Şimdi Ara

Ünal Aysal Fener için Lizbon'a gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FF Başkanı Demirören'in "Lizbon'a gidelim ve F.Bahçe'ye UEFA finali yolunda destek verelim" önerisini kabul eden Ünal Aysal, ezeli rakibi için Lizbon'da olacak.

Aysal, F.Bahçe'nin 2 Mayıs tarihinde Benfica ile oynayacağı rövanşta Estadio Da Luz'da olacak.

"FENER'E DESTEK OLALIM"
    Milliyet'in haberine göre Ligi'ndeki başarı ve Real Madrid galibiyetinden dolayı Aysal'ı bir kez daha kutlayan Demirören, "Hem siz hem de F.Bahçe bu sezon Avrupa'daki başarılarınızla Türk futbolunun prestijini yükselttiniz ayrıca ülke puanımıza büyük katkı sağladınız. F.Bahçe yoluna devam ediyor ve bana göre finale yükselme şansı var. Tüm Türkiye olarak F.Bahçe'yi desteklemeliyiz. Biz de başkanlar olarak gidip hep beraber Lizbon'da F.Bahçe'nin yanında olalım. Katılımınız iki kulüp arasındaki bağları daha da güçlendirecek ve iyi bir fair-play örneği de olacaktır" dedi.

"SEVE SEVE KABUL EDERİM"
    Yıldırım Demirören'in davetini tereddütsüz kabul eden Aysal, "Sizin bu isteğinizi seve seve kabul ediyorum. Umarım orada F.Bahçe'nin Avrupa Ligi'nde finale çıkma başarısını hep beraber alkışlarız" cevabını verdi.

ORMAN'A UMRE ENGELİ
    TFF Başkanı Yıldırım Demirören, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'a yaptığı davetin aynısını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a da iletti. Orman ile telefonda görüşen ve "F.Bahçe'nin Benfica ile oynayacağı rövanşa destek amacıyla gidiyoruz. Siz de eşlik ederseniz Türk futbolunda yeni bir sayfa açarız ve camialar arasındaki dostluğu pekiştiririz" diyen Demirören, Beşiktaş Başkanı'ndan da prensipte 'evet' yanıtı aldı. Orman, "Çok iyi düşünmüşsünüz. Ne var ki o tarihlerde Umre'ye gitme durumum söz konusu. Önceden planlanmış bu seyahatimin dönüş tarihini ayarlayabilersem katılırım" yanıtını verdi.

• Örnek teşkil edebilir, bu bir yana. fakat asıl önemli olan halkın arasında bir kaynaşma olması. yoksa başkan kalkar fener forması da giyer, halkı ikna etmek önemli olan.
  • Aziz Yildirim ve türevleri hariç Fenerle problemi yok çogu Galatasaraylinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa yok artık bu kadarıda fazla ama tamam bir Türk takımı oldugu için bende destekliyorum ama bizim başkanın kalkıpta o kontrolünü yitirmiş zat ile o maçı izlemesi kabullenemem. Tararaftarında bu işe sessiz kalacagını hiç sanmıyorum

• Fenerbahçe için gitsin örnek olur fakat Aziz Yıldırım ile yan yana izleyecekse sinir küpü olur taraftar bende olurum
  • Yok yok Cardozo ve ya Gaitan için gidiyordur
  • Bu maça değilde finale kalırlarsa final maçına gitse daha iyi olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çaktırmayın bizim başkan futbolcu izlemeye gidiyordur
  • Böyle şeylerin olması cok güzel...Ama artık şu fenerli yöneticilerin Galatasaray'a sataşmayı bırakması lazım...Tek dileğim Aziz y. ve kuyruklarının şu kulüpten ve Türk futbolundan silinip yerine beyefendi, taraftara oynamayan birisinin Fenerbahçe'nin başına geçmesidir...Benim aklımdaki ilk isim ise Saadettin Saran...Cidden Ünal Aysal ve Fikret Orman gibi beyefendilerin yanına bu adamın çok yakışacagından eminim...
  • Gitmesi güzel, benim destekleyeceğim bir hareket de, Fenerbahçe yönetimde her fırsatta Galatasaray'a laf atan zatlar ile aynı mekanda yan yana izlemesi beni memnun etmez taraftar olarak. Açıklamaları ve davranışları rekabet ötesinde geçip, hakaret ve iftira seviyesine gelen kişiler çünkü bunlar.

