Şimdi Ara

ültimatom?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35118955/mpage_8/tm.htm

mesela ekstradan para istediğimizde, ültimatom verdikten sonra hiçbir zaman para isteğini kabul etmiyorlar mı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Erzurumspor ile ŞL'yi aldıysan kabul ediyorlar, FM 2009'da yapmıştımda
  • Cm 03/04 de istersen bütün evrenin en iyi teknik direktörü ol yinede kovuluyodun ültimatom verince ama fm de küçükte olsa bir şansın var
  • Ultimatom'un akış şeması genellikle aşağıdaki gibidir:

Save game - ultimatom - load last game

• Ültimatomun genelde sonu postalanmak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cémo

Ultimatom'un akış şeması genellikle aşağıdaki gibidir:

işte ben de diyorum, bu az ihtimale bir örnek var mı?
    bir arkadaş rastlamış bu örneğe

• Ultimatom vericeksen çok çok başarılı olman lazım mesela trabzonla türkiyede avrupada kupa bırakmama gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sene başında vermiştim Adnan Polat düşünmeden şutladı.
  • Sack tir edilmek oluyor yani
  • Klübü sıfırdan kurup, iskeleti oluşturduysan yine kabul etmezler. Bu iskeletle başarı yakalayıp, yaşlanan iskelet oyuncular yerine yenilerini monte edersen ve oyunculardan kâr elde edip bir makine gibi oyuncu yetiştirirsen bir şansın olur. Şahsen ben ültimatom vermiyorum.
  • Cm 03 04 de Ajax ile stadyum büyütülmesiyle ilgili ültimatom vermiştim kovdular. Feyenoordla devam ettim ben de.
  • Yeni geldiğiniz bir takıam ultimatom verirseniz alacağınız cevap kovulmak olur. uzun süre aynı takımla oynayım başarılar elde ederseniz bazı kaprislerinize olumlu yanıt alırsınız. Ama gereksiz bir şey isteyip üzerine ultimatom veriseniz gene kovulursunuz. CM 0102 de uzun süre kaldığım takımda her ultimatomum kabul görüyordu fakat bir kez anlamsız bir isteğe devamlı ultimatom çektim. Çok kibar bir şekilde ve üzülerek yollarını benimle ayırdılar.
  • gecen banadacıktı ultimatom 09 da ki olmamak icin bakmadan gectim kabul etseydim o kadar basari almısın sutungen yaparlardi heradle
  • Fm 2009 da 5 senede 4 kere lig şampiyonluğu 2 kere CL finali 1 kere Uefa süper kupası bir kerede CL yi kazandım bunlara güvenerek ultimatom verdim gene kovdular.
  • Notting forest ile oynuyorum ,her isteğime ultimatom veriyor adamlar,
  • Profilinde geçmişe gel ordan başarılarına bak.eğer güzelse ultimatom ver ama boşuna verirsen kapı dışarı oluyor adam.
  • quote:

• quote:

Hep başıma gelen olay, Fenerbahçe'ye Uefa aldırdım, hatta TÜRKİYE KUPASINI bile aldırdım, yine de kovdular beni..bu aziz başkana yaranılmıyor.

Ve kovulduktan sonra Sivas hariç, hiç bir takımdan da teklif gelmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

quote:

Hep başıma gelen olay, Fenerbahçe'ye Uefa aldırdım, hatta TÜRKİYE KUPASINI bile aldırdım, yine de kovdular beni..bu aziz başkana yaranılmıyor.

Ve kovulduktan sonra Sivas hariç, hiç bir takımdan da teklif gelmemişti

Sende sivası alıp şampiyon yapsaydın da ne kaçırdıkalrını görselerdi :Dxd

• @hacckteam

Lig başlamıştı, transfer sezonu kapanmıştı. Sivasta adam gibi futbolcu yok. Nasıl baş edeyim kurduğum takımla..

Hem Türkiye de Fenerbahçe'den başkasını almam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.