Şimdi Ara

Uncharted 2 ve Aldığı Ödüller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Uncharted 2: Among Thieves'in çıkmasının üzerinden tam 1 yıl geçti... 1 yılda çok ses getiren oyun Platinum mertebesine ulaştı ve GOTYE versiyonu raflardaki yerine almaya hazırlanıyor... 1 yıl içinde oyunun aldığı ödüllere bir göz atalım isterseniz... (Özellikle VGChartz ve IGN ödüllerine dikkat)

Ödülü Veren: Yahoo! Games Tarih: 9 Aralık 2009
    Ödül(ler): Best Overall Videogame

Ödülü Veren: Spike Video Game Awards Tarih: 12 Aralık 2009
    Ödül(ler)ler: Game of the Year - Best PS3 Game - Best Graphics

Ödülü Veren: X-Play Tarih: 15 Aralık 2009
    Ödül(ler): Game of the Year - Best Action/Adventure Game - Best Animation - Best Writing

Ödülü Veren: GameSpy Tarih: 21 Aralık 2009
    Ödül(ler): PlayStation 3 Game of the Year - The Pay Attention, Hollywood Award

Ödülü Veren: Destructoid Tarih: 21 Aralık 2009
    Ödül(ler): Game of the Year 2009

Ödülü Veren: GamePro Tarih: 22 Aralık 2009
    Ödül(ler): Best Storytelling

Ödülü Veren: GameSpot Tarih: 25 Aralık 2009
    Ödül(ler): Best Action/Adventure Game - Best Graphics, Technical - Best Voice Acting

Ödülü Veren: GameTrailers Tarih: 28 Aralık 2009
    Ödül(ler): Best Third-Person Shooter - Best Singe-Player Campaign - Best Graphics - Best Story

Ödülü Veren: VGChartz Tarih: 31 Aralık 2009
    Ödül(ler): Overall Game of the Year - PlayStation 3 Game of the Year - Best Third Person Shooter - Best Action-Adventure - Best Graphics - Best Third Person Shooter (PlayStation 3) - Best Action-Adventure (PlayStation 3) - Best Graphics (PlayStation 3)

Ödülü Veren: Eurogamer Tarih: 31 Aralık 2009
    Ödül(ler): Game of the Year - Readers' Game of the Year

Ödülü Veren: PakGamers Tarih: 31 Aralık 2009
    Ödül(ler): Best PS3 Game of 2009 - Best Action/Adventure Game of 2009

Ödülü Veren: Joystiq Tarih: 1 Ocak 2010
    Ödül(ler): Number 1 (Top 10 of 2009)

Ödülü Veren: Giant Bomb Tarih: 1 Ocak 2010
    Ödül(ler): Game of the Year - Game of the Year Community Edition - PlayStation 3-Only Game of the Year - Best New Non-Player Character (Tenzin) - The Northies - Best Performance By Nolan North - Best Graphics

Ödülü Veren: IGN Tarih: 13 Ocak 2010
    Ödül(ler): Overall Game of the Year - Overall Best Action Game - Overall Award for Visual Excellence - Overall Award for Excellence in Sound - Overall Best Story - PS3 Game of the Year - PS3 Best Action Game - PS3 Award for Visual Excellence - PS3 Award for Excellence in Sound - PS3 Best Multiplayer

Ödülü Veren: 1UP Tarih: 14 Ocak 2010
    Ödül(ler): Game of the Year - Best Action/Adventure Game - Best PS3 Game - The "GPU Gods" Award for Most Impressive - Visuals

Ödülü Veren: Kotaku Tarih: 25 Ocak 2010
    Ödül(ler): Game of the Year - Game of the Year (Readers' Choice)

Ve bunlar sadece belli başlı ödüller... Bunların dışında Video, Müzik, Sanat Akademilerinden alınan, oyun çıkmadan fuarlarda alınan ödüller var....
    Tüm liste ve kaynak:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_awards_received_by_Uncharted_2:_Among_Thieves

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 18 Şubat 2011; 21:14:04 >

• Az bile daha fazlasını hak ediyor kesinlikle
  • Katılıyorum, şu ana kadar PS3'te oynadığım en güzel oyundu.
  • multiplayerı deli gibi oynanıyor
  • Uncharted 3 çıkana kadar en iyisi bu
  • Şunun multisini bir ben oynamadım galiba :D oyunu bitirince satmıştım. Hata yapmısım sanırım :)
  • her türlü bu oyun hakediyor halen oynuyorum oynuyoruz. Multiside çok iyidir o hiç ödül almamış hayret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

her türlü bu oyun hakediyor halen oynuyorum oynuyoruz. Multiside çok iyidir o hiç ödül almamış hayret

Gözünden kaçmış. IGN - PS3 Best Multiplayer
  • Her türlü ödülü ve övgüyü hakediyor.Öyle ruhsuz alien oyunlarına benzemez bu
  • Yeni nesilin en iyi oyunu bence.Şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Her türlü ödülü ve övgüyü hakediyor.Öyle ruhsuz alien oyunlarına benzemez bu

GOTYE alacak mısın?
  • Gercekten mukemmel bir oyun.Umarim 3.su cok gecmeden cikar..

• Mükemmel oyun. Her türlü Güzel övgü dolu sözleri hak ediyor. Türünün en iyisi ve öyle olmaya devam edicek uzun bir süre.
  • Aldığı tüm ödülleri hakediyor
  • multisi aliskanlik yapti,1 senedir oynuyorum tavsiye ederim
  • şu ana kadar oynadığım en iyi oyundu
  • PS3 de oynadığım en iyi oyun, 1. oyunu da unutmadık tabii.
  • Single olarak ayrı güzel, multiplayer olarak ayrı güzel. Bu oyunu oynamak benim açımdan bitmesini hiç istemedigim bir rüya gibiydi. Uncharted 3 ü bu kadar iyi yapabilirler mi emin degilim ama inşallah yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Her türlü ödülü ve övgüyü hakediyor.Öyle ruhsuz alien oyunlarına benzemez bu

GOTYE alacak mısın?

Onu ben değil alienlar alsın...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.