Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MARCO

Yıllık izine mi çıksam napsam

ben çıktım valla 12sine kadar 2gün evden çıkmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

Hahahahahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 5 Mayıs 2016; 11:27:44 >
  • "Naughty Dog daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!"

GOTY 2016
  • Ula çıksada oynasak çıldırıyorum burda
  • Collector Edition'da olan figür tek satılmaz mı acaba? Çok güzel :(
  • spader S kullanıcısına yanıt
    GTA V : 97
    Last of us : 95

Bunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

Collector Edition'da olan figür tek satılmaz mı acaba? Çok güzel :(

Satılır ama zor bulunur ve pahalı olur. Ebay ve Amazon da yurt dışında bulursun tek tük anca.
  • Goty 2016 geldi hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legoloman

Collector Edition'da olan figür tek satılmaz mı acaba? Çok güzel :(

http://gear.playstation.com/tr-tr/collectibles/uncharted-4-nathan-drake-actionfigur/ buyur hocam
  • Metacritic puanı 94, bu saatten sonra artmaz veya azalmaz heralde? GOTY 2016 hayırlı olsun!

• ign incelemeyi geri çekmiş, yeni inceleme gelecekmiş bir 9+ da oradan gelir.

GOTY hayırlı olsun bu puanlarla
  • Puanları gördükten sonra çocuğum bilim adamı olmuş gibi mutlu ve gururluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Drake

Metacritic puanı 94, bu saatten sonra artmaz veya azalmaz heralde? GOTY 2016 hayırlı olsun!

En az 40 inceleme daha eklenecek. IGN gibi büyük siteler düşük puan verirse ortalama hemen düşer. IGN ile Merlin'in Kazanı'nın verdiği puanlar aynı etki yapmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN Denmark 100 vermiş
    Bu mesaja eklenen görseller:

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

• Beklediğimize değdi arkadaşlar, Epik bir oyun bizi bekliyor 10 mayıs'da. Gamespot, GameInformer gibi sitelerden zaten süper almış bir oyun gerisi tırıvırı siteler çok bağlamıyor. Net bir şey varsa oda Epik bir oyun olduğudur ve beklediğimize değdiğidir. Her şey den öte Naughty Dog un gene bir baş yapıt yaptığı dır.
  • Yahu kafayı yicem kart ekleyemiyorum bir türlü. Şimdi benim paypal kartı alıp ona para ekleyip mi almam gerekiyor ? Ne yaptıysam kabul etmiyor kredi kartını.

• quote:

Orijinalden alıntı: spader

Yahu kafayı yicem kart ekleyemiyorum bir türlü. Şimdi benim paypal kartı alıp ona para ekleyip mi almam gerekiyor ? Ne yaptıysam kabul etmiyor kredi kartını.

Malesef bu bi güvenlik önlemi gibi bir şey, Bende ilkte 120 tl ekledim cüzdana daha sonra hiç bir kartımı kabul etmedi. 1 hafta bekleyin demişlerdi aradığımda, bazı yabancı forumlarda 15 gün diyordu 15 gün sonra ettiğimde ancak cüzdana para ekleyebildim.
  • Naughty Dog yaptı yine yapacağını... Bize de beklemek düşer artık son 5 gün.

• Bu neslin en kaliteli en büyük oyunu geliyor boru değil, az kaldı sabırsızlık hat safhada haliyle.

• Bundan bir ay öncede denemiştim olmamıştı şimdi oyunu satın alacağım için deniyeyim dedim yok yapamadım bir türlü. Sırf deluxe sürümü satın almak için yoksa işim olmaz. Boşuna mağazaya gidip standart sürüme 229 tl bayılacağız anlaşılan. 209 a kargo ile de var biliyorum da en son ki vakadan sonra kargo firmasına güvenmem daha. Neyse teşekkürler bilgi için.
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.