Şimdi Ara

ultrAslan'DAN BİLDİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu sefer haklılar
  • Ne olursa olsun FATİH TERİM
  • ulrtaslanı sevmem ama dünkü işkenceyi izledikten sonra bu bildirinin doğru ve yerinde olduğunu düşünüyorum.
  • Doğru söze ne denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manciniye giydirmişler. Gene haksızlar. Ünal bunlarıda bitirecek inşallah. Gelsin eksiler...
  • haklılar valla söylenmesi gereken herşeyi söylemişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Org'dan Yeni Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel ve yerinde, umarım dikkate alınır.
  • Bence yerinde bir yazı olmuş.
  • Haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir.. Sorarlar adama aynı bildirgeyi 6 yediğimiz maçta niye yapmadınız ? O maçta ki takım hala gözümün önünde, ruhu bırak herkes yürüyordu, maç bitse de gitsek havasındaydılar... Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.. her zaman aynı terane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Manciniye giydirmişler. Gene haksızlar. Ünal bunlarıda bitirecek inşallah. Gelsin eksiler...

Her konuya şu boş mesajı yazmasalar olmaz.Sen git destekle o zaman karda kışta kardeş..
  • "galatasarayı sadece kendilerine değer katan bir marka olarak kullanan" buradan ben ultraslanı çıkarttım. adamlar kendi reklamlarını yapamayacak olsa tribüne gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Manciniye giydirmişler. Gene haksızlar. Ünal bunlarıda bitirecek inşallah. Gelsin eksiler...

Her konuya şu boş mesajı yazmasalar olmaz.Sen git destekle o zaman karda kışta kardeş..

Hiçbir gruba mensup olmayan saf galatasaray taraftarı candır
     ultrAslan'DAN BİLDİRİ
    Ne bu mesaj şimdi tehdit mi ediyolar takımı onlar kim ki.

• Hangi takım bir taraftar grubunun etkisine girerse kendini çarşı-demirören ilişkisi içinde bulur sonuda hayır olmaz. Manciniyi beğenmiyorsan gidersin stada beyaz mendil sallarsın olur biter. Ama nerde o taraftar topluluğu ülkemde!!
    Ayrıca biraz düşününce galatasarayın sahadaki ilk 11 yaş ortalaması kaçtı ? Semih dışında orta-genç yaş kategorisine giren var mı ? Aynı şeyler Fenerbahçe için geçerli o yüzdendir ki başarılarımız kalıcı olmuyor.
  • Tehditkar bir tutum yine. Bu ultraslan başımıza gelmiş en büyük belalardan birisi...
  • Geç kaldılar zaten, FT'ciler... Bu kadar itici bir taraftar grubu olamaz.
  • bunlarında kökünü kazıyacak aysal
    sırayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Haklıyken haksız duruma düşmek diye buna denir.. Sorarlar adama aynı bildirgeyi 6 yediğimiz maçta niye yapmadınız ? O maçta ki takım hala gözümün önünde, ruhu bırak herkes yürüyordu, maç bitse de gitsek havasındaydılar... Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.. her zaman aynı terane..

Çünkü tek maçlık bir durum değil bu.Adamlar sezon boyu süregelen bir sıkıntıyı dile getirmişler.Aylardır süregelen deplasmandaki saldım çayıra mevlam bayıra zihniyetini eleştirmişler. 6 yedik diye adam mı assınlar hocam? Schalke de 6 yedi Madrid'den yapacak bir şey yok.
  • yaziyi okudum ama gozum bozuldu etrafi cizgili goruyorum
  • Ultraslan kurulus amacinin disina cikan bir taraftar topluluguna donustu maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.