Şimdi Ara

Ünal Aysal '' Juventus Maçı Hayati Bir Önem Taşımıyor. '' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geri vitesler başlamış , 8.lik 10.luk hayranları da şakşakçılık yapıyor , hani "başarı başarı başarı" ? Yeneceksin gruptan çıkacaksın çeyrek final oynayacaksın yetmez yarı final istiyoruz!Çeyrek finali oynayan bir takım ve teknik direktör vardı kovdun madem bu daha iyi o zaman daha iyisini istiyoruz.

Başkansan başarıyı getireceksin bize de saygıyla alkışllattıracaksın yoksa belçikaya kaçarsın.Şu aralar çok sesi çıkan boş teneke cool yabancı hayranları seni aldatmasın ünal suyun ısınıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Doğru konuşmuş olmazsa olmaz yapacak bişi yok.
    Juventus taraftarı olsam gs yi çerez olarak görürdüm.
    Avrupada onların gözünde bir kopenhagdan farklı değiliz.
    Farklı olabilmemiz için önce yabancı sınırının kalkıp boş boş oynayan türklerden kurtulmalıyız.

Senin yapacağın yorumun kalitesi zaten imzandan belli..Bizi İtalya'da yenemeyen Juventus'un taraftarı bizi çerez olarak görürmüşmüş..Yavaş görsün..
  • o kadar çok olumsuzluk içeriyor ki "puan farkının kapanacağına inanmıyorum" şeklinde okudum.
  • Juve maç için doğru demiş ama Mancini'nin transfer konusunda beklentisinin olmaması ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Başkanın kendi takımına güveni yok! Koy Juveye sonra kim ne halt yerse yesin. Böyle bir şeyi görmedim. Rezillikten başka bir şey değil...

http://s14.directupload.net/images/131207/oa3otrru.swf

bu yorumu yazan adam üniversite okuyor.

İyi de sen kimsin, insanlara böyle tepeden bakıyorsun? Bana göre de arkadaş tamamen haklı. Ben de şimdi senin için bu adam bir de üniversite okumuş mu diyeyim?

Galatasaray başkanı, yenersek gruptan çıkacağımız Juventus maçı öncesi önceliğimiz Real'in kazanması diyorsa bu çapsızlıktan başka bir şey değildir. Sen ne kadar kıvırmaya çalışsan da durum bu. Bir de Avrupa'nın en iyi 10 kulübü arasına girecekmişiz. Juventus'a yenilirsek taraftar stadda ne tepki verecek, onu düşünmesi kendisi açısından daha hayırlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

quote:

Başkanın kendi takımına güveni yok! Koy Juveye sonra kim ne halt yerse yesin. Böyle bir şeyi görmedim. Rezillikten başka bir şey değil...

İyi de sen kimsin, insanlara böyle tepeden bakıyorsun? Bana göre de arkadaş tamamen haklı. Ben de şimdi senin için bu adam bir de üniversite okumuş mu diyeyim?

Galatasaray başkanı, yenersek gruptan çıkacağımız Juventus maçı öncesi önceliğimiz Real'in kazanması diyorsa bu çapsızlıktan başka bir şey değildir. Sen ne kadar kıvırmaya çalışsan da durum bu. Bir de Avrupa'nın en iyi 10 kulübü arasına girecekmişiz. Juventus'a yenilirsek taraftar stadda ne tepki verecek, onu düşünmesi kendisi açısından daha hayırlı.

tepeden bakarım tabi bu nasıl bir düşünce tarzı ya?

benim içinde öncelik kopenhag çünkü başımıza bela durumda,

futbolcular maçı oynarken aklı hem orada hem juve maçında olacak.

saldırsan boşluk bıraksan bir türlü, dengeli oynasan başka türlü... aysal bilmiyor zaten 'aslanlar gibi mücadele edicez yencez gelcez:) xd :) ' demesini dğeil mi?

sizlerde ne analiz var ne geniş düşünme var, ne geriye dönüp bakma var, neydim ne oldum delisi olmuş çıkmışsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

quote:

tepeden bakarım tabi bu nasıl bir düşünce tarzı ya?

benim içinde öncelik kopenhag çünkü başımıza bela durumda,

futbolcular maçı oynarken aklı hem orada hem juve maçında olacak.

saldırsan boşluk bıraksan bir türlü, dengeli oynasan başka türlü... aysal bilmiyor zaten 'aslanlar gibi mücadele edicez yencez gelcez:) xd :) ' demesini dğeil mi?

sizlerde ne analiz var ne geniş düşünme var, ne geriye dönüp bakma var, neydim ne oldum delisi olmuş çıkmışsınız.

Muslera
    Eboue Semih Chedjou Riera
    Melo Selçuk
    Burak Sneijder Bruma
    Drogba

Bu kadro sahasında Pirlo'suz bir Juve'yi yenecek güçtedir. Sen elinden geleni yaparsın, kıran kırana oynarsın berabere biter ya da yenilirsin o ayrı konu. Ama böyle bir kadroya sahip takımın senin söylediğin gibi eziklik psikolojisi içinde olması acizliktir.

Ben kesinlikle kadromuz zayıf tipindeki eleştirilere katılmıyorum. Şu kadroya bakıp da zayıf diyen, oynayanlarda değil oynatamayanda arasın suçu.

Bu takımın adı Galatasaray, Kopenhag değil. Ne oldum delisi olup çıkmadık, bu takımın bu potansiyeli var. Yeter ki kaynaklar doğru kullanılsın.

• başkanın dengesi bozuldu bu bi gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: c r i m s o n

başkanın dengesi bozuldu bu bi gerçek

Güvenlik kamerası görse konuşuyor adam, bir de Fatih Terim'e egosu yüksek derler. Bir sus arkadaş yahu, sus artık sus sus sus
  • "Juventus maçını almak istiyoruz. Camianın hedefi tek. Galatasaray'ın başarılarına bir yenisi daha eklenecek. Ancak bu maçın hayati bir önemi yok. Dünyanın sonu değil. Sadece tur için önemli. UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek de önemli. Önceliğim Real Madrid'in Kopenhag'ı yenmesi. Kopenhag'ın devre dışı kalması lazım. Transfer konusunda şu anda konuşmak istemiyorum. Hocamızın büyük talepleri yok. Sadece birkaç genç isim istedi. Puan farkının kapanacağına inanıyorum. Galatasaray'da umutlar bitmez. Umutların bitmesi için de bir sebep yok. Başlangıçlar kimseyi aldatmasın."

ilk olarak herkesin amacını dile getirmiş.

sonrasında ise bunun dünyanın sonu olmadığını, kopenhagın devre dışı kalmasıyla kafamızın rahat olacağını, juve maçındaki performansı etkileyeceğini, elensek bile avrupa liginden olmamamız gerektiğini vs söylemiş.

zaten seviyesi belli arkadaşlar için ilk cümleyi kurmuş siz niye bu kadar telaş yaptınız ki? gerisi diğer cümleler sizi aşıyor ilgilendirmiyor, siz içi boş zaten oolması gereken söylenmesine bile gerek olmayan kısımla iglilenin işte.

• Ben açıklamada yanlış bir şey göremedim beyler.Bana göre olması gerektiği gibi konuşmuş.

• doğru konuşmuş.
    istersen şampiyonlar ligi finaline çık o da hayati değildir. kaybedinde hayattan mı vazgeçeceksin.
    en fazla üzülürsün.
    futbola gereğinden fazla anlam yüklemekten vazgeçilsin.
  • bana göre birazda olsa doru her şeyin sonu değil juve maçı biz Türklerin ihtimaller üzerine kurulu zaten her şeyi hatta hayatı milli takımımız bile öyle değil miydi ? real her türlü yener adamlar puan topluyor neticede bizde yenilsek bile Uefa garanti adam onu söylemiş ki şu anki halimizle Uefa daha iyi bence ama tabi göreceli bir kavram başkanın açıklamalarını eleştirmek.
  • bence de haberde tuhaf bir şey yok, aradan tabii her zamanki gibi cımbızla çekmişler cümleyi ve başlık atmışlar..arkadaşlar bu arada doğu üstteki kombinemizi kiralıyoruz 2 adet. dileyen varsa pm atabilir.
  • Yenilirsek Dünya'nın sonu değil , pirince giderken eldeki bulgurdan olmak istemiyoruz o yüzden Avrupa ligine gitmekte önemli demek istemiş.

Hedefimiz final , Juventusu sahaya gömeceğiz dese daha mı inandırıcı olacaktı sizce ?

Başkan moral konuşması yapıp yeneceğiz diyor bu mu kurumsallık diye dalga geçiyorsunuz ,

objektif şekilde düşüncesini söylüyor , başkan dediğin kazanacağız demeli diyorsunuz. Kimseyi memnun edemiyor adam.
  • hiç şampiyonlar ligi maçına çıkmadım ama çok sınava girdim. her sınav öncesi sınavın ne kadar kritik olduğunu düşünür kendimi motive eder elimden gelen hazırlığı yapar sınav süresince de yapabileceğimin maksimumunu yapmaya çalışırım..

hiç bir önemli sınav öncesinde bu sınav pek önemli değil yea diyerek motive olamam zaten..

böyle bir saçmalık görmedim.. önemsizleştirdiğin şeye futblcu niye konsantre olsun ki.. bu mudur senin disipline etme yöntemin.
  • Ne basınmış arkadaş ya ? Adam juveyi yeneceğimize ve ligde de düzeleceğimize inandığını söylemiş.Sadece bu maç hayat memat maçı değil demiş.Adamların attığı başlığa bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Yalandır herhalde böyle bir şey söylemez.

• Vay anasını sayın seyirciler, futboldan anlamıyordu bizim başkan, nasıl oluyor da bizim üst tura çıkamayacağımızı anlamış?
  • quote:

quote:

Elmayla armutu yorum yazmak için kıyaslayan birinden eğitime laf. Çarpıklığa güzel örnek olmuşsun

Dönelim asıl konuya, hem dönüp diyeceksin ki hedefimiz geçen seneki başarıyı geçmek sonra geleceksin bu lafları diyeceksin. Konuşmasında ki senin belirttiğin ilk bölüm sadece gaz almak için söylenmiş. Anlaşılan yeterli olmuş.

Ilk hedefinin ş.ligi olduğu söylenen bir ekibin başkanı biz kendi işimizi göremeyebiliriz en azından uefayı rm bizim için kesinleştirsin.

Eğer hedefini ş.ligi koyduysan önceliğini ona göre belirlemen lazım. Olay şuna dönüyor. Hedefim şl ama uefa olsun en azından. Bir ihtimal şl denk gelirse devam ederiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.