Onun dışında fair play adına olumlu bir hareket olur.
  • Ben olsam hayatta gitmezdim. Hele Yıldırım Demirören'in çağırdığı yere hiç gitmem. Onlar İspanya'ya Real Madrid maçını izlemeye geldiler mi ? Hadi onu geçtim , biz cl de finale kalsak bile Aziz Yıldırım gelir miydi stada bize destek vermeye.. Kesinlikle gelmezdi. Kendi adıma hiç beğenmedim bu durumu.
    Bizim kupamıza tesadüf diyen adamın takımına aynı kupa için destek vermeye gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Gitmesi güzel, benim destekleyeceğim bir hareket de, Fenerbahçe yönetimde her fırsatta Galatasaray'a laf atan zatlar ile aynı mekanda yan yana izlemesi beni memnun etmez taraftar olarak. Açıklamaları ve davranışları rekabet ötesinde geçip, hakaret ve iftira seviyesine gelen kişiler çünkü bunlar.

Onun dışında fair play adına olumlu bir hareket olur.

• Hareket güzel, desteklerdim ama her fırsatta çirkinliği elden bırakmayan Fenerbahçe'nin mevcut yönetimiyle gidilmesini doğru bulmuyorum.
  • Şu Aziz Yıldırım ve yandaşları klüpten uzaklaşırsa anlam kazanır bu hareket

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon reddetmiş bence Galatasaray büyüklük yaparak kabul etmiş teklifi
  • ünal başkan'ın böyle bir rezalete imza atacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Ben olsam hayatta gitmezdim. Hele Yıldırım Demirören'in çağırdığı yere hiç gitmem. Onlar İspanya'ya Real Madrid maçını izlemeye geldiler mi ? Hadi onu geçtim , biz cl de finale kalsak bile Aziz Yıldırım gelir miydi stada bize destek vermeye.. Kesinlikle gelmezdi. Kendi adıma hiç beğenmedim bu durumu.
    Bizim kupamıza tesadüf diyen adamın takımına aynı kupa için destek vermeye gidiyoruz.

Ne olursa olsun ilk adımı sen atar, ilk elini sen uzatırsan bu senin büyüklüğünü gösterir. O yüzden Ünal Başgan'ın böyle bir çağrıya ''Gelmem'' demesi, bu çatışma ortamının Galatasaray tarafından da istendiği, ve bu ortamdan nemalandığı anlamı çıkarabilir. O yüzden böyle bir harekette bulunup kabul etmesi ''kötü'' yada ''küçük düşürücü'' bir durum değil kesinlikle.

Ancak diğer yandan, başa geldiği zamandan bu yana Galatasaray'a sürekli laf atan, son iki senedeki yükselişimizi gölgelemeye çalışmakla kan ter içinde kalmış zatın ve onların asistanlarının yanında bulunması benim de hoşuma gitmiyor. Tesadüf ile istikrarsızlığı karıştıran, bu kelimelerin anlamlarını bilmeyenler için kan davasını sürdürmek anlamsız bana göre.

Ünal Başgan Lizbon'a Fenerbahçe Spor Klubünü desteklemek için gitmeli. Aziz Yıldırım'ın iktidarını desteklemek için değil.

• gitmisken benficadan bi defans kap gel baskan

• Gerek yok. Yıldırım Demirören'in daveti üzerine Aziz Yıldırım ile maç izlemek...
  • Hep biz zeytin dalı uzatıyoruz ama karşılık bulamıyoruz. Aziz Yıldırım'a aynı teklif yapılsa edeceği küfürleri duyar gibiyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.