Şimdi Ara

ultraiso hakkında bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullandığım ultra iso programının sürümü 8.5.1.1860.sorum şu ultraiso'yu daemon tools gibi kullanma imkanımız varmı? hani mount image diyoruz ya sanal sürücüye CD/DVD kalıbını yerleştiriyoruz,demek istediğim de öyle bişey bunu ultra isoda yapabiliyor muyuz?varsa böyle bişey "daemon tools"a gerek yok ozman

• Evet yapabiliyor diye biliyorum.
  • Ben şu an kullanıyorum.
    8 e kadar sanal sürücü üretebiliyorsun.
    + sanal sürücü konusunda bi çok program var.
  • ben bu programı yeni kurdum da oyüzden tam bilmiyorum nasıl okadar sana lsürücü yaratıyoruz,ve yarattıklarımızı nasıl kaldırıyoruz.
    bi soru dahakalıbı nasıl mount ediyoruz?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Bende tam hatırlamıyorum ne şekilde yaptığımı kuralı çok oladu ama bende olduğu şekliyle anlatayım.

programda seçenekler ayarlar.
    sanal sürücü
    kısmındaki aygır numarası sürücü sayısını temsil ediyo. ayarla kendine göre.
    bende bi üstdeki geçerli sürücü "iso drive" olark ayarlı ve değiştirilemiyo.

Aygıta iso yükleme olayınıda sürücüye sağ tıklıyosun ultra iso ya geliyosun mount a tıklıyosun.
    belki neroyla cd yazdırır gibi yazdırılabiliyodur denemedim henüz.
  • çok sağol bi de bi soru daha porgramda seçenekelr-- ayarlar---compression var mesela orada ben heavy compression diye bişey var onun bana bi yararı olur mu sıkıştırma anlamına geliyor da.
  • O özelliği daha önce denemedim ama sıkıştırma oranını yükseltince diğer iso yazıcıların(nero, alcohol120) isoyu açmama durumu olabilir o kısımda şifrede konulabiliyor diğer programlarda kullanabiliyorsak güzel bi özellik.
    Edit:İsoyu sıkıştırmaya ve parçalara bölmeye yarayan bi kısım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 27 Eylül 2007; 19:47:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.