Şimdi Ara

Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin sürekli CNN'e çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin sürekli CNN'e çıkması

bu iki adam chp ve iyi partiyi öyle bir karıştırıyor ki gündemi öyle bir değiştiriyorlarki.

trt dahil zaten bütün medya kime bağlı belli her gün bunları konuşuyorlar Türkiye'nin 50 tane gündemi var koskoca damat istifa etmiş sürüyle iddia var ama konuşulmuyor hani tartışma programını geçtim haber bile yapılmadı düzgün. Adam devir teslim törenine gelmedi haftalardır kayıp kimse sormuyor neler oluyor diye. 7/24 ümit özdağ,muharrem ince hayırdır ?

Adamlar seçim zamanında Meral Akşener ve İyi partiye fetöcü demişlerdi sonradan bir kaç ay önce de ''İYİ Parti milli ve yerlidir, yuvasına dönmelidir'' diyorlardı. Şimdi karşılık bulamayınca her iftiraya sarılıyorlar.

yeni parti kurmuş önemli isimler ahmet davutoğlu , ali babacan gibi isimler çıktı mı cnn'e yok ? bunlar kim her hafta tvlere çıkıyor ?

Tayyip erdoğan baktı oylarımı arttıramıyorum bari onları böleyim onların oylarını azaltayım derdinde.

Bundan sonra oluşacak partilere dikkat edin tahmin ediyorum hepsi muhalefetin oylarını bölmek için kurulucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 16 Kasım 2020; 13:33:19 >

• bu arada konuyu açarken yazmadım ama ben Chp'yi gram beğenmiyorum hepte eleştirdim ama muharrem ince'nin parti içinde savaşması gerekirken çıkıp böyle kendini partiden kovdurmaya çalışması sonra mağduru oynamaya çalışması falan hiç hoş değil

eğer sen çıkıp o kongreden sonra kııçdaroğluna parti içinde kalıp savaş açsaydın eyvallah ama çok yanlış strateji yapıyor

umarım chp şu kılıçdaroğlu ve canan kaftancıoğlu tayfasından bir an önce kurtulur

Ümit Özdağ'ı bir bakıma anlıyorum ama Muharrem ince bitirdi kendini.Hainlik yapıyor,AKP ile işbirliği yapıyor demiyorum.CHP'yi eleştir çünkü eleştiriyi hak ediyor ama bunu yandaş kanallara çıkarak yapma.Oradan medet umup en olmadık zamanda iktidarın gündem değiştirmelerine kendini alet etme be adam.Yaptım da ne oldu.Bittin Muharrem bittin.Koltuk sevdan seni bitirdi.Bir hiçsin artık.

Ümit Özdağ ise parti içindeki karışıklığın bir kurbanı.Gerçekten İyi partide iyi şeyler olmuyor.Ümit Özdağ ,Ali Türkşen gibi isimlerin partiden ayrılması bir şeylerin yolunda olmadığını gösteriyor.Ümit Özdağ2da bunun kavgasını veriyor tabi bence.Aması var işte.Ümit Özdağ da CNN'e çıkarak kendi itibarını düşürüyor.Hala daha var olan itibarını korumak için sakın ha MHP'ye geçmesin.

Demek ki söz konusu siyaset olunca kimseye güven olmuyor.

ne tür hayaller görüyorsunuz kardeşim siz. parti içi neyin mücadelesini verecek ince? Atatürk gelse kazanamayacağı bi delege sistemine sahip chp var ortada. bu kadar mevzudan uzakken nasıl böyle ahkam kesiyorsunuz? adam keyfinden mi yapıyor bunları. Seçim gecesini anlattı işte geçenlerde, kim çıktı yalanlayabildi chp yönetiminden?

Muharrem kendini koltuk hırsıyla bitirdi iyice. ben inanıyorum bu saraya giden CHP'li de oydu. Sonra olmadi molmadi dendi bu ziyaretin üstü örtüldü.

Sayın Umit Özdağ feto hassasiyeti gösteriyor ki kendince haklıdır Ali turksen gibi Atatürk'çu asker kokenli insanlarinda iyi partiden ayrılmalarıni da eklerseniz bana bu konuda mantıklı geliyor. Birileri orada da hüküm sürmek istiyor kirli hesaplar dönüyor.

Fakat Cnn gibi hükümet bağımlısı taraflar muhalefeti bozmak için bu insanlara söz hakkı veriyorlar. Cok sevdiklerinden değil talimat geliyor bu insanlarda da kullanilmiş oluyorlar. Ahmet Hakan denen gazeteci demeye dilim varmayan şahıs Cumhurbaşkanı uçağından inmiyor Nasıl tarafsız bölge ben çözemedim.

Bu örgüt nasil Akp ile yek vücut olmuş ayırmak mümkün degilse az da olsa diğer partilerde de kripto olarak mevcuttur.Bebecanda az fetocu degil parti kurucularinda da fetoculer var.Feto gibi bir pislik kolay kolay yakamizi birakmaz tetikte olmak lazim.
  • bencede chp nin bu mikemmel,perfect haline kimse laf edemez,eleştirilmesi teklif dahi edilemez,atamın kurduğu partiye laf eden taş kesilir biz hep 6 oka oy basarız dededen toruna, başına çöp kutusunu bile koysan fikrimiz değişmez ince bunu boyle bil Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin sürekli CNN'e çıkması (ironi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Kasım 2020; 13:47:28 >
  • Yemin ederim ki ülkede siyaseti anlamadığım gibi partileride anlamıyorum partileri anlamadığım gibi televizyon kanallarını da algılayamıyorum yani gerçekten o kadar yoruyor ki insanı üzücü.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

bu arada konuyu açarken yazmadım ama ben Chp'yi gram beğenmiyorum hepte eleştirdim ama muharrem ince'nin parti içinde savaşması gerekirken çıkıp böyle kendini partiden kovdurmaya çalışması sonra mağduru oynamaya çalışması falan hiç hoş değil

eğer sen çıkıp o kongreden sonra kııçdaroğluna parti içinde kalıp savaş açsaydın eyvallah ama çok yanlış strateji yapıyor

umarım chp şu kılıçdaroğlu ve canan kaftancıoğlu tayfasından bir an önce kurtulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

bu arada konuyu açarken yazmadım ama ben Chp'yi gram beğenmiyorum hepte eleştirdim ama muharrem ince'nin parti içinde savaşması gerekirken çıkıp böyle kendini partiden kovdurmaya çalışması sonra mağduru oynamaya çalışması falan hiç hoş değil

e naypsın adam diktatörü devirmek kolaymı denedi denedi olmadı chp işgal edilmiş bir mezhep ırk partisi,chp ye muhalif söylemler geliştirmesi gayet doğal çünkü partinin kurucusuyla değerleriyle hiç bir alakası kalmadı seyit rıza kursaydı anca bukadar olurdu Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin sürekli CNN'e çıkması 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Kasım 2020; 13:48:6 >

• Kime, neye hizmet ettikleri belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Konuyu açan kişi senin dedikleriyle senin kastettiklerinin alakası yok. Yine her zamanki gibi çarpıtma yapıyorsun. Bir de parantez içinde ironi yazmış :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oylari boleyim ne demek? İlk turda zaten %50 alirsa yapacak bir sey yok. 50 nin altinda alirsa o zaman muhalefet bolunmez. Eminim İnce cekilir veya İnce nin oyu dusukse diger kesim cekilir bu kadar basit.

• Ümit Özdağ'ı bir bakıma anlıyorum ama Muharrem ince bitirdi kendini.Hainlik yapıyor,AKP ile işbirliği yapıyor demiyorum.CHP'yi eleştir çünkü eleştiriyi hak ediyor ama bunu yandaş kanallara çıkarak yapma.Oradan medet umup en olmadık zamanda iktidarın gündem değiştirmelerine kendini alet etme be adam.Yaptım da ne oldu.Bittin Muharrem bittin.Koltuk sevdan seni bitirdi.Bir hiçsin artık.

Ümit Özdağ ise parti içindeki karışıklığın bir kurbanı.Gerçekten İyi partide iyi şeyler olmuyor.Ümit Özdağ ,Ali Türkşen gibi isimlerin partiden ayrılması bir şeylerin yolunda olmadığını gösteriyor.Ümit Özdağ2da bunun kavgasını veriyor tabi bence.Aması var işte.Ümit Özdağ da CNN'e çıkarak kendi itibarını düşürüyor.Hala daha var olan itibarını korumak için sakın ha MHP'ye geçmesin.

Demek ki söz konusu siyaset olunca kimseye güven olmuyor.

• Yesinler birbirlerini ...

• Tele 1 ve Halktv bu iki vatanseveri karalamakla meşgul oldukları için yapacak bir şey yok.

Bir de "yandaş kanala çıkıyor, herkes yüzlerine tükürür" diyenler var ki çok güldürüyorlar beni. Ulan sokakta 1000 tane adama sorsan "CNN Türk sizce AKP'nin kanalı mıdır?" diye 800 tanesi "manyak mısın lan" der. Kanalı "CHP'li" ilan eden "Kürtaj yapiyiz" dayılar dahi çıkar. İyice sanmalıyorsunuz. Muharrem İnce ve Ümit Özdağ Anadolu halkının gönlüne işlemiş iki yiğittir.

PKK Sempatizanı Canan, FETÖ Vakfı Başkan Yardımcısı Buğra, Apo'ya ev hapsi isteyen Bahadır Erdem, PKK cenazelerine giden CHP vekilleri bu adamları karalasa, vatandaş sırf bunlar karalıyor diye bu adamlar lehinde rey verir. Göreceğiz seçimde... :)

Sırtımı arkaya yasladım ve İYİP ve CHP'nin HDP'li kankileriyle yaşayacağı seçim hezimetini ve Özdağ-İNCE cephesinin yaşayacağı seçim zaferini bekliyorum. İnce'nin seçim şarkısında da söylendiği gibi "ZAFER MUHTEŞEM OLACAK!"

O akşam inşallah hem Tayyoya hem 72'lik Seyit Rıza'cı Kemal Dede'ye hem PKK sevdalılarına "Noldu, yol çekirdiniz cebrayile?" diyeceğiz gülerek Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin sürekli CNN'e çıkması 

• İnce'yi çok savundum, kriz dönemlerinde arkasında tamamen durdum. (Yine YCHP'deki kriptolarla yüzleşsin yine arkasında dururum.)

Ama CNN'e çıkması gerçekten bitmişlik.

Bağımsız aday olması şart(sebebi aşağıda) ama olur da parti kurarsa ve muhalif bir ittifağa katılmazsa bu bana sadece AKP ile girift ilişkilere girdiğini düşündürür.

Öyle "dava, direniş" hikayelerine karnım tok "dava adamıyız" diye laga luga yapan AKP'ye nasıl gülüyorsam bu edebiyatı yapan İnce olursa ona da gülerim.

Parti kurmadan bağımsız aday olursa İYİ niyetli olduğundan emin olurum ama parti de kurmayı denerse ve muhalif bir ittifağa katılmazsa gözümde tüm değerini yitirir.

Bağımsız aday olması şart demiştim, sebebi: Kılıçdaroğlu adlı Aktroll olup olmadığı belli olmayan şahıs Gül'ü, Babacan'ı çatı aday yapmayı deneyebilir. Bu iddiaları hala yalanlamamış olması bu ihtimali oldukça güçlendiriyor. Ekmek için Ekmeleddin'den sonra Gül için Gül enkazı yaşatabilir Millet ittifağına.

Olası Gül-Babacan çatı adaylığında 2. tura mutlaka onlar değil bağımsız aday İnce kalacaktır, seçmen açık ara farkla İnce'yi tercih edecektir. İnce'nin bağımsız adaylığı bu sebeple şart.

Çatı aday gerektiği gibi Yavaş yapılırsa 2. tura Yavaş kalır, 2. turda seçimi kazanır da. Yavaş adaylığında İnce bir problem ya da fayda oluşturmaz.

Özetle İnce'nin bağımsız aday olması bizim lehimize, parti kurmasıysa sadece Cumhur'a yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 16 Kasım 2020; 19:49:45 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Hesap o değil.

İnce bir şekilde millet ittifakına girmez yüzde 1 alsa bile vekil seçiminde cumhur ittifakına avantaj.

Ve İnce'yi zerre tanıyorsan bir şekilde millet ittifakı aleyhine çalışacaktır tüm süreç boyunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Hesap o değil.

İnce bir şekilde millet ittifakına girmez yüzde 1 alsa bile vekil seçiminde cumhur ittifakına avantaj.

Ve İnce'yi zerre tanıyorsan bir şekilde millet ittifakı aleyhine çalışacaktır tüm süreç boyunca.

RTE ilk turda 50 alirsa kimin ne yaptignin onemi yok ama almazsa muhalefet ayrilir ve kybederse o insanlar bir daha siyasetten para kazanamaz

Ve size garanti veriyorum İnce Özdağ gibi isimler rte'yi değil millet ittifakını hedef alacaklar.

Allah'tan halkta karşılığı çok hızlı düştü ikisininde.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Ve size garanti veriyorum İnce Özdağ gibi isimler rte'yi değil millet ittifakını hedef alacaklar.

Allah'tan halkta karşılığı çok hızlı düştü ikisininde.

Muhalefetin çatı adayı Abdullah Gül falan filan tarzı isim olursa ben de Muharrem İnce'ye oy veririm tabii ki. Yani Muhalefetin önce kendisini bölmemesi lazım.

Hiçbir siyasal islamcıya ve AKP eskilerine oy vermem.

Abdullah Gül falan olmaz hikaye o. Anket ile profil belirleyip en yakın kişiyi aday yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Kasım 2020; 20:24:18 >
  • Lağım medyasına çıkacaklar tabi. Ülke mükemmel yönetiliyor, cari fazla rekorları kırıyoruz, enflasyon ekside, işsizlik bitti ya muhalefeti konuşacağız başka ne konuşulabilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.