Şimdi Ara

SUPERBOX hakkında bir soru??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superbox'ın kotalı tarifesini almayı düşünüyorum(100gb). Bu kota sadece download için mi geçerli yoksa 100gb upload da yaparsam kotamı doldurmuş olurum?

• Tabii ki kota her ikisi için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldın mı hocam memnunmusun ne kadar geliyor upload.
  • Sakın kotalı paketlere yönelme. Su gibi içer Ek kota almak zorunda kalırsın. Sonra fatura şişer. İptal etsen bu sefer kol gibi Fatura çıkarırlar.. Ayrıyeten İnternette KOTA Algısını yok edelim artık. İtibar etmeyin bu oluşumlara.. Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Sakın kotalı paketlere yönelme. Su gibi içer Ek kota almak zorunda kalırsın. Sonra fatura şişer. İptal etsen bu sefer kol gibi Fatura çıkarırlar.. Ayrıyeten İnternette KOTA Algısını yok edelim artık. İtibar etmeyin bu oluşumlara.. Umarım anlatabilmişimdir.
    Hocam kotalı paketler daha fazla up veriyor.Bu superbox daha mı fazla kota yiyor onu bilerek mi yapıyorlar ben genellikle 2 kişi kullansakta 200 gb civarlarında kullanım oluyor turknette.Kotasız olan en fazla 5m upload veriyor.
  • Upload olayını bilmem. Ben kotalı paketlere yönelmeyelim diye yazdım. Kullanım amacınızı bilemiyorum ama Kota olayı beni rahatsız ediyor..
    Mobil tarafında ben Ek paket çok aldım. Çok para döktüm. Su gibi içiyor istese 1000 GB olsun. Almam
    Sınırsız demek Özgürlük demek. Benim görüşüm Böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Upload olayını bilmem. Ben kotalı paketlere yönelmeyelim diye yazdım. Kullanım amacınızı bilemiyorum ama Kota olayı beni rahatsız ediyor..
    Mobil tarafında ben Ek paket çok aldım. Çok para döktüm. Su gibi içiyor istese 1000 GB olsun. Almam
    Sınırsız demek Özgürlük demek. Benim görüşüm Böyle.
    Kullanım amacım %90 yayın başka birşey değil ama 20 sayfa okudum araştırdım cogunlukla olumsuz yorum var yayın konusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    9 ay önce açıldı
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 gb kime yeter bu devirde yıl olmuş 2020 ne kotası ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır daha almadım. Benim telefonun sim kartı 3g olduğu için 4.5g sim kartı sipariş ettim turkcellden o gelince telefondan test edip değerlere bakıp öyle karar vericem. Kota olayına gelirsek sınırsız paketlerin malesef upload hızları yayın yapmak için uygun değil onun için kotalı paketlere yöneldim çünkü kotalı paketlerin hızı 4.5g sana ne veriyorsa onu alıyorsun.
  • Bence de kotalı almayın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Ben şuan zaten kablonet kullanıyorum uploadım 5mbit ancak sürekli dalgalı geliyor ve yayınlarda drop oluyor ne yaptıysam düzeltemediler. Kabloneti iptal etmicem sadece yayın yapıcağım zaman superboxı kullanıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.