Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bende şuan onu okuyorum , bakalım.lnşAllah Spoiler falan yemeyiz ya

her türlü spoiler yeme ihtimali olabilir onun için ben incelemeleri okumuyorum :D
  • Kesinlikle inceleme okumayacağım en dogal halimle oyunun karşısına geçeceğim 10 mayıs akşamı
  • Uncharted 2'yi her türlü geçmeli de IGN gibi en dandik MGS oyununa 100 veren boktan siteler yüzünden zor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 5 Mayıs 2016; 10:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamespot 10 verdiyse olmuştur ign'i falan boşverin

• oyunun nasıl oldugunu herkes bilyor 90 nın altında puan gelmeyeceği kesin sen ıgn yi boşver her yerde 95 100 veriyorlar :D
  • Şu anki ortalamalara bakarsak seride Uncharted 2 nin ortalamasını geçemeyecek gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet puanlar gercekden cok güzel umarım bekledıgıme deger heycanla oynamayı bekliyorum
  • dün sağolsun arkadaşım Drake Collection hediye etti.onları bitirdiğimde ardından 4 ü alıp taze taze seriyi gömmeyi düşünüyorum..şimdilerde biraz heyecan olduğu içinde oyunu 6 ay belki 1 sene sonra tekrar oynayıp daha sakin kafa ile bir kez daha bitirip veda ederiz artık Nathan reyize..
  • ben puana fialn bakmam kendım denerım ona göre degerlendırme yaparım
  • Ign in yaptığı ırkçılıktır konsol ırkçılığı. Xboxlı rise of tomb raider a 93ü yapıştır. PS4lü Uc4 e daha düşük puan oldu efendim. Yemezler.
  • 57 incelemde metacritic puani 94 e cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Ign in yaptığı ırkçılıktır konsol ırkçılığı. Xboxlı rise of tomb raider a 93ü yapıştır. PS4lü Uc4 e daha düşük puan oldu efendim. Yemezler.

ign yıllardır xbox yalakası zaten şaşırmamak gerek
  • 60 incelemenin hepsi 80 ve üstü, iyi gidiyor meta 94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 5 Mayıs 2016; 11:07:14 >
  •  UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)
     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)
     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

Bu herşeye yeterli sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 5 Mayıs 2016; 11:09:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikipac

Ign in yaptığı ırkçılıktır konsol ırkçılığı. Xboxlı rise of tomb raider a 93ü yapıştır. PS4lü Uc4 e daha düşük puan oldu efendim. Yemezler.

Tamamen duygusal ign
  • defected kullanıcısına yanıt
    IGN, Last of Us ve Uncharted 3 e 10 puan vermisti. Greg Miller incelemisti o zaman. Simdi ayrilinca baska biri inceledi dogal olarak.

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:15:18 >
  • puanlara şaşırmadım.. efsane bir oyun bekliyor bizi
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Chloe iyi twerk yapıyormuş vallahi. Bir de Nathan reyiz ile denemek isterim.

• Preorderı verdik bekliyoruz efsaneyi
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.