Şimdi Ara

Ultra Boost ayakkabıyı ucuza bulmanın yolu yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ayağım hem taraklı hem düz taban hem sağ tarafta ark çökmesi var. Spor ayakkabıya ortopedik tabanlık sığmıyor.

Ayağımı rahat ettiren tek ayakkabı Adidas'ın Ultra Boost ve Solar Boost modelleri...

Ama cidden çok pahalanmış beyler. 1200 liraya ayakkabı mı olur beyler yahu?..

Bu ayakkabıyı ucuza nasıl bulabilirim?

• Güncel
  • Güncel
  • çelik tabanlık kullan istediğin ayakkabıyı giy , boyu kısa olduğu için her ayakkabıya uyar , birazda yüksek olduğu için ayağı sıkıştırıyor zaten kayma derdi pek olmaz ama kayabiliyorda yani

ama koşu falan yapamazsın uzun süre

ucuz ve etkili bi yöntem , fakirler için ideal

bende uzun süre kullandım bu yöntemi
  • Kardeşim 1200 tlye adidas alacağına salomon al bana dua edeceksin benim de ayaklar taraklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 23 Mart 2020; 13:27:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakup13 kullanıcısına yanıt
    Bu çelik tabanlık dediğinin benim ayağıma uymama ihtimali var mı? Zira ben tabanlığı analizle ayağımın kalıbına göre yaptırdım. Kunduraya sığıyor, çok rahat ediyorum ama spor ayakkabı için yüksek geliyor, ayağımı sıkıştırıyor...

Fakir değilim Allah'a şükür, ama daha önce bi tane parasını verip Energy Boost ayakkabı aldım, 1 sene sonra folloş oldu. 2-3 sene dayanıklı materyalden üretseler, 3 bin bile verip alırım. Ama Adidas çalışanı bile Boost serisi dış ortama uygun ayakkabı değil, spor salonunda kullanım için üretildi diyor...
  • Nispeten fiyatı düşük ama ucuz da sayılmaz hocam. Dolayısıyla denemeden almak istemem. Zira doktorların tavsiye ettiği Skechers bile olmadı benim ayağıma.

Nerede deneyebilirim bu Salamon markasını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    ben ortaokul lise dönemlerimde kullanmıştım çelik tabanlığı 15 seneden fazla geçti üzerinden yani

hatırladığım kadarıyla ayak boyutuna ve tabanın yapısına , hastalığına göre farklı tipleri vardı.dediğim gibi zaten küçüktü ayağın %60ını falan kaplıyordu , hatta çelik kısmı ayağın ortasındaydı sadece.silikon tabanlıklar gibi tüm ayağı kaplamadığı için tüm ayağı yükseltmiyor parmaklar falan sıkışmaz silikon gibi olmaz.

tahmin ediyorum kalıp alarakta yapan yerler vardır ama biraz araştırmak lazım yaygın bi ihtiyaç değil gibi, satış yerleriyle belki doktorunla falan iletişme geçmen iyi olur

birde kullandığınız tabanlığı nasıl kime yaptırdınız ?

ben eskisi kadar zorlanmıyorum bi dönem spor yapamaz yürüyemez haldeydim ama yinede uzun süre ayakta kalınca rahatsız edici ayak ağrısı oluyor ayakta duramaz hale gelebiliyorum -ki işim gereği dönem dönem uzun süre ayakta kalıyorum , belki bende yaptırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 24 Mart 2020; 15:52:4 >

Spx mağazalrında var

Bu arada bu Salomon markasını Everst'e çıkanlar bile kullanırlar. Bende de var çok rahat hem kışlık hem yazlık, kışlıkta gore-tex var su geçirmiyor. Artık adidas nike falan da o kadar rahat gelmiyor bez ayakkabı onlar çünkü.

• yakup13 kullanıcısına yanıt
    Ben tabanlığı Samsun'da bir medikal firmasına yaptırdım. Tek yer yapıyordu zaten. Laptoplardaki touchpad'in büyük fayans boyutlarında olanının yere monte edildiğini düşünün. Üstünde yürüyorsunuz ve ayaklarınızın kalıbı bilgisayara aktarılarak tabanlık o verilere göre yapılıyor. İki ayağında farklı sorunlar olanlar için normal tabanlara göre çok daha iyi bir şey bu...

Yaptırmayı düşünürseniz doktora rapor yazdırın yarısını devlet karşılasın, ucuz bir şey değil. Eğer yazmak istemezse önce medikal firmasıyla görüşün, onların kafaladığı doktorlar oluyor...

Ben daha yeni, işiyle çok ilgili tavsiye edilen bir ortopedi uzmanına muayene oldum. Sizin gibi çalışmamı engelliyor, artık dayanamıyorum deyip muzdarip bir şekilde derdimi anlattım;

Doktor esas sorunun sağ ayağımdaki ark çökmesinden kaynaklandığını, sadece tabanlığın bu sorunu çözmeyeceğini, kendime özel bir ayakkabı yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu ayakkabı hem benim yaptırdığım özel tabanlık özelliğini taşıyor hem de ark çökmesi için yan duvarlarında özel destek barındırıyormuş.

Herkes beceremez deyip İstanbul Kadıköy'de bir medikal firması tavsiye etti. Şu corona belası olmasaydı gidip görüşecektim. Hem SPX mağazasına da uğrardım. Bir de Japonların Adidas muadili bi kaç spor ayakkabı markası var Asics gibi. Onları da deneyecektim...

• Materyal malzeme sağlam görünüyor zaten. Sizin ayak sağlığı kötü olanlar için özel üretilmiş bir modeli var mı bildiğiniz. Olmadı alıp denerim beğenmezsem iade ederim.
    mesaj attım müsait olduğunda yazarsan sevinirim
  • Amerika da bazen indirim oluyor ben o şekilde 2 tane ultraboost aldım. Normal fıyatı 180 dolarken 108 dolara ve 126 dolara almıştım. Tabii getirme parası vermiştim ama yine de türkiyeden ucuza geliyor. Forumda amerikadan eşya getıren bır abi var onun aracılıgyla getırıyorum. 2 senedır turkıye den alışveriş yapmıyorum.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kim o arkadaş, ismini verir misin?
    https://forum.donanimhaber.com/amerika-dan-siparisleriniz-getirilir--113126103

Buyur hocam.

Edit: Bu arada New balance 990 modeline bir bak. Bence ultraboost dan daha rahat bende ikisi de var oradan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 24 Mart 2020; 18:16:28 >

Ya onu bilmiyorum ama yazlık rahat olan modellerde en dar kalıp speedcross en genişi de benim kullandığım wings pro 2 modeli. Kışlık olarak Xa Pro 3D Gtx kullanıyorum ve benim ayaklarım taraklı.

• SPX'e mesaj attım bakalım ne tavsiye edecekler...
    Tahminimce dediğim ayakkabılar tavsiye edilir.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hocam adam ayakkabı getirme ücreti olarak 25-50 dolar arası komisyon alıyor. ortalama 40 dolar isteyecek olsa, 250 lira. Ayakkabı 100 dolar olsa (ki zor) 650-700 lira. Buradan ben indirim kovalasam 850-900 liraya yakalarım zaten. Dışarıdan getirmenin ne avantajı kaldı ki? Sana göre alamet-i farikası ne bu işin?

Bu NB'nin ayakkabılarının malzeme kalitesi nasıl? Ben uzun ömürlü bir şey bulsam paraya acımam...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.