Sene başında vermiştim Adnan Polat düşünmeden şutladı.
Sack tir edilmek oluyor yani
Klübü sıfırdan kurup, iskeleti oluşturduysan yine kabul etmezler. Bu iskeletle başarı yakalayıp, yaşlanan iskelet oyuncular yerine yenilerini monte edersen ve oyunculardan kâr elde edip bir makine gibi oyuncu yetiştirirsen bir şansın olur. Şahsen ben ültimatom vermiyorum.
Cm 03 04 de Ajax ile stadyum büyütülmesiyle ilgili ültimatom vermiştim kovdular. Feyenoordla devam ettim ben de.
Yeni geldiğiniz bir takıam ultimatom verirseniz alacağınız cevap kovulmak olur. uzun süre aynı takımla oynayım başarılar elde ederseniz bazı kaprislerinize olumlu yanıt alırsınız. Ama gereksiz bir şey isteyip üzerine ultimatom veriseniz gene kovulursunuz. CM 0102 de uzun süre kaldığım takımda her ultimatomum kabul görüyordu fakat bir kez anlamsız bir isteğe devamlı ultimatom çektim. Çok kibar bir şekilde ve üzülerek yollarını benimle ayırdılar.
gecen banadacıktı ultimatom 09 da ki olmamak icin bakmadan gectim kabul etseydim o kadar basari almısın sutungen yaparlardi heradle
Fm 2009 da 5 senede 4 kere lig şampiyonluğu 2 kere CL finali 1 kere Uefa süper kupası bir kerede CL yi kazandım bunlara güvenerek ultimatom verdim gene kovdular.
Notting forest ile oynuyorum ,her isteğime ultimatom veriyor adamlar,
Profilinde geçmişe gel ordan başarılarına bak.eğer güzelse ultimatom ver ama boşuna verirsen kapı dışarı oluyor adam.
quote:
Orijinalden alıntı: cémo
Ultimatom'un akış şeması genellikle aşağıdaki gibidir:
Save game - ultimatom - load last game
quote:
Hep başıma gelen olay, Fenerbahçe'ye Uefa aldırdım, hatta TÜRKİYE KUPASINI bile aldırdım, yine de kovdular beni..bu aziz başkana yaranılmıyor.
Ve kovulduktan sonra Sivas hariç, hiç bir takımdan da teklif gelmemişti
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
quote:
Hep başıma gelen olay, Fenerbahçe'ye Uefa aldırdım, hatta TÜRKİYE KUPASINI bile aldırdım, yine de kovdular beni..bu aziz başkana yaranılmıyor.
Ve kovulduktan sonra Sivas hariç, hiç bir takımdan da teklif gelmemişti
Sende sivası alıp şampiyon yapsaydın da ne kaçırdıkalrını görselerdi :Dxd
@hacckteam
Lig başlamıştı, transfer sezonu kapanmıştı. Sivasta adam gibi futbolcu yok. Nasıl baş edeyim kurduğum takımla..