Şimdi Ara

Ülker mi Eti mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
17.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ülker mi Eti mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

Hepsi yurtdışındaki abur cuburları taklit ediyor birbirlerinden çektikleri anca kopyanın kopyası olur. Ha kötü mü oluyor bence gayet de güzel.
    İthal ürünler de çok denedim marketlerden ama bizim yerli ürünlerin lezzeti yok. Albeni(twix), çokonat falan orjinalinden daha iyi.

albeninin twix den iyi olması bence imkansız
  • Sen ÜLKER'imi sevmiyorsun yoksa ÜLKERİN zihniyetinimi?
  • Anket açsaydın eti mi ülker mi iyi giderdi..
  • ETİ'nin de ÜLKER'in de belli ürünlerini severim.
    Ama Probis benim için kraldır, gönlümün başköşesinde oturur hep. Bu yüzden ÜLKER'i ETİ karşısında 1-0 öne geçirir.
    Bu ne güzel, ne basit bir pakettir Allahım! Gösterişten uzak.
     Ülker mi Eti mi?

Hatta bir ara pakedini değiştirmeyi denemişti ÜLKER, ama tutmayınca geri döndü.

Ülker mi Eti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinuğur

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

biskrem tutkudan önce çıktı
    başka bir örnek vereyim istersen, 9kat tat ve hoşbeş...

ama bu işler böyledir, ikisi de birbirinden bakar.

Hocam o iki gofreti kıyaslaman bile hatadır. Yediğim en iyi gofrettir hoşbeş.

+1

+1905
  • uzun zamandır gördüğüm en felaket başlık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ki biskremle sünnete ikna edilen bi cocuktum, tutku çıktığında da kendi kendime espri yapmıştım bu olsaydı beni kaldıramazdiniz diye. Biskrem kesinlikle cok daha eski.

• biskrem tutkudan çok daha önce
  • arkadaş zaten o markalarda avrupadan taklit,almanyada hollandada ki gofretleri çikolataları taklit edip burda çıkarıyorlar aynısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Anket açsaydın eti mi ülker mi iyi giderdi..

Dayanamadım açtım hocam bakalım ne çıkacak.
  • Ülker cikolatali gofret, çokonat ve albeni derim cekilirim abi cocuklugumdan beri raflarda

• Fenerbahçe Ülker'den dolayı Ülker
  • Buyrun herşeyin özeti:

''Cola savaşlarında ülker grubu arkasına AK partiyi alarak pepsiye ve coca colaya ambargo koydurdu ucuza şeker elde etmek için mısırdan elde edilmiş kanserojen şekeri ilk kullanan müslüman markadır ama insanlar görmek istediklerini görürler.''

Bu yorum az önce pm'den uzman biri tarafından bana atıldı. Buraya da yazmamış. Bilin istedim.
  • quote:

Buyrun herşeyin özeti:

''Cola savaşlarında ülker grubu arkasına AK partiyi alarak pepsiye ve coca colaya ambargo koydurdu ucuza şeker elde etmek için mısırdan elde edilmiş kanserojen şekeri ilk kullanan müslüman markadır ama insanlar görmek istediklerini görürler.''

Bu yorum az önce pm'den uzman biri tarafından bana atıldı. Buraya da yazmamış. Bilin istedim.

aheeeeey
  • quote:

Az önce bi arkadaş çok güzel bir mesaj atmış. Ülker'in bir hiç olduğunu çok güzel özetlemiş. Ve buraya yazmamış. Gerçekten Eti'nin üstüne tanımam. Dünya standartında kalitesi ve karizması var şirketin.

Ülker Eti'yi taklit diyor diye başlık açıyorsun, üstüne defalarca aksini ispatlayan mesajlar atılınca işi tadı daha güzel demeye getiriyorsun ve en sonunda dünya standardı vs diyorsun arkadaş ülker fanatiği değilim ama taklit konusunda fazlasıyla yanılıyorsun. Ya da eti çalışanısın.

Ayrıca dünya çapındaki kıyaslamaya gelirsen, çikolata konusunda Godiva'yı satın alması başlı başına bir olaydır. Ülker'in Türkiye haricinde, dünyaya yaptığı ihracat hariç 8 ülkede kendi fabrikası ve markası var. Ha sırf adamların kafa yapısı uymuyor diye de hakkını yememek lazım.

• Ülker bitti yalan oldu. ETİ kral.. Ülker, Nestle'ye bile rakip olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Ocak 2013; 22:08:09 >
  • Ben oreo diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eti:
    hoşbeş>bolero
    eti fıstıklı çikolata>ülker fıstıklı çikolata
    brownie>ülker ıslak kek
    topkek>kekstra
    popkek>dankek

ülker:
    biskrem>tutku
    hanımeller>çay keyfi
    rondo>kaymaklım

eti puf= rakipsiz
    eti cin=rakipsiz
    eti benim o=rakipsiz
    eti negro=rakipsiz
    eti kombo=rakipsiz

çikolatalı gofret=rakipsiz
    çokonat=rakipsiz
    ülker çizi= rakipsiz
    ülker halley=rakipsiz
    ülker rulokat=rakipsiz

kalanları fasafiso,tabi bir şey kaldıysa
  • Ülker.

• quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

Az önce bi arkadaş çok güzel bir mesaj atmış. Ülker'in bir hiç olduğunu çok güzel özetlemiş. Ve buraya yazmamış. Gerçekten Eti'nin üstüne tanımam. Dünya standartında kalitesi ve karizması var şirketin.

Ülker Eti'yi taklit diyor diye başlık açıyorsun, üstüne defalarca aksini ispatlayan mesajlar atılınca işi tadı daha güzel demeye getiriyorsun ve en sonunda dünya standardı vs diyorsun arkadaş ülker fanatiği değilim ama taklit konusunda fazlasıyla yanılıyorsun. Ya da eti çalışanısın.

Ayrıca dünya çapındaki kıyaslamaya gelirsen, çikolata konusunda Godiva'yı satın alması başlı başına bir olaydır. Ülker'in Türkiye haricinde, dünyaya yaptığı ihracat hariç 8 ülkede kendi fabrikası ve markası var. Ha sırf adamların kafa yapısı uymuyor diye de hakkını yememek lazım.

Ülker bence en gereksiz marka. Yukarıda yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınızanlarsınız.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.