Şimdi Ara

ülkeye gelen turistin bıraktığı otel odası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ordaki esnafın yerli turiste nasıl davrandığını biliyoruz. Ağlamasınlar boşuna.

  • Boş bir video, o zaman Türk vatandaşına sahip çıkacaksın. Yerli turiste iyi davranıp yabancı turiste muhtaç olmayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fin arkadaşım var, önceden ailecek Türkiye'ye gelirlerdi tatil için. Şimdi darbe olan Mısır'a gidiyolar gene buraya gelmiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara müstahak.


    Yerli turist gördü mü fiyatları 3 e katla yabancı odayı pis bırakınca da ağla. Ben gelip kalsam o fiyata vermezsin bana odayı.

    Otel senin kardeş verme ozaman o tip insanlara, triplere bak sanki suç başkasındaymış gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 9 Mayıs 2021; 17:55:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bunlar hiç hiç. Daha yakında çok güzel sürprizler bizi bekliyor.
  • Ne pasaklı insanlar var arkadaş ya şu dağınıklığa pisliğe bak. Aslında otel yönetiminin bu dağınıklığa ekstra ücret alması lazım, bilmiyorum alıyorlar mı da derli toplu insan gibi yaşayanla hayvan gibi yaşayan arasında bir ayrım yapılmalı. Çalışana yazık.


    Edit: Konuyu turbo açtığı için baştan yazayım da başlığı konuyu filan değiştirir. Konuda bir Etiyoptalı turistin otel odasının içine edişi gösterilmiş. Bu şimdi konuyu değiştirip bana hakaret ettiler filan der uğraşmayalım. Ve kendisini tekrar bloklayalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Mayıs 2021; 1:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hocam ben avrupa birliğinde iyi bir üniversitede 1 yıl okudum. orada türk siyaseti diye anabilim dalı vardı. AB'ye girmemiz önünde iki büyük engel var onların kafasında.

    -Sosyoekonomik Homojeni: Ülkenin şehirleri arasında dağlar kadar fark var. Hoca bize ilk önce İstanbul sonra Siirt'i göstermişti mesela. İkisi de Türkiye diye. Türkiye'nin iç meseleleri sıkıntılı olduğu için bulaşmak istemiyorlar. Bu nüfusun tamamı Avrupa topraklarında istediği gibi gezecek. Sisteme entegre edecekleri bir tane "Türk" tipi yok. Avrupa da istemiyor tabi bunu. Sınır komşuları ayrı mesele.

    -Kemalizm: Sanılanın aksine Avrupalıların akedemisyenleri Kemalizme iyi gözle bakmıyorlar. Bizim akademisyenler sağ olsun kötülüye kötülüye... Kemalizmi demokrasi için aşılması gereken bir engel olarak görüyorlar. Türk halkını sözde Kemalizm esaretinden kurtaracaklarmış. O yüzden AKP'ye kredi verdiler. Yani AB'ye girmek demek çok fazla konuda taviz vermek demek. AKP bile bir yerde durun artık deyip bıraktı peşinde koşmayı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 10 Mayıs 2021; 1:58:6 >




  • 5-6 sene önce öğrenciyken Sultanahmet’de 4 yıldızlı bir otelde bellboy olarak çalışmıştım yazın. 2-2.5 ay boyunca toplamda 20-30 batılı turist anca gelmiştir. Fakat gelen Pakistanlı, afganistanlı, hintli, arap ve afrikalı turist sayısını size anlatamam. İsrail pasaportlu 120 kişilik bir filistin kafilesini bile misafir etmiştik. Aralarında en pisi pakistanlılardı. Bir pakistanlı aile beni küvet tıkandı diye çağırmıştı, odaya bir girdim yerler çekirdek, çarşaflar yerlerde, yataklar bu videodaki gibi. Cips yemişler çöp kutusu bomboş duvar kenarına atmışlar paketini. Oda baharat kokuyor buram buram. Asıl güzel kısmı da küvete su doldurup içinde yıkanmış, benim elimi sokup tıkanıklığı açmamı istiyor beyefendi hazretleri. Turist olduğu için suratına şöyle bir hassss*ktir lan ordan dedim otel müdürüne şikayet ettim. Ertesi sabah kovduk otelden. Bıraktıkları pislik ve koku yüzünden o odayı en az 3-4 gün kiralayamamıştık.

    Eskiden otellerde çalışan bellboylar çok överdi yaz işi olarak hatırlarsınız, bahşişler bol iş rahat diye. Şimdi sakın girmeyi düşünmeyin arkadaşlar. Arap müşteriler size köle gibi davrandığı için otel yönetimi de tekel müşteriyi kaybetmemek için göz yumuyor. Bahşiş falan verdikleri de yok. Asgari ücrete arapların ağız kokusunu çekersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • herşey olacağına varır ve herkes hak ettiğini bulur...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızgınjapon

    Ee? Ne var video da? Temizleyecek personelin yok mu arkadaşım?

