Şimdi Ara

Ülker mi Eti mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
17.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ülker mi Eti mi?

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Birbirlerinden baktıkları elbet oluyodur ama ülker eti'yi 3le çarpar 5e böler , bin basar , eti'nin hiçbir çikolatası ülker'in çikolataları gibi ağızda erimiyor , eti kadar boş beleş bir firma olamaz yıllardır ürünlerini almam kalitesini bildiğim için.

+1965 Eti Ülkerin yanından bile geçemez yılların damak tadı Ülker... Ve Kalitedir...
  • Tam hatırlayamadım ama Ülker İle Eti akraba sayılır kim evlenmişti tam olarak unuttum kusura bakmayın. Ama Ülker istese şuan Eti diye bi firma olmazdı bunuda unutma . Ulker etiden kaç kat daha buyuk gidip onu taklıt edecek hali yok
  • Nedense tam tersini düşünmüşümdür hep.
  •  Ülker mi Eti mi?

Hayatımda Yediğim En İyi Bisküvi.

Etide Candır , Ülkerde.
  • çikolatalı gofret dışında ülkerin yüzüne bakan mı var ya, ülker gitsin çakma kola yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 12 Ocak 2013; 14:05:17 >
  • Hepsi yurtdışındaki abur cuburları taklit ediyor birbirlerinden çektikleri anca kopyanın kopyası olur. Ha kötü mü oluyor bence gayet de güzel.
    İthal ürünler de çok denedim marketlerden ama bizim yerli ürünlerin lezzeti yok. Albeni(twix), çokonat falan orjinalinden daha iyi.
  • İşin içinde siyasi nedenlerim olsa da lezzet , farklılık ve kalite olarak her türlü Eti tercih ediyorum hatta ailecek ediyoruz. Evde Ülker'in nadir 1-2 ürünü dışında bir şey bulunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Evet beyler herşey başlıkta yazıyor. Eti ne yaparsa ülker de onu yapıyor. Eti tutkuyu çıkardığında ülker aynısından çıkarmış tutmamıştı. Ve ardından biskremi çıkardı. Başarılı reklam anlayışı ile iyi tuttu o bisküvi. Fakat çikolataları ve özellikle kelleri tamamen etiye özentilik. Yakında Canganın da kopyasını yaparlar iyi izleyin.
     Ülker mi Eti mi?
  • biskrem dark piyasadan kalktı mı tadı çok güzeldi
  • ülkeri desteklemek için söylemiyorum ama sadece ülker etiyi taklit ediyor demek yanlışlık olur. ikiside birbirini taklit ediyor yada dışarıdaki ürünleri beraber taklit ediyorlar bilemiyorum
    benim anlamadığım nokta ülkerin bu denli savunulması sanki bana dünyadaki en iyi çikolatayı üretiyorlar. etide ülkerde aynı ... işte berbat çikolataları var ikisininde
  • Ya abi eti ne ara bu kadar büyüdüde ülker le kıyaslanıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Evet beyler herşey başlıkta yazıyor. Eti ne yaparsa ülker de onu yapıyor. Eti tutkuyu çıkardığında ülker aynısından çıkarmış tutmamıştı. Ve ardından biskremi çıkardı. Başarılı reklam anlayışı ile iyi tuttu o bisküvi. Fakat çikolataları ve özellikle kelleri tamamen etiye özentilik. Yakında Canganın da kopyasını yaparlar iyi izleyin.
     Ülker mi Eti mi?

Alın bunu burdan

• efsane
     Ülker mi Eti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Ne taklidi tam tersine eti ülkeri taklit ediyor. Mesela yilların hanımellerine karşı eti çay keyfi sonradan çıktı, ülker çizi vardı eti tadındayı çıkardı. Tutku biskremden sonra çıktı, ülker baton çikolatalar yıllardır raflardadır, eti 2binlerin sonlarına doğru bu çikolatalardan üretmeye başladı.

+Ülker magmayı çıkardı daha sonra Eti bidolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır ikiside yabancı firmalardan kopyalıyor neyin tartışması bu anlamadım
  • İyide bu taklit değilki rekabet ikiside benzer ürün yapıyor olabilir hangisi güzelse o tutulur marka nın pek önemi yok sonuçta ikiside kaