Şimdi Ara

Gevey'den kurtulmanın bir yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam araştıramadım ama aranızda proflar vardır bu konuda ingiltereden iphone 4 almıştım geri gelince kullanamadım tabi acil de telefon lazım oldu 100 lira verdik bi sim kart zımbırtısı verdiler :( gevey adında telefon kapandığında yeniden 112 yi aramak vs vs işkenceleri var sürüm de güncelleyemiyorum korkuma.
    Bunun çözümü var mı acaba? 4.3.2 versiyonundayım hala :S

• quote:

Orijinalden alıntı: yasjn

Arkadaşlar tam araştıramadım ama aranızda proflar vardır bu konuda ingiltereden iphone 4 almıştım geri gelince kullanamadım tabi acil de telefon lazım oldu 100 lira verdik bi sim kart zımbırtısı verdiler :( gevey adında telefon kapandığında yeniden 112 yi aramak vs vs işkenceleri var sürüm de güncelleyemiyorum korkuma.
    Bunun çözümü var mı acaba? 4.3.2 versiyonundayım hala :S

tabiki var.ingilterede uygun bir operatörse parasıyla türkiye cihazlar gibi factory unlock yapabilirsiniz.yok uğraşamam para bana ters derseniz sam ile unlock yapabilirsiniz.ama her iki şekilde de cuustomla yükseltmenizi öneririm.

saygılar
  • Yeni unlock(tüm basebandlar için) forumda araştır kardesim cihazın jbliyse gerekli adımları izleyerek halledin
  • o2 dan aldım telefonu. turkcell e gittim adam bana yanda ki avea bayisi çinden bir sim kart yuvası getirtmiş onu alcaksın başka yolu yok demişti :S o zaman aldık tabi ama çok sıkıcı bir durum çözmem lazım cevaplarınız için çok teşekkürler araştırayım iyicene :)
  • quote:

o2 dan aldım telefonu. turkcell e gittim adam bana yanda ki avea bayisi çinden bir sim kart yuvası getirtmiş onu alcaksın başka yolu yok demişti :S o zaman aldık tabi ama çok sıkıcı bir durum çözmem lazım cevaplarınız için çok teşekkürler araştırayım iyicene :)

Rica ederim kolay gelsin
  • quote:

o2 dan aldım telefonu. turkcell e gittim adam bana yanda ki avea bayisi çinden bir sim kart yuvası getirtmiş onu alcaksın başka yolu yok demişti :S o zaman aldık tabi ama çok sıkıcı bir durum çözmem lazım cevaplarınız için çok teşekkürler araştırayım iyicene :)

eğer sorun 112 yi aramaksa cihaza jailbreak yapip ultrasnowcn adli programi yukleyin arama sorunu ortadan kalkar
  • Sıfırını 1100 e alıyorsun hocam sim free nereye satıyor allah aşkına 6 ay öncemi sattın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam başka bir telefona 900 liradan 3 kişiden teklif geldi, başka bir sebepten satmaktan vazgeçtim. inan ya da inanma diyecek bir şeyim yok :)
  • sen bul sıfır bana 1100 e ben sanada 100 tl komısyon verım. kac tane bulabılıyosan hepsınıde alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: statistics264210

sen bul sıfır bana 1100 e ben sanada 100 tl komısyon verım. kac tane bulabılıyosan hepsınıde alıcam

dostum neden bahsetiğini bilmiyorum da abartmayalım, çocuklaşmanın alemi yok. kaç tane bulursan alıcam ne yahu? alan memnun satan memnun sana ne?

neyse uzatmayalım. gerek yok.
  • Once neye yazdigini bil o zaman... Satan benim ve bana laf etmissin... İsine bak o zaman seni ilgilendirmeyen konulara yazma!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: statistics264210

Once neye yazdigini bil o zaman... Satan benim ve bana laf etmissin... İsine bak o zaman seni ilgilendirmeyen konulara yazma!!!!

burasi seni ilgilendiren konumu??
    buranin satis konusuna benzer bir hali varmi?
  • Hadi bi git isine ya uzatma
  • Bir Adet Iphone 4G Gevey Turbo SimCard ile çalışan
    16 GB
    Versiyon:4.3(8F190)
    Model:MC603B
    Modem Firmware:04.10.01 var.
    İsteyenle Samsung P6200 Galaxt Tab 7.0 Plusla 3G+Wi-fi ile takas yapabilirim.
    İlgilenen varsa;Bana Pm atabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.