ahmet hakan ve cnn türk....tele 1 ve krt varken hadi halk tv de olsun, bu kanallar varken hala daha cnn e çıkıyorlarsa samimiyetlerini kaybetmiş oluyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 17 Kasım 2020; 10:34:10 > |
Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin sürekli CNN'e çıkması (2. sayfa)

-
-
Muharrem kendini koltuk hırsıyla bitirdi iyice. ben inanıyorum bu saraya giden CHP'li de oydu. Sonra olmadi molmadi dendi bu ziyaretin üstü örtüldü.
Sayın Umit Özdağ feto hassasiyeti gösteriyor ki kendince haklıdır Ali turksen gibi Atatürk'çu asker kokenli insanlarinda iyi partiden ayrılmalarıni da eklerseniz bana bu konuda mantıklı geliyor. Birileri orada da hüküm sürmek istiyor kirli hesaplar dönüyor.
Fakat Cnn gibi hükümet bağımlısı taraflar muhalefeti bozmak için bu insanlara söz hakkı veriyorlar. Cok sevdiklerinden değil talimat geliyor bu insanlarda da kullanilmiş oluyorlar. Ahmet Hakan denen gazeteci demeye dilim varmayan şahıs Cumhurbaşkanı uçağından inmiyor Nasıl tarafsız bölge ben çözemedim.
Bu örgüt nasil Akp ile yek vücut olmuş ayırmak mümkün degilse az da olsa diğer partilerde de kripto olarak mevcuttur.Bebecanda az fetocu degil parti kurucularinda da fetoculer var.Feto gibi bir pislik kolay kolay yakamizi birakmaz tetikte olmak lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Kasım 2020; 23:14:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
CHP ve İYİ'yi karıştırdıkları yok. Muhalefetin kokuşmuşluğunu ortaya döküyorlar. Ümit Özdağ, muhalefetin P*K ile ittifakını açıkça belirtiyor. Şimdi ak trol iftirası atacaklar, hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 16 Kasım 2020; 21:58:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İftira derken
Hayır tanımasak neyse.
Sen mi beni tanıyorsun?
2015'te CHP'ye verdiğim için pişman oldum. Sonra 2019 ikinci turda son kez CHP'ye verdim ve 2015'te KK'den sonra bu kez Ekrem, pişman olmamı sağladı. Arada bir de 2017 Hayır var, kaybolmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 16 Kasım 2020; 22:4:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505ESen mi beni tanıyorsun?
2015'te CHP'ye verdiğim için pişman oldum. Sonra 2019 ikinci turda son kez CHP'ye verdim ve 2015'te KK'den sonra bu kez Ekrem, pişman olmamı sağladı. Arada bir de 2017 Hayır var, kaybolmasın.
Hehe aynen kanki öyle tabe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Kasım 2020; 22:4:22 >
Sen bilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobarbu arada konuyu açarken yazmadım ama ben Chp'yi gram beğenmiyorum hepte eleştirdim ama muharrem ince'nin parti içinde savaşması gerekirken çıkıp böyle kendini partiden kovdurmaya çalışması sonra mağduru oynamaya çalışması falan hiç hoş değil
eğer sen çıkıp o kongreden sonra kııçdaroğluna parti içinde kalıp savaş açsaydın eyvallah ama çok yanlış strateji yapıyor
umarım chp şu kılıçdaroğlu ve canan kaftancıoğlu tayfasından bir an önce kurtulur
ne tür hayaller görüyorsunuz kardeşim siz. parti içi neyin mücadelesini verecek ince? Atatürk gelse kazanamayacağı bi delege sistemine sahip chp var ortada. bu kadar mevzudan uzakken nasıl böyle ahkam kesiyorsunuz? adam keyfinden mi yapıyor bunları. Seçim gecesini anlattı işte geçenlerde, kim çıktı yalanlayabildi chp yönetiminden?
-
hangi tv kanalı size uygun olur söyleyelim.
işin ilginç yanı biride çıkıp laf etmediler bile yalan diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 17 Kasım 2020; 8:39:59 > -
Muharrem bey, seçim gecesi yaptığı kıyağın karşılığını alıyor yavaş yavaş.
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__ahmet hakan ve cnn türk....tele 1 ve krt varken hadi halk tv de olsun, bu kanallar varken hala daha cnn e çıkıyorlarsa samimiyetlerini kaybetmiş oluyorlar
sanırım Muharrem İnce'yi dinlemedin ,dediğine
bu saydığın tvler onu çıkartmıyormuş ekrana ,
chp den talimat varmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atını Öpen Kovboy
Muharrem bey, seçim gecesi yaptığı kıyağın karşılığını alıyor yavaş yavaş.Muharrem İnce ,seçim gecesi iddialarına da açıklık getirdi ,
CHP beni sabote etti dedi ,sayım bilgilerini vermediler dedi ,
sabaha kadar yanımda olan arkadaş ,talimat almış ,o gece hakkında konuşmuyor dedi ,
-
quote:
Orijinalden alıntı: pixelbssanırım Muharrem İnce'yi dinlemedin ,dediğine
bu saydığın tvler onu çıkartmıyormuş ekrana ,
chp den talimat varmış
Alıntıları Göstertele 1'de daha 2-3 gün önce merdan yanardağ, ''ne zaman isterse bizim kanalımıza çıkabilir, her zaman kapımız açık'' dedi. halk tv'yi bilemem ama tele 1 sosyalist bir çizgide. tkp, sol parti, emep, tip gibi partilerin başkan ve yöneticileri sık sık çıkıyorlar, rahatça konuşuyorlar. sorular da, cevaplar da gayet sert.
-
Halk TV'ye çağırdılar da çıkmadılar mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Halk TV'ye çağırdılar da çıkmadılar mı?Halk TV değilde tele 1'e falan çağırdılar.
17 inci yüzyılda başladı ve hala devam ediyor o meşhur zulüm kaht-ı rical.
-
ben bu iki adamın milletçiliğinden zerre şüphe duymuyorum..Ümit özdağ partiden ihraç edileceğini bile bile O açıklamaları yaptı..Helal olsun diyorum.Muharrem ince'de konuşuyor çekinmiyor.İkiside vatan hainlerini değişfre edip halkı aydınlatıyor.AKP'nin işine tabi ki her türlü yarar fakat halkın bilinçlenmesi daha önemlidir.Ben bu saatten sonra AKP'nin başka partili seçmenlerden oy koparabilceğini sanmıyorum.Zaten Ali Babacan son sürat ilerliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X