladığım kadarıyla tek kullanımlık güç ve mistik yardımcı sandığı var hangisine ihtiyaç duyarsan onu açıp şansına bırakıcaksın artık 😊

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    hee şimdi oldu hocam anladım sağolun
  • Arkadaşlar, oyunu normalde bitirdim. Su anda ezici zorlukta oynamaya başladım. Oyun içinde hedef kilitlenme ve sınırsız cephaneyi aktif hale getirdim. Bunlar trophy almayı etkiler mi? Madem ezici zorlukta bitiricez trophysini de alsam iyi olur. Ona göre tekrar başlayayım daha oyunun başındayım. Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

abi silahları da coddan falan mı almışlar o şekilde bakma bence sonuçta oyun içindeki zenginlikler o saydıkların. ayrıca oyunda ruh vardı bence Nate'in sesinde bir gizem, bir veda hissettim. ya da oyunun adından dolayı bana öyle gelmiş de olabilir
    elena ile yeşil alanda yokuş yukarı arabayla çıkarken çalan müzik bile başlı başına bir güzellikti

O sahneyide red Read redemtion dan almışlar atla evine gidiyordun Mutlu Mutlu müzik çalıyordu ora geldi aklıma direkt

• quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Arkadaşlar, oyunu normalde bitirdim. Su anda ezici zorlukta oynamaya başladım. Oyun içinde hedef kilitlenme ve sınırsız cephaneyi aktif hale getirdim. Bunlar trophy almayı etkiler mi? Madem ezici zorlukta bitiricez trophysini de alsam iyi olur. Ona göre tekrar başlayayım daha oyunun başındayım. Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

aynen bende merak ediyorum.
  • PowerPyx'in rehberine göre etikilemiyormuş. Aşağıdaki videonun açıklamasında yazıyor. (oyunu bitirmeyen videoyu açmasın.)

If you want to make things easier you can enable cheats in the bonus menu (e.g. infinite ammo). You can also use weapon select from the bonus menu to use an overpowered one-hit kill weapon. Cheats are unlocked after beating the game for the first time (any difficulty). Cheats do NOT disable trophies! You can get the "Charted - Crushing!" trophy with cheats enabled.

PowerPyxyoutube
    Uncharted 4: A Thief's End - Final Boss & Game Ending (Crushing Difficulty)
    https://www.youtube.com/watch?v=1W8R4odSkhM

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, teşekkürler. Oyunu ilk "zor" da bitirmiştim. Bir iki yer zorlamıştı. Ezici de uğraşmayayım diye açmıştım. İyi oldu bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Sık sık bağlantı koptu hatası almaya başladım.

Sorun büyükmüş. Türk Telekom geldi. Kabloları yeniledi.
  • Oyunu ben platinledim ama keko gibi direkt ezicide sıfır modsuz bitirdim baya zorlandım ama oyun güzel olduğu için katlandım, konuya dönersek modlar trophyleri etkilemiyor rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

abi silahları da coddan falan mı almışlar o şekilde bakma bence sonuçta oyun içindeki zenginlikler o saydıkların. ayrıca oyunda ruh vardı bence Nate'in sesinde bir gizem, bir veda hissettim. ya da oyunun adından dolayı bana öyle gelmiş de olabilir
    elena ile yeşil alanda yokuş yukarı arabayla çıkarken çalan müzik bile başlı başına bir güzellikti

O sahneyide red Read redemtion dan almışlar atla evine gidiyordun Mutlu Mutlu müzik çalıyordu ora geldi aklıma direkt

tabi hocam. dedim ya zaten, silahı coddan, 4x4 ü gran turismodan, yerdeki çamurları da survivor'dan almışlar. tamamen çalıntı bir oyun şu Unc. 4

• quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Arkadaşlar, oyunu normalde bitirdim. Su anda ezici zorlukta oynamaya başladım. Oyun içinde hedef kilitlenme ve sınırsız cephaneyi aktif hale getirdim. Bunlar trophy almayı etkiler mi? Madem ezici zorlukta bitiricez trophysini de alsam iyi olur. Ona göre tekrar başlayayım daha oyunun başındayım. Bilen arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim.

Etkilemiyor hocam ben öyle platin aldım
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.