beyler hava alanı bölümünü nerdeyse 100 defa bitirdim zor modda saat ve pipo düştü ancak osmanlı yüzüğü bir türlü düşmüyor ezici modda da bitirdim alan arkadaşlar nasıl aldıklarını bir söyleyebilirlermi teşşekkür ederim
marco polo hakkında inan hiç bir fikrim yok. Bende sir francis drake ve skelzor var. Onlar hakkında sorun varsa yardımcı olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: xleonhart
marco polo hakkında inan hiç bir fikrim yok. Bende sir francis drake ve skelzor var. Onlar hakkında sorun varsa yardımcı olabilirim
Bendede marco ve cengiz han var.Drake ve skelzor alıcam bir türlü alamadım drakeden kolye var diğeri yok skelzorda sinirli tanrı heykeliydi galiba o var.Nasıl tamamladın ? Bu arada arkadaşa söylim ben zorda oynadım öyle düştü zaten senle çok oynadık havaalanını :D
xleonhart
Hocam sir drake için ne yapmam gerekli londra metrosunu da bir çok kez oynadım zor modda ama sadece 1 hazine düşüyor 1.bosta kupa düşüyor ezici modda oynadım altın idolü 2/2 yaptım diğeri 1/3 de kaldı onu nasıl yapıcaz teşekkür ettim
map'i zor da ya da ezicide bitirmek hazine düşmesine etki etmiyor.Oyüzden en mantıklısı zor seviyede farming yaparak düşürmek.Farming yapmak nasıl oluyor derseniz;hazinenin düştüğü boss'a giderek boss'u öldürüyorsunuz.İstediğiniz hazine düşmediği zaman kendinizi öldürüp tekrar boss'u öldürüyorsunuz.15 canınız var takım olarak.Bu şekilde bir map de 5-6 kez boss'u öldürebilir ve hazine düşürme şansınızı arttırabilirsiniz.Ben bu şekilde düşürdüm hep hazineleri.Hangi hazine hangi boss'dan düşüyor bunu bilmekte yarar var,bilmeyenler araştırsın şuan aklımda yok hepsi.Marco polo ve cengiz han diğerlerine göre daha kolay düşüyor.Bu şanş işi.Oyüzden farming en mantıklı çözüm.Skelzor en zor düşeni fakat mapin başlarında gelen cluster bomb(çoklu bomba) atan boss'dan 3 hazinede düşüyor.Açık var yani.Daha başka sormak istedikleriniz varsa cevaplarım.
quote:
Orijinalden alıntı: winterice
map'i zor da ya da ezicide bitirmek hazine düşmesine etki etmiyor.Oyüzden en mantıklısı zor seviyede farming yaparak düşürmek.Farming yapmak nasıl oluyor derseniz;hazinenin düştüğü boss'a giderek boss'u öldürüyorsunuz.İstediğiniz hazine düşmediği zaman kendinizi öldürüp tekrar boss'u öldürüyorsunuz.15 canınız var takım olarak.Bu şekilde bir map de 5-6 kez boss'u öldürebilir ve hazine düşürme şansınızı arttırabilirsiniz.Ben bu şekilde düşürdüm hep hazineleri.Hangi hazine hangi boss'dan düşüyor bunu bilmekte yarar var,bilmeyenler araştırsın şuan aklımda yok hepsi.Marco polo ve cengiz han diğerlerine göre daha kolay düşüyor.Bu şanş işi.Oyüzden farming en mantıklı çözüm.Skelzor en zor düşeni fakat mapin başlarında gelen cluster bomb(çoklu bomba) atan boss'dan 3 hazinede düşüyor.Açık var yani.Daha başka sormak istedikleriniz varsa cevaplarım.
çok iyi anlatmışsın eklenecek tek şey şu. Londra metrosunda 1. hazine cluster bomb atan bossdan 2. hazine ise bölümün sonunda gelen hammer lı amcadan düşüyor..
beyler o değilde bu rankine eklenen yıldızı bütün mapleri crushing de bitirince alabiliyorum dimi?
beyler o değilde bu rankine eklenen yıldızı bütün mapleri crushing de bitirince alabiliyorum dimi?
Dostum o yıldız için tüm co-op bölümlerini ezicimodda bitirmen gerekir yapabilirim diyorsan ekle beni uğraşırız ama platinyum u almama az kaldı önce platinyum u alim :D
yaparız tabi ben iyiyimdir de daha 1 tane ezici yaptım havaalanı oda.açıkçası pek uğraşmadım yıldız kasmakla ama şimdi son mirasa geldim alırız eklerim seni
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
yaparız tabi ben iyiyimdir de daha 1 tane ezici yaptım havaalanı oda.açıkçası pek uğraşmadım yıldız kasmakla ama şimdi son mirasa geldim alırız eklerim seni
ok nezaman dersen Ben Platinyum u aldım. herzaman beklerim.
Manastır ezici zorluk imkansız. Heykele roketle ateş ediyorlar. Orası geçilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
Manastır ezici zorluk imkansız. Heykele roketle ateş ediyorlar. Orası geçilmiyor.
Oranında taktiği var :) Ben şu headset 7.1 kulaklığı alim sana yapıcam orayı.Sende hiç girmiyorsun ama oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: dehard
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier
Oranında taktiği var :) Ben şu headset 7.1 kulaklığı alim sana yapıcam orayı.Sende hiç girmiyorsun ama oyuna
Bu aralar Motorstorm'a daldım. Bir de yeni seviyeler açılmadı. Oynamak pek gelmiyor içimden.
dehard benimde manastıra bi el atsan bi ora kaldı :)
arkadaşlar bizede bi yardımcı olsanız ne olur ki bir tek hava alanını bitirdim ezicide diğerleri kaldı ezici zorlukta oynacak tücrübeli oyuncular bende var ama onların zaten yıldızı oldugu için yardım etmiyorlar sizde yardım etmiyecekseniz kim yardım edicek oynayan arkadaşda yok :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme