Şimdi Ara

ultrAslan'DAN BİLDİRİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir.. Sorarlar adama aynı bildirgeyi 6 yediğimiz maçta niye yapmadınız ? O maçta ki takım hala gözümün önünde, ruhu bırak herkes yürüyordu, maç bitse de gitsek havasındaydılar... Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.. her zaman aynı terane..

Çünkü tek maçlık bir durum değil bu.Adamlar sezon boyu süregelen bir sıkıntıyı dile getirmişler.Aylardır süregelen deplasmandaki saldım çayıra mevlam bayıra zihniyetini eleştirmişler. 6 yedik diye adam mı assınlar hocam? Schalke de 6 yedi Madrid'den yapacak bir şey yok.

Ben buna da katılamıyorum, geçen senenin deplasman karnesine baktım bu seneyle aynı (yanlış hatırlamıyorsam), yani bu haftaya kadar deplasmanda kaybettiğimiz puanın aynısını geçen senede kaybetmişiz.

Birisi bir şey dillendiriyor bunun adı da "Mancini deplasman performansı kötü" oluyor ve herkes bu taşın peşinden kuyuya iniyor. Dediğim gibi bu taraftar grubu bağcının peşinde, geçen sene CL deplasmanına toplu bilet yok dediklerinde şimdiye kadar hiç çıkartmadıkları kadar seslerini çıkarttılar. Bu diklenişin altında başka bir hesaplaşma çıkar ya hadi hayırlısı..

• ruhtan bahsediyolar ya la, olum çelsi bu boru değil, kalenin önüne otobüs çektilerse biz napak?
  • quote:

quote:

quote:

Haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir.. Sorarlar adama aynı bildirgeyi 6 yediğimiz maçta niye yapmadınız ? O maçta ki takım hala gözümün önünde, ruhu bırak herkes yürüyordu, maç bitse de gitsek havasındaydılar... Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.. her zaman aynı terane..

Çünkü tek maçlık bir durum değil bu.Adamlar sezon boyu süregelen bir sıkıntıyı dile getirmişler.Aylardır süregelen deplasmandaki saldım çayıra mevlam bayıra zihniyetini eleştirmişler. 6 yedik diye adam mı assınlar hocam? Schalke de 6 yedi Madrid'den yapacak bir şey yok.

Ben buna da katılamıyorum, geçen senenin deplasman karnesine baktım bu seneyle aynı (yanlış hatırlamıyorsam), yani bu haftaya kadar deplasmanda kaybettiğimiz puanın aynısını geçen senede kaybetmişiz.

Birisi bir şey dillendiriyor bunun adı da "Mancini deplasman performansı kötü" oluyor ve herkes bu taşın peşinden kuyuya iniyor. Dediğim gibi bu taraftar grubu bağcının peşinde, geçen sene CL deplasmanına toplu bilet yok dediklerinde şimdiye kadar hiç çıkartmadıkları kadar seslerini çıkarttılar. Bu diklenişin altında başka bir hesaplaşma çıkar ya hadi hayırlısı..

Bence söylediklerinde haklılar ama şöyle de bir durum var ki bu lafları söylemek onlara düşmez aynı zamanda. Ua'nın bu tarz tehditkar açıklamalarına oldum olası gıcık kapmışımdır.

Kısacası bana göre açıklamanın içeriği doğru ama açıklamayı yapan topluluk yanlış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence söylediklerinde haklılar ama şöyle de bir durum var ki bu lafları söylemek onlara düşmez aynı zamanda. Ua'nın bu tarz tehditkar açıklamalarına oldum olası gıcık kapmışımdır.

Kısacası bana göre açıklamanın içeriği doğru ama açıklamayı yapan topluluk yanlış.

Zaten cümleye girerken haklıyken haksız duruma düşmekten kastım buydu, yazıda yazılanlar doğru ama zamanında buna benzer durumlar varken neredeydiler... Yaptıkları ikiyüzlülük, çıkarcılıktır, fırsattan istifade etmektir, hatta ve hatta samimiyetsizliktir.

• quote:

Katılıyorum oku yanlış yöne çevirmişler.Giydireceksen oyunculara giydireceksin
  • Sanki ultraslan olarak çok şey yaptınızda mancini için galatasaray'ın bir teknik direktörü olarak bik bik bik bildiri yayınlıyorsunuz.Terimsporlular bir bitmedi.

bizde biliyoruz Mancininin takıma aya uydurumadığını ama aynı zamanda geleli ne kadar olduğunu da hatırlıyoruz, bu batık takımı kimden devraldığını da.

Mancini mi , Burak'ın yeteneğini elinden aldı , Drogba'nın egosunu şişirdi,Eboue e yüz verip her fırsatta kendini yere atmasını tembihledi ?

biraz akılları olsaydı zaten daha geleli 3-5 ay olmuş bir T.D yok şöyle yok böyle diye eleştirmezlerdi.
  • Her marşlarda Ultraslan hep seninle, lay lay Ultraslan Ultraslan. Koreografi yapar uA bilmem ne.

Bir kere de çıkın, bütün taraftarı ele alan marşlar yazın.

"Deplasmanda samiyende ultraslan hep seninle" evet abi bir tek siz destek çıkıyorsunuz takımınıza. "Deplasmanda samiyende bu taraftar hep seninle" olsa mesela?

Kale arkasına yerleşmişsiniz, 90 dakika takımı uyatan marş söylemekten başka yaptığınız bir şey yok. 2 dakika statı da katıyorsunuz, inanılmaz atmosfer oluşuyor. Bunu neden daha uzun dakikalara yaymıyorsunuz? Neden her tribüne milleti ateşlemek için adamlarınızı koymuyorsunuz?

Sonra böyle asarım, keserim.

Kim acaba GS üzerinden reklamını yapıyor?
  • Yok olmasini istediğim bi Oluşum.. Bunlarin derdi Galatasaray değil, Para... Ünal aysal yavaş yavaş tribünleri Böyle At hirsizlarindan ziyade Gerçek Galatasaray Taraftarina birakmak istediği için 1 senedir salak saçma laf sokmalar laf giydirmeler falan.. Sen kimsin lan, Kimsiniz olm siz ? Bi avuç ne idüğü belirsiz, Galatasaray üzerinden reklam peşinde, Para peşinde insanlar şu UA...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper olmuş hatta daha da üstünde durulmalı, bunları protesto etmeli. Bu kadar kolay bırakılmamalı...
  • Neden koca yazıda tek İNANDIĞI Cümlesi büyük yazmışlar. Selçuk İnana gondermemi yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki bi çok kişiden fazla takımlarının yanında olan kişiler kendince bi açıklama yapıp ve haklı olarak takımı uyarmışlar. kaldıki bunlar birlikte hareket eden bi grup bi şekilde yazdıkları şeyler takıma ulaşıyor. bu sebepten yaptıkları şeyi yanlış bulmuyorum ben. bu arada veysel giley geldiğinden beri ua nın düşüşe geçtiğini düşünen biriyim ben. bunuda belirtmek isterim.

• quote:

Sanırım maçları karıştırdın ilk yarım saat çok baskılı oynadık o gece takım mücadele etti takım.. Londra daöylemi oldu ben utandım ya..

• taraftar gruplarının oyunu analiz edip köşe yazarı gibi bildiri yayınlamasını garipsiyorum. yakışmıyor. sizin göreviniz her daim takıma destek olmak. sonuçta adam kasıtlı gs yi yeniltmedi...
  • Laylaylay saldır galatasarayla insanların ruhunu öldüren yancı ultraslan şimdi ruhtan bahsediyor.
  • 2010 daki moda geçmeleri yakın anlaşılan
  • Klasik iyi gün taraftarı. Takım iyi giderken yapsınlar kareografileri vs havalarını atsınlar ne zaman kötüye gitse muhtıra verir gibi bildiri yayınlamalar, tesis basmalar vs. Geçti bunların modası.
  • Dogrulari tazmis sevmedigim grup ama yanlis zamanda yazmis bunu deplasman sonrasids yazabilirlerdi.

Bu adamlarda maca gidiyor beraberlik gormek icinmi takimin dokulmesini izlemek icin mi gidiyorlar ?

Takimin kotu gunundede yaninda olmak var ama takim futbolculari kotu gunu hissetmiyorsa yapilacak sey tepkidir.

• Gereksiz bir taraftar topluluğu olduğunu her seferinde üstüne koyarak kanıtlıyor ultraslan. Sorsan bir de kyıtsız şartsız takım destekliyoruz derler. Hadiyin lan ordan
  • Klasik UA açıklaması.Taraftarın ruhunu katlettiler bir de utanmadan ruhtan bahsediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

Sanırım maçları karıştırdın ilk yarım saat çok baskılı oynadık o gece takım mücadele etti takım.. Londra daöylemi oldu ben utandım ya..

Yarim saat oynadikta ne oldu, golu yiyince herkes biranda ruhunu teslim etti.. Bu mactada iyi oynayabilirdik ama golu erken yedik.. Ayrica ben Chelsea macinda Real macindan daha iyi mucadele ettigimizi dusunuyorum, becerememis olabiliriz ama kimse teslim olmadi, zaten teslimiyet duygusu olsa bu macta 6 olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.