Şimdi Ara

Ülker mi Eti mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
17.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ülker mi Eti mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinan

biskrem tutkudan önce çıktı
    başka bir örnek vereyim istersen, 9kat tat ve hoşbeş...

ama bu işler böyledir, ikisi de birbirinden bakar.

adam haklı....
  • Acikcasi bu urunleri markasina degil lezzetine bakarak alirim denerim o urunun rakip firmalardaki muadillerini de denerim fiyatina ve lezzetine gore hangisi iyiyse onu alirim sonucta bana katkisi yok bu firmalarin ama ben etiyi genel olarak daha basarili buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkram yüzünden burun farkıyla ülker diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Önceden Eti Ülkeri taklit ederdi.Biskrem'e karşı tutku,çiziye karşı tadında vs.Ama artık durum tam tersi.Eti Brownie Intense'yi çıkardı,ülker de dankek çikolatalım (öyle bir şeydi)çıkardı,hoşbeşe karşılık boleroyu çıkardı.Bunlar normal şeyler.Ama velakin ikisi de şunu çıkaramadı (canga da iyi ama yerini tutmaz)

Ülker mi Eti mi?

intense tadindadan once cikti sanki.

• biskrem daha eskidir. tutkunun tutmasının tek sebebi reklamının iyi yapılmış olmasıdır, reklamlarını hatırlarsınz zaten, 2 firmanında güzel ürünleri var kapıştırmanın alemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Sırf Fetullahçılar her yıl jeeplerini yenilemesin diye Ülkerin hiçbir şeyini almıyorum. Eti her zaman öncü olmuştur. Bir kek, çikolata yapar, aynısının tıpkısı ülker tarafından piyasaya sürülür, böylede emek yerler.

taklit olsa ne olur, iki firmanında biribirinden öğreiip geliştirdiği ürünler vardır elbette.
    Etinin Hoşbeşi Ülkerin çikolatası.
    Önemli olan tüketici için kalite değilmi?
    Ülker çok az farkla Etiden önde bana göre.

not: Ülkerlerin bahsettiğin kişilerle zamanında ticari-gönül ilişkileri olmuş olabilir,ama onlardan değildir asla olmamıştır Ülkerin sahipleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: jehan

quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Önceden Eti Ülkeri taklit ederdi.Biskrem'e karşı tutku,çiziye karşı tadında vs.Ama artık durum tam tersi.Eti Brownie Intense'yi çıkardı,ülker de dankek çikolatalım (öyle bir şeydi)çıkardı,hoşbeşe karşılık boleroyu çıkardı.Bunlar normal şeyler.Ama velakin ikisi de şunu çıkaramadı (canga da iyi ama yerini tutmaz)

Ülker mi Eti mi?

intense tadindadan once cikti sanki.

Sırasını bilmiyorum ki.

• Biskrem tutkudan once de vardi diye hatirliyorum

• Bu ne la? Saçma sapan konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

Ülker mi Eti mi?

Hayatımda Yediğim En İyi Bisküvi.

Etide Candır , Ülkerde.

aynen katılıyorum bisküvi sevmiyene sevdiren ürün ayrıca biskrem de gerçekten müthiş bence ülker eti den daha önde

• limonlu popkek hepsini siler

• Bir ben dikkat etmiyorum sanırım. Sevdiğimi yerim hacı.
  • BENCE
    buna taklit denmez rekabet denir. ticaret denir.
    etinin bir suru urunu var ulkerin yapmadigi. aynı zamanda tam tersi.
    birisi bi urun cikartir. tutar cok satar diyeride yapar.
    yapmazsa zaten aptallık eder.
    bu arada sunuda ekliyeyim bir cok urunu bizim turkler yurt disindan gorup yapıyor.
    buda yine ticarettir taklit degil.

taklit neye denir ?
    orenek 1 : HALK markasina taklit denir. iki firmaninda butun urunlerini kalitesiz ve ucuza yapar bu taklittir.

ornek 2 : samsung s3 icin iphone taklidi diyemeyiz. ozelikleri kafa kafayada olsa farklidir. lakin iphone diye 100tlye satilan teller taklittir.
  • Hazır eti'ciler toplanmışken sorayım. Kücükken beğenmediğim, büyüdükten sonra deli gibi arayıp bulamadığım şu bisküviyi nereden bulabilirim?

Ülker mi Eti mi?
  • Etiyi taklit ediyor mu bilmem ama Algidanın nerdeyse tüm ürünlerini taklit ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Evet beyler herşey başlıkta yazıyor. Eti ne yaparsa ülker de onu yapıyor. Eti tutkuyu çıkardığında ülker aynısından çıkarmış tutmamıştı. Ve ardından biskremi çıkardı. Başarılı reklam anlayışı ile iyi tuttu o bisküvi. Fakat çikolataları ve özellikle kelleri tamamen etiye özentilik. Yakında Canganın da kopyasını yaparlar iyi izleyin.

Fail Fail Fail !!!

iddaa ederim biskremin yaşı senin yaşından fazladır
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro77

Etiyi taklit ediyor mu bilmem ama Algidanın nerdeyse tüm ürünlerini taklit ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Biskrem dediğim bisküvi tutkudan belki 10 yıl öncede vardı yanlış hatırlamıyosam

Hocam yapma 10 sene önce mi

http://www.ulker.com.tr/tr/ulker-tv/video/Biskrem---Bi-Biskrem-Versem

9 sene once reklamları var

ulan millet tam liseli arkadaş. biskrem zamanında zengin bisküvisi gibi birşeydi. öğrenci adam kolay kolay alamıyordu. anca kremalı çokoprens vs.
    arada babamın işi olunca ülker'in topkapıdaki fabrikasından defolu yani kenarları kırılmış üretim hatası ürünlerden kilo ile alıyor geliyordu daha ucuza.
    siz ne 10 yılından behsediyorsunuz. benim dediğim yıllar 95 civarı

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=biskrem

2001 yılında biskrem ile ilgili girilen entryler
    incirlisi o zamanlar yeni yeni çıkmış. onun bi öncesi var ki ürün tutmuş incirlilsini elmalısını felan çıkarmışlardı çok iyi hatırlıyrum

Hocam sakin.Boyle bir konuda bile hakerete basvurmayın.Ben lisesi değilim ki liseli olmakta suc degil ayrıca.Ki sizin ilkokulu bile hakkıyla okumadıgınız anlasılıyor.
    Ben diyorum ki 9 sene once bile reklamı var, yani biskrem cok daha eski.Ama bunu bile anlıyamıyacak zeka kapasıtesıne sahıpsınız anlasılan.

• Biskrem örneği çok talihsiz olmuş. Tutku'dan baya eskidir biskrem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Biskrem örneği çok talihsiz olmuş. Tutku'dan baya eskidir biskrem.

Evet hocam fakat ben nedense reklamlarını tutkudan sonra görmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.