    Irkçı bir malın hezeyanları.

  • Tam 6 ay boyunca Eminönü’nde %90 turist geldiği bir yerde fotoğrafçılık yapıyordum. Ülkeye tamamen kalitesiz turist gelmekte parasını harcamayan sadece boş boş gezen turist bunlar. Yaşadığım bir olayı anlatım sizlere, bir gün bir afkan çift geldi yanlarında anneleri de vardı. Adam Türkçe biliyordu ve tam bir görgüsüzdü. Çekime başladık ışık ayarları yapıyordum bir kaç tane çektim kontrol ediyordum. Giydiği elbisenin yakası bozukmuş, bağırmaya terslemeye başladı. 1200 TL verdik bu ne biçim hizmet böyle çekim mi olur? Az para mı bu Türkiye de ciddi para falan demeye başladı. Ben de hiç sevmem böyle parasıyla kendisini bir halt zannedenleri ama bişey diyemedim. Çünkü çalışanım kendi işim olsa al paranı siktir git derdim. Ama çalışan olunca alttan almaya çalışıyorsun, bir de hemen patronlar sanki hatan varmış gibi bir de suratına bayılıyorlar. Dedim daha başlamadık ışık ayarlarını kontrol ediyorum çektik gönderdik. Ama şunu öğrendim Türkçeyi öğrenen çoğu yabancının karekteri allahsız bir hale bürünüyor. Türkçeyi öğrenmiş yapancılar bir Türk’ün bile yapmayacağı hareketleri ve söylemleri yapabiliyor. Millet millet olarak şunlar şöyle bunlar böyle yazmak istemiyorum, acayip tespitlerim var. Çoğu milletten insanla iletişim kurdum ama içlerinde en cana yakınlı olanlar genelde Amerikalılar ve Arnavutlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ortadogulunun biri otelde kaldigina yemin edebilirim ama kanitlayamam
  • utanma duygusundan ve empati yapabilmekten yoksun canlılarmış..

  • Hotel odasında elleriyle yerde yemek yiyip, domuzlar gibi o yemeklerin içinde geziniyorlar.

  • Müstehaktır. Ooo yabacı turist, döviz diye el ovuşturanlara müstehak.

    Bu otel 3 yıldız belki değildir diye düşünüyorum. Büyük otellerde böyle şeyler olmaz.

    Odalar hergün derlenir, toplanır. Bunu yapanlar bilerek yapmıştır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uçak görse mızrak atan yamyamlar bile tınlamıyor artık bizi


    çünkü ülkenin gücü ve yaptırımı sıfır

  • Türk kendine bakınca infial ediyor . Ama türk kendisi gbi kimseyi ne orta doğuda ne uzakdoğuda bulamaz . Anacak balkanlar ve bosnada bizden temizi bulunur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir turizimci olarak gayet normal karşıladığım bir durum. 3 kişilik bir oda dışardan yemek getirilmiş belliki 30-40 odalı apart otel. Dışarıdan yiyecek içecek getirilmiş büyük ihtimal oda kahvaltılı bir yer. Üç kuruş kar ediyim düşüncesiyle hergün temizlenmesi gereken odalar haftada bir kere temizlendiği için videodaki görüntü bir günlük mü yoksa bir haftalık mı bunu bilemiyoruz. Odada anormal bir durum yok adamlar belliki son günleri olduğu için bol bol elbise kıyafet vs şeyler almış ve bunların kutusu poşeti ve askıları var. Genelde check out yapılırken kapı açık bırakılır kat görevlisi çıkış yapılacak odayı sabahki listeden bilir yani check out yapılana kadar odaya temizlik görevlisi girip bakar unutulan veya çalınan bişey var mı diye.


    Turizmle alakası olmayan otel sahibinin(veya müdürün) başına gelen bir durum. Sanırım ilk senesi olduğu için videoya çekmiş olabilir. Kendisine sabır diliyoruz.


    Not: Yerli turiste verilse böyle olmaz diyenler var gördüğüm kadarıyla. Bu arkadaşları bayram tatillerinde otellere 3-4 günlük çalışmaya davet ediyorum. Yerli turistlerimizinde bu konuda pek bir farkları olmadıklarını göreceklerdir. Selametle.





  • Pek çok otelde kaldım özellikle böyle yok butik oteldi, antik kuntik oteldi denilen yerlere gittiğimizde, sözüm ona değiştirilmiş olması gereken ter kokan çarşafların üstünde çok genital kılı görmüşlüğümüz var. Banyoların leş gibi olduğu.


    Şu saatten sonra kalacaksam kurumsal otelde kalırım. Misafirhanede kalırım belki ama gidip küçük otelde kalmam.


    Edit : Yerli turiste nasıl davrandığınızı da biliyoruz diyenleride destekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 10 Mayıs 2021; 20:7:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.