Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tahtakale de depoda duruyor oyun. Sony dağıttığından ambargo var. Ben pazartesi de satılmaz diyorum, sürpriz olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Green_Ninja G kullanıcısına yanıt
    Diğer oyunları oynamanız gerekiyor. Önce Uncharted Nathan Drake Collection alın 3 oyun bir arada olduğu için uygun fiyata gelir sonra bunu oynarsınız. Hatta aceleniz yoksa indirim felan bekleyin Nathan Drake Collection indirime girerse daha da ucuz fiyata alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Diğer oyunları oynamanız gerekiyor. Önce Uncharted Nathan Drake Collection alın 3 oyun bir arada olduğu için uygun fiyata gelir sonra bunu oynarsınız. Hatta aceleniz yoksa indirim felan bekleyin Nathan Drake Collection indirime girerse daha da ucuz fiyata alırsınız.

Ben alırsam direk bunu alırdım o zaman başka oyunlara yönelicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Green_Ninja G kullanıcısına yanıt
    Direk bunu alırsanız aksiyon vs. yine memnun kalırsınız ama önceki oyunların hikayeleriyle elbet bağlantısı olacaktır. Bu yüzden de hikayede sizin için soru işaretleri çok fazla olur. Sadece bunu almayı düşünürseniz ona göre karar verirsiniz.
  • urun.n11.com
    Sony Playstation 4 Oyunları 2020 & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-uncharted-4-bir-hirsizin-sonu-P103217481

hepsisonyden sipariş vermiştim dlc kodları vardı önsiparişte 9u kargo diyorlardı şimdi dlc hediyesini kaldırmışlar 9mayıs kargo diye yazmıyor inşallah kelege gelmeyiz yoksa boşuna ön sipariş vermiş olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Green_Ninja

quote:

bir oyunun hikayesini bilmeden son oyunu oynamak mantıklı geliyosa alabilirsin tabiki :)
  • Oyunu bir türlü satın alamadım. Hata veriyor.

• Bende Rus Store'da hala çekmemiş parayı.
    Otomatik para çekme seçeneği de kaybolmuş halbuki aktifti ama anlamadım pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 7 Mayıs 2016; 12:32:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green_Ninja

quote:

Hocam 50 TL veriyorsun 3 oyunu Collection sürümünü satın alarak mükemmel bir oyun oynayıp senaryoyu anlıyorsun.

Siz bu 3 oyunu bitirene kadar diğer oyun biraz daha ucuzlayacak ve son oyunu oynayıp bu oskarlık seriyi bitirmiş oluyorsunuz.

PS^3'te oynamıştım Ps^4'te oynadım her defasında oynayacağım. (:

• Adim gibi eminim su anda dogubabkta oyun var. adam gel dese ya beyoglundan eminonune yururum 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ön yükleme açıldı mı?
  • N11 deki satıcı ürünü onaylamış. Gel salı geeel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Bende Rus Store'da hala çekmemiş parayı.
    Otomatik para çekme seçeneği de kaybolmuş halbuki aktifti ama anlamadım pek.

sayaç bittiyse çekmesi lazım nasıl bir iş bende anlamadım bu durumu diğerleri gibi dene bence onlar oyunu iptal edip yeniden verdiler para çekildi diyolar :) ben tr psnden aldım ama 2 gün var sayacın bitmesine normalde 8inde indirilebilcek yazıyor tamamen kafa karıştırıcı bi durum :)
  • prenss_06 kullanıcısına yanıt
    tr psnde para çekme tarihi 8 11 mayıs görünüyor bu konudaki birisi ön sipariş iptal edp tekrar sipariş vermiş o şekilde parayı çekmiş

Bende aynı işlemi yaptım benim parayıda hemen çekti işi garantilemiş olduk sorun çıkma ihtimali yok
  • hepsisonyden msj geldi oyun p.tesi kargoya verilcekmiş dlc kodları mail adresine yolancakmış
  • indirme başlamadı akşam başlayacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

hepsisonyden msj geldi oyun p.tesi kargoya verilcekmiş dlc kodları mail adresine yolancakmış

Hadi hayırlısı bakalım bi zahmet versinler zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir önceki sayfada resim paylaştım ona bakarsan para çekme tarihi gözükmüyor daha önceden senin dediğin gibi görünüyodu 8 11 arası ama şimdi nedense görünmüyor :)
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Al kardeşim internetpazarından tereddüt etme bende ordan verdim on siparisi sağlam satıcı 9 unda kargolayacak

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    bende alamadim valal tr psn i denedim kart kabul etmiyor rus psn den aliyim dedim yandex money ile oda hata verdi
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.