Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
299.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hagiosmann

Diller açıklanmış rus psnde de oyun TÜRKÇE DUBLAJ. Oradan 190 civarına alabilirsiniz deluxe sürümü

https://store.playstation.com/#!/ru-ru/%d0%b8%d0%b3%d1%80%d1%8b/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%be%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%c2%abuncharted-4-%d0%bf%d1%83%d1%82%d1%8c-%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b0%c2%bb/cid=EP9000-CUSA04529_00-UNCH4DXPREORDPSN

off çok güzel oldu bu haber. tr psnle spotçulara para kazandırmayı hiç istemiyodum, hem de diğer bölgelere göre erken oynicaz. çok güzel oldu bu.

• Goty hayırlı olsun .

Birde bu şaheseri . Quantum break gibi gayet sıradan çöp olmanin sinirinda kalan bir oyunla kıyaslayanlar vardı utanmadan .

Puanlar yeterli olmuştur konuyu kapatmaya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe bakki önümüzdeki hafta 1 hafta yıllık iznim gözüküyormuş iyi oldu güzel denk geldi..

• Ulan arkadaş askerdeki gibi şafak sayıyorum resmen atarsa 4 deli gibi heyecanliyim puanlara bak beklesin bizi uykusuz geceler ooo

• KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Koptumm Kermit aynı ben temsili değil, aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 5 Mayıs 2016; 12:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Goty hayırlı olsun .

Birde bu şaheseri . Quantum break gibi gayet sıradan çöp olmanin sinirinda kalan bir oyunla kıyaslayanlar vardı utanmadan .

Puanlar yeterli olmuştur konuyu kapatmaya .

quantum break dizi değil mi ya?

ama biz de haksızlık etmeyelim

ne dedi microsoft konsol duyurulurken?

tv tv tv tv tv tv tv tv tv tv tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 5 Mayıs 2016; 13:06:12 >

• Kotaku editörü oyunu 17 saat'de bitirmiş, bu kadar kaliteli işçilik ile bu kadar uzun süren çizgisel oyun yoktur herhalde? Multiplayer ise bambaşka bir dünya.
  • Metacritic 94 puanda helal olsun nd a nesilin en önemli oyunu geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTY hayırlı uğurlu olsun
  • 1-2 gün önce konuyu Trollemeye çalışanlar burada mı?

Ne oldu la, ağlıyonuz mu yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

1-2 gün önce konuyu Trollemeye çalışanlar burada mı?

Patladı oyun evet GOTY olarak pinky pinky pinky
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Patladı oyun evet GOTY olarak pinky pinky pinky

Bir de geçen gün oyuna çamur atabilmek için şekilden şekile giren "alican88" vardı... Kıskançlıktan çatlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Mayıs 2016; 13:33:25 >

• quote:

Ağlamaktan gözleri şişmiş, hepsi hastanede şuan. Pinky nin gözleri Pinky olmuş pembe pembe kızarmış
  • quote:

tinki vinki yazamıyor maalesef :(

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 5 Mayıs 2016; 13:39:14 >

• Digital Deluxe sürümünü aldım bakalım beklentim çok değil zaten unch ne kadar kötü olabilir ki illaki iyi bir oyun olacaktır Aynı GoW serisi gibi ölümüne eğlendirir
  • Ayın 9 undan itibaren ev kısmen de olsa hafta içi müsait. İyi denk geldi kimse yokken oynarım

• www.bolumsonucanavari.com
    Uncharted 4'ün İnceleme Puanları Yayınlandı
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4un_inceleme_Puanlari_Yayinlandi-83540.htm

incelme puanlari hey masallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4un_inceleme_Puanlari_Yayinlandi-83540.htm

incelme puanlari hey masallah

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)

• 9 altı veren kaç tane site olmuş.Bunlar neye göre 8 ve 8.5 vermiş anlamadım. Bu oyun 8 ise diğer oyunlar kaç puan olmalı.

Ayrıca uncharted 2 etkisi yapamamış.Serinin en sağlam oyunu olarak tarihe yazıldı 2. oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 5 Mayıs 2016; 13:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

9 altı veren kaç tane site olmuş.Bunlar neye göre 8 ve 8.5 vermiş anlamadım. Bu oyun 8 ise diğer oyunlar kaç puan olmalı.

Ayrıca uncharted 2 etkisi yapamamış.Serinin en sağlam oyunu olarak tarihe yazıldı 2. oyun.

Beklentiyle alakalı bir şey. Dönemine göre değerlendirmek gerekiyor. Yoksa görünen köy kılavuz istemez. uncharted 2 de 10 emek varsa 4 de 100 emek vardır.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.