Şimdi Ara

ultra kalite haşin ve canavar bir receiver lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır uydu cihazlarındaki gelişmeleri takip etme imkanım olmadı
    sizden türkiye şarlarında rahatlıkla bulabileceğim digitürk ve dsmart ı kartlarını takarak "yasal yoldan "!!
    izleyebileceğim aynı zamanda kayıt yapabileceğim hd kalitede göründü veren (mümkünse hdmı çıkışlı) kaliteli bir receiver arıyorum ilk aklıma gelen marka olan dreambox ın adını ikinci el sitelerinde arattığımda dm800 modeline rastladım acaba bu cihaz benim beklentilerimi karşılarmı?
    uzun lafın kısası piyasanın en kral makinesi hangisi
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Belirttiğiniz kriterlere, Vuo Duo yakışır.
  • teşekkür ederim kardeş ilk defa senden duydum modeli şöyle bir araştırdım gerçekten güzel özellikleri var biraz daha araştırayım sonra karar veririm
  • Ben bu ürürnü bilişim fuarinda gordüm çok hoşuma gitti ama buna en kralindan lnb ve çanak sistemi de bağlamak lazım.
  • sanırım bunun bir duo bir de solo modeli var bu duo olayı çekim gücünü falanmı arttırıyor?
  • Cif tunerli.
  • 10'larca cihazı eledikten sonra Atlanta ile Vu+Duo arasında kaldım.Atlantanın resmi sitesi,yazılım desteği ve bazı illerde teknik servisi var bu güzel bir şey.Vu+ yı birkaç saatir araştırıyorum bayilerden başka bir şey bulamadım.Vu+ yı alınca yazılım veya teknik servis hizmetlerinden nasıl yararlanacağız anlayamadım???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azbox premiumlar da fena değildir.twin tunerli alırsın yoksa da teki alırsın sonra diğer tuneri de taktırırsın.
  • vu+ enigma 2 temelli yazılım kullanıyor yani dreambox ailesinden ayrıca media oynatıcı özelliği var youtube, mkv, divx gibi....
  • Sanırım Digiturk sadece kendi makinelerinde kullanılabiliyor, başka receiver'larla da kullanılabiliyor mu iyice araştır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR
    ...digitürk ve dsmart ı kartlarını takarak "yasal yoldan "!!izleyebileceğim ....

digiturk'u sadece bu sirketin verdigi uydu alicilarla izleyebilirsiniz, kartlari baska bir cihaza takamazsiniz...
    dsmart modul+kart satisi mevcut 150 TL ye alti aylik hd ya da 1 senelik paketleri vardi son zamanlarda takip etmedim. vu+ duo alacaksaniz bilmenizde fayda var, fiyat/performans olarak bence alternatiflerine gore iyi, yeni sayilabilecek bir hardware oldugu icin bazi sorunlari var elbetteki ama ayda bir uretici yeni yazilim cikariyor bunlari duzeltmek icin. mesela d-smart modul cihazi kapatip actiginizda gorunmez oluyor, modulu cikarip elle tekrar takmak gerekiyor.... halen duzeltilmemis bir sorun...

vu+ da telefonla degil daha cok forumlar uzerinden destek bulabilirsiniz, eger bilgisayar tabanli birsey olsun ekleyecegim pluginlerle ozelliklerini artirabileyim diyorsaniz vu+ duo. TV televizyondur kumandasi vardir kumanda ile kontrol edilmelidir, kurarsin calisir derseniz vu+ ya da dreambox sizi yorabilir, atlanta da linux tabanli olmayan uydu alicilari arasinda en iyilerden biridir.
    tercih ve butce tabiki sizin.

• Digiturk'ün cryptoworks kartlarını istediğiniz makinada kullanabilirsiniz.İster smartcard olarak ister modülle.

Vu+ da şu an için alınabilecek en iyi uydu alıcı gibi duruyor benim görüşüme göre...Atlanta da görüntü kalitesi bakımından en iyilerden biri....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesi

Digiturk'ün cryptoworks kartlarını istediğiniz makinada kullanabilirsiniz.İster smartcard olarak ister modülle.

Vu+ da şu an için alınabilecek en iyi uydu alıcı gibi duruyor benim görüşüme göre...Atlanta da görüntü kalitesi bakımından en iyilerden biri....

Vu+ en ideal alışveriş. Atlanta parayı çöpe atmak demek. Atlantada ccam var yarın ccam yerine başka emu geldiğinde Atlanta alırsan beklersin firma yazılım versin Vu+'da ise yazılımsız kalmazsın.

Artı olarak USB DVB-C tuner takılma durumu da var galiba Vu+'a tam araştırmadım. DVB-C önemliyse Azbox da güzel bir seçim olabilir. 2500 liraya Dreambox 8000 almayacaksan yanında ekonomik kalan ve performans olarak daha fazlasını vaadeden Vu+ Duo en iyi seçim 950-1000 lira arası fiyatıyla.

Digitürk ve D-Smart'ı illegal üyelikle izlemek ise zor bir konu. CW kartlar tamam ama I2 kartlar sorunlu, NDS de bir o kadar. Platform aboneliği alacaksan uğraşma bence. Yakında ucuz HD cihazlar da çıkarırlar kendi kartları ile uyumlu. Dönem dönem yapıyorlar bunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.