Şimdi Ara

Ülker mi Eti mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
297
Cevap
0
Favori
17.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ülker mi Eti mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: KNTLG

Biskrem dediğim bisküvi tutkudan belki 10 yıl öncede vardı yanlış hatırlamıyosam

Birde incirlisi vardı biskremin, ne oldu bilmiyorum artık. Güzeldi.
  • Rekabetten faydalanmak yerine rekabeti başka bir platforma taşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Ne taklidi tam tersine eti ülkeri taklit ediyor. Mesela yilların hanımellerine karşı eti çay keyfi sonradan çıktı, ülker çizi vardı eti tadındayı çıkardı. Tutku biskremden sonra çıktı, ülker baton çikolatalar yıllardır raflardadır, eti 2binlerin sonlarına doğru bu çikolatalardan üretmeye başladı.

nokta

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/21724/ulker-cokokrem-reklami

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Biskrem dediğim bisküvi tutkudan belki 10 yıl öncede vardı yanlış hatırlamıyosam

Hocam yapma 10 sene önce mi

Bırak la bu ayakları tutku daha 7 8 sene olmuştur çıkalı.Biskrem en az 20 yılı var.Hiç bir bisküvi yokken biskrem vardı sadece çok iyi hatırlıyorum.
  • Eti Ülkeri taklit ediyor saçmalama.
  • Uzun parmak gibi cikolatayi ilk kim cikardi ulkerinde var gecen gordum bakkalda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etinin tüm ürünleri dandik ve ülker kadar taze ve lezzetli değil. üstelik ülker çok modern ve sıhhi şartlarda üretiliyor. fabrikasını gezebilirsiniz.
  •  Ülker mi Eti mi?
    bi taklit daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brent

etinin iyi olan ürünleri : eti popkek, hoşbeş, eti cin, cin kek, eti finger, eti negro, pizza kraker, balık kraker, browni, top kek, burçak, yulaflı, sultani, tüm eti form ürünleri, eti canga, maximus, wanted, eti cicibebe, eti puf

ülkerin iyi olan ürünleri: ülker çokonat, albeni, çokokrem, ülker çikolata, ülker dido, ülker çokomel, 9 kat tad, biskrem, halley, hanımeller, ikram, çokoprens, metro

Katılıyorum ancak yurt dışında çikolata gofret yerseniz bunlar yalan olur.

Etinin bendeki en favori ürünü eti topkek. Ilk defa ilkokula başladığım sene yemistim. Şuan 30 yaşındayım alinca 10ar tane alıyorum. Her yedigimde o ilk gün gelir aklima.

• Eti öndedir bu konuda çünkü ülkerin bir cici bebesi yoktur

bomba kuruldu
  • bence bu adamlar rakip olmaktan çok beraber piyasada var olmayı düşünüyorlar. Aynı yandex'in chrome alt yapısıyla browser çıkardığı gibi.

Eti'nin de ülkerinde kendine göre vazgeçilmez tadları olan ürünleri var, ancak ülker sadece çikolata, gofret sektöründe değil, et, süt ürünlerinin yanı sıra kola da üretiyor Ayrıca ülker hero baby sayesinde birçok hastanenin ilaç depolarına ürünlerini sokuyor.

Ülkerin ürün yelpazesi, eti'den daha fazladır.

Burada insanı sevindiren tek şey, ülkemizin çikolata, kek sektörü tamamen yerli sermayenin elinde.
  • Önceden Eti Ülkeri taklit ederdi.Biskrem'e karşı tutku,çiziye karşı tadında vs.Ama artık durum tam tersi.Eti Brownie Intense'yi çıkardı,ülker de dankek çikolatalım (öyle bir şeydi)çıkardı,hoşbeşe karşılık boleroyu çıkardı.Bunlar normal şeyler.Ama velakin ikisi de şunu çıkaramadı (canga da iyi ama yerini tutmaz)

Ülker mi Eti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Evet beyler herşey başlıkta yazıyor. Eti ne yaparsa ülker de onu yapıyor. Eti tutkuyu çıkardığında ülker aynısından çıkarmış tutmamıştı. Ve ardından biskremi çıkardı. Başarılı reklam anlayışı ile iyi tuttu o bisküvi. Fakat çikolataları ve özellikle kelleri tamamen etiye özentilik. Yakında Canganın da kopyasını yaparlar iyi izleyin.

Bilmeden konuşmak da böyle bir şey olsa gerek. Biskrem Tutku'dan çok daha önce vardı. Eti mi iyi Ülker mi iyi olayına girersek de; ikisinin de lezzetli ürünleri var.
  • ülker alır
  • Ülkerin çikolatasını daha çok seviyorum..
  • İkisininde güzel ürünleri var Bence ikiside birbirini taklit ediyor ayrıca tutku biskremden sonra çıktı. Biskrem daha güzel ülkerin ikram bisküvüleri vardı kakaolu o çok güzeldi ama sonra onun formülünü değiştirdiler. Eti browni süper. Ama ülker konusuna gelirsek. Benim için teknoloji dünyasında Samsung neyse ülkerde odur. Çünkü adamlar her şeyi üretiyorlar bisküvi, gofret, çikolata, kek, kola, ketçap mayonez, sıvı yağ, katı yağ en son "Bebek bezi" bile ürettiler ki bu bence kaliteyi düşürür.
  • adama bak ya biskrem tutkuyu taklit için çıktı diyor
    ulan tutku dediğin daha kaç senedir var şurda.
    yav ne yorum yazıyorsunuz arkadaşlar anlamakta zorlanıyorum sizi
    bari bunun fanboyluğunu yapmayın bu kadarda olmaz.
    adam tutkuyu biskremden önce sandığına göre demekki kendini bildi bileli tutku var yani bu da onu maksimum 15-16 yaşında yapar.
    ergenin teki kuyuya bir taş atıyor sizde çıkarmaya çalışıyorsunuz.
    sanırsın ki etide 1milyon dolarlık hissesi var bebenin
  • Eti daha taklitci. Orjinal ürünleride var var ama çoğu ürünü ülkerin bir ürününün değişmiş biraz geliştirilmiş versiyonudur örnek: çubuk kraker oldu sana crax, hanımeller bildim bileli var çay keyfi daha yeni sayılır ona bakarak. Tadını kıyaslamazsak durum böyledir.

• bunu hatırlayan liseli değildir
  • Biskrem dedem zamanı bisküvisi en aşağı benim hatırladığım 18-19 yılı var tutku şurada daha kaç yıllık bisküvi nasıl tutkuyu taklit için çıkmış. İkisi de kaliteli marka birisinin çıkardığı ürünün benzerini diğeri de yapıyor bu ikisine ait bir özellik. Ülker daha iyidir bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.