Şimdi Ara

ultrAslan BH KAPATILDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doldu gözlerim bunca anı aklıma gelir
    Fayda etmez sözler boğaza düğümlenir
    Hoşça kal gençliğim ömrümü sana heba ettim....

Söyleyecek söz yok.

karşı-sultans-parçalı-hell(2011 de kapatılan) gruplarından sonra bh da bu furyaya katıldı malesef galatasaray tribünün de iyi şeyler yapan insanlar her zaman küstürülcektir küstürülmeye devam edicektir... hoşçakalın güzel insanlar.

• Kapatilmadi direk u.aslana bağlandı diye biliyorum dün ua sayfasından yapıldı açıklama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Kapatilmadi direk u.aslana bağlandı diye biliyorum dün ua sayfasından yapıldı açıklama.

uzaktan bakan biri için öyle gözükebilir ama içerde işler öyle yürümüyor... resmi hesaptan yapılan açıklama kol kırılır içinde kalır hesabı bir açıklama... bh çocuklarını küstürdüler malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AryaStark.

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Kapatilmadi direk u.aslana bağlandı diye biliyorum dün ua sayfasından yapıldı açıklama.

uzaktan bakan biri için öyle gözükebilir ama içerde işler öyle yürümüyor... resmi hesaptan yapılan açıklama kol kırılır içinde kalır hesabı bir açıklama... bh çocuklarını küstürdüler malesef...

Alıntıları Göster
    Vay be.. 20 adet yakılan meşale nelere sebep oldu.. Bilseydik daha önce yakardık! ultrAslan kendi felsefesine ihanet ediyor. Sanıyolar ki tek çatı altında toplanıyoruz, aksine iyi çocukları küstürüyorsunuz..

Alpaslan dikmen : "Öss'yi kazanın o zaman üni olursunuz. Siz şimdi ultrAslanBH sınız" Yıl 2001 'de bayrağı aldılar düşürmediler, şimdi ise bu çocukların ellerinden aldılar o bayrağı.

Son kez yine bestenin kralı BeeeHaşşş'tan çıktı.. Peki şimdi bestenin kralı kimden çıkacak ?

• Pegasusta çekirdek citleyin biz heryerde bagiririz bizim icin Bh Yuruyedur Sultans farketmez

Bizim işimiz gücümüz Galatasaray ama yaptıkları adil değil Alpaslan abinin göz bebegiydi BH...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Pegasusta çekirdek citleyin biz heryerde bagiririz bizim icin Bh Yuruyedur Sultans farketmez

Bizim işimiz gücümüz Galatasaray ama yaptıkları adil değil Alpaslan abinin göz bebegiydi BH...

kim çekirdek çitliyor anlamadım , bana mı diyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Org'dan Yeni Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsUltras34

quote:

Pegasusta çekirdek citleyin biz heryerde bagiririz bizim icin Bh Yuruyedur Sultans farketmez

Sen kimsin hacı beybi

Sana desem alintilarim demi..

Pegasus bundan sonra çekirdek çitler diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-99D938A88

quote:

quote:

Sen kimsin hacı beybi

Alıntıları Göster
    O değilde bu BH ın saçma sapan "ultraslan ultraslan BEEEEEEEEEEEEEEEEEE-HAŞŞŞŞŞŞŞ" diye tezahüratı vardı ondan kurtulduk en azından

• quote:

quote:

quote:

Sen kimsin hacı beybi

yanlış anlamışım kusura bakma.

---

Bir tribün düşünün; bütün jenerasyonları 22-23 yaşından sonra tribünden çekilip kenarda köşe de maçlara gelen insanlar olsun.Bir tribün düşünün azıcık farklılık yaratan tribün de ki hiyerarşiye baş kaldıran tüm grupları kapatılsın-küstürülsün.Yazık herkesin içi kan ağlıyor.

bir tribün grubu düşünün etrafın da ki kişileri arkasından yürüyenlerin değil ona her daim zorluk çıkaranların yolundan giden...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

O değilde bu BH ın saçma sapan "ultraslan ultraslan BEEEEEEEEEEEEEEEEEE-HAŞŞŞŞŞŞŞ" diye tezahüratı vardı ondan kurtulduk en azından

Komik değil.
    -----

Bestenin kralı son kes BH'dan çıktı...

• quote:

quote:

Komik değil.
    -----

BH ile uzun zaman iç içe maçlara giden bir insanım yaptıkları bestelere ve tribüne kattıklarına laf etmedim sadece zoraki bir şekilde yaratılan BEEEEEEEEEEEEEEE-HAAAAAAAAAAAAAŞ olayını beğenmediğimi belirttim

• quote:

quote:

quote:

Komik değil.
    -----

BH ile uzun zaman iç içe maçlara giden bir insanım yaptıkları bestelere ve tribüne kattıklarına laf etmedim sadece zoraki bir şekilde yaratılan BEEEEEEEEEEEEEEE-HAAAAAAAAAAAAAŞ olayını beğenmediğimi belirttim

Alıntıları Göster
    Ne kadar az grup o kadar az kafa ağrısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Şimşek

Ne kadar az grup o kadar az kafa ağrısı :)

Yalan dolan bunlar saçma sapan konuşmayın.BH'nin duruşu farklıydı uA'nın duruşu farklıydı sultansın duruşu farklıydı,daha önce kapatılan,tribinü terk eden onlarca grubun duruşu farklıydı.Tekyumruk'un duruşu farklı Kızılaslan(yeni ve ufak bir oluşum henüz) duruşu farklı.Farklı olmaya devam edecek.Farklılıklar gözünüzü korkutuyor sizin.

BH için üzüldüm.Tribünün bir çeşit ateşiydiler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen kimsin hacı beybi

---

Bir tribün düşünün; bütün jenerasyonları 22-23 yaşından sonra tribünden çekilip kenarda köşe de maçlara gelen insanlar olsun.Bir tribün düşünün azıcık farklılık yaratan tribün de ki hiyerarşiye baş kaldıran tüm grupları kapatılsın-küstürülsün.Yazık herkesin içi kan ağlıyor.

bir tribün grubu düşünün etrafın da ki kişileri arkasından yürüyenlerin değil ona her daim zorluk çıkaranların yolundan giden...

Estağfirullah kardeşim.

Aynen öyle kardeşim tribünü işi gücü olmayan adamın işi gibi lanse ettiler sonuçları bu.

3 meşale yüzünden özümüzü bir bir yıkıyorlar.Hulbuki biz dünyada meşalemizle ün saldık koreografiyle değil.

Ben bu oluşumun en alt kademeside dahil her organında görev aldım koşturdum herşeyi gördüm herşeyi biliyorum.

Bugün YÜRÜYEDUR polarları arayanlar 10 sene sonra BH poları arayacak.

Özellikle İstanbul gruplarımıza kasıtlı yapılan adete bastırılmak istercesine yapılan bu işler boğazımıza kadar geldi.

ultras felsefesini ultrAslan dan kazımak istiyorlar at koşturacakları bir felsefe istiyorlar.

Ama kimse unutmasın bu tribün Alpaslanlarla Ulaşlarla Semihlerle bu günlere geldi.

Oğuz abiler Veysel abiler neredeydi biz olimpiyata taşınırken ?

Alpaslan abi rahmetli olduktan sonra herkesin foyası çıktı ortaya.Kimse bizim ismimizi kullanarak bu işlere giremez gerekirse alemin içinde rezil ederiz bu işte parmağı olanları şuan herkes herşeyin farkında son darbe bu oldu.

İstanbul üzerinde oyun oynayanlara en iyi cevabı yine İstanbul verecek.

ALAYINA GİDER KRALINI SEVER İSTANBUL İSTANBUL !

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-99D938A88

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen kimsin hacı beybi

---

Estağfirullah kardeşim.

Aynen öyle kardeşim tribünü işi gücü olmayan adamın işi gibi lanse ettiler sonuçları bu.

3 meşale yüzünden özümüzü bir bir yıkıyorlar.Hulbuki biz dünyada meşalemizle ün saldık koreografiyle değil.

Ben bu oluşumun en alt kademeside dahil her organında görev aldım koşturdum herşeyi gördüm herşeyi biliyorum.

Bugün YÜRÜYEDUR polarları arayanlar 10 sene sonra BH poları arayacak.

Özellikle İstanbul gruplarımıza kasıtlı yapılan adete bastırılmak istercesine yapılan bu işler boğazımıza kadar geldi.

ultras felsefesini ultrAslan dan kazımak istiyorlar at koşturacakları bir felsefe istiyorlar.

Ama kimse unutmasın bu tribün Alpaslanlarla Ulaşlarla Semihlerle bu günlere geldi.

Oğuz abiler Veysel abiler neredeydi biz olimpiyata taşınırken ?

Alpaslan abi rahmetli olduktan sonra herkesin foyası çıktı ortaya.Kimse bizim ismimizi kullanarak bu işlere giremez gerekirse alemin içinde rezil ederiz bu işte parmağı olanları şuan herkes herşeyin farkında son darbe bu oldu.

İstanbul üzerinde oyun oynayanlara en iyi cevabı yine İstanbul verecek.

ALAYINA GİDER KRALINI SEVER İSTANBUL İSTANBUL !

Alıntıları Göster
    tribün hiç bir zaman belli grupların tekeline kalmamalı. ne kadar çok grup o kadar iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

tribün hiç bir zaman belli grupların tekeline kalmamalı. ne kadar çok grup o kadar iyi.

Alıntıları Göster
    İyi olmuş o olimpiyatta ki rezil tezahuratın arkasında da bh vardı. Ömer Haliloğlu ordaydı hatta. Liseli bebeler kaynıyordu ortalıkta ben ua bh'dayım diye geziyorlardı ortalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

İyi olmuş o olimpiyatta ki rezil tezahuratın arkasında da bh vardı. Ömer Haliloğlu ordaydı hatta. Liseli bebeler kaynıyordu ortalıkta ben ua bh'dayım diye geziyorlardı ortalarda.

Alıntıları Göster
    meşaleden dolayı kapatıldıysa iyi olmuş
    adamlar kendini tatmin edecek diye kulüp yüzbinlerce tl ceza ödüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kogmen

Alıntıları Göster
    Tribün zaten bitikti.Bu hamleyle tamamen bitti.

Kapalı ruhuna fatiha artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

meşaleden dolayı kapatıldıysa iyi olmuş
    adamlar kendini tatmin edecek diye kulüp yüzbinlerce tl ceza ödüyor

lan bi gidin işinize kardeşim nesiniz siz ya ,Samiyen zamanın da yoktu senin gibi adamlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.