Bildirim
Uncharted 3, Senaryo Hakkında Bir Düşüncem Var...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aklıma ilk bu gelmişti zaten ailesinden biri kesinlikle bukadar benzerlik olmaz -
adamlar paso ara video cg videoları koyuyor bizimkilerde wohow grafikler uçmuş işte cell diyor, adam gibi bi oyun içi varmı beyler izliyelim -
Amcası veya babası diye düşünmüştüm ben. -
Bende o adamı annesinin kocası sandım.Sarı saçlı karıyla evlendi , sonra nathan'ın anası öldü.Oda yüzüğü hep boynunda taşıyor... Sonra öyle böyle işte Ama SENARYO BU KADAR BASİT OLAMAZ BENCE
-
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
adamlar paso ara video cg videoları koyuyor bizimkilerde wohow grafikler uçmuş işte cell diyor, adam gibi bi oyun içi varmı beyler izliyelim
Bunu izlemediysen buyur
http://www.konsol.gen.tr/e3-2011-uncharted-3-drakes-deception-cruise-liner-oyun-ici-videosu/ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Kadın üvey annesi, adam da abisi olabilir.
Bugüne kadar aile hakkında hiç bir bilgi görmediğimiz için bunlar yüksek ihtimaller.
sanırım burda hikayesi yazıyor Nathan Drake amcamızın
http://uncharted.wikia.com/wiki/Nathan_Drake
-
oyun ne zaman çıkacak belli mi?
Nitekim çıktığı gün almayı planlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: 30secondstomars
oyun ne zaman çıkacak belli mi?
Nitekim çıktığı gün almayı planlıyorum.
Sanırım 11-1-11 1 Kasım 2011 olması lazımdı -
öncelikle böyle bir konu açıldığı için memnunum . nate'in büyük ihtimal ya abisi ya amcası çıkacak gibi. babasıda olabilir belkide ama sanmıyorum pek.
bu sefer nate ve sully Iram of the Pillars'ı bulmaya çalışıyor. yani efsanevi kayıp şehirlerden birisi daha. arabasitan taraflarında mekan zaten bu yüzden arap çöllerinde baya takılıcaz gibi.
ama her zaman olduğu gibi burayı arayan tek kendileri değil karşılarında acımasız bir örgüt var ve liderleri Katherine Marlowe(ingiliz kadın nate'den yüzğünü alıp vurdurtan)
dikkat ettiniz mi bilmem ama uncharted 3 e3 trailer'da zaten nate bu işi çok kişiselleştiriyor vuruluyor, yüzüğü alınıyor. ayrıca yaşlanmışlar victor ile nate ikinci oyuna göre.
chloe diyor ki; " neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?"
sully diyor ki; "gittikçe dikkatsizleşiyorsun. seni bundan daha iyi tanırdım."
nate baya duygusal bakıyor bu sefer ki olaya görünüşe göre.
ayrıca nate'i vuran jason statham'a benzeyen ingiliz abinin adı, Cutter'mış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
adamlar paso ara video cg videoları koyuyor bizimkilerde wohow grafikler uçmuş işte cell diyor, adam gibi bi oyun içi varmı beyler izliyelim
Senin işin gücün yokki zaten, paso Playstation'a laf sokup duruyorsun. İmzandan da belli. Şimdi bi laf söyleyeceğim ama senin gibi biri için 15 gün'e değmez. -
Bence de abisi -
Nathan Drake ünlü ingiliz kraliyet ailesinin yani Frances Drake'in soyundan ve hazine avcısı olduğundan , o kadın ( Sezen Aksu ) ve adam büyük ihtimalle ailedendir diye düşünüyorum.Nathan'ın bulduğu paha biçilmez hazinelerin peşinde oldukları için kiralık adamlar tutarak Nathan'ının peşlerine taktıklarınıda düşünüyorum.Sally ise eski aile dostlarından birisi olarak Nathan'a yardım ediyordur diyede düşünmeden geçemiyorum.Elena Fisher zaten gazeteci makale yazmak içinde Nathan'ının dibinde ayrılmıyor , zaten 1. oyunda gemide kurtarmıştık hatunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Haziran 2011; 22:16:36 > -
halle yi ciddiye almayın konuşur konuşur gider -
Kesin abisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Footpad -- 9 Haziran 2011; 22:53:15 > -
Yanlış bilgi kb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Footpad -- 9 Haziran 2011; 22:58:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: D.A.B.9
halle yi ciddiye almayın konuşur konuşur gider
Hep demişimdir... -
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Nathan Drake ünlü ingiliz kraliyet ailesinin yani Frances Drake'in soyundan ve hazine avcısı olduğundan , o kadın ( Sezen Aksu ) ve adam büyük ihtimalle ailedendir diye düşünüyorum.Nathan'ın bulduğu paha biçilmez hazinelerin peşinde oldukları için kiralık adamlar tutarak Nathan'ının peşlerine taktıklarınıda düşünüyorum.Sally ise eski aile dostlarından birisi olarak Nathan'a yardım ediyordur diyede düşünmeden geçemiyorum.Elena Fisher zaten gazeteci makale yazmak içinde Nathan'ının dibinde ayrılmıyor , zaten 1. oyunda gemide kurtarmıştık hatunu.
Bence Sully babası çıkacak. Bir insan hiç bir yerde anca evladını yalnız bırakamaz. Adam her anımızda yanımızda bitiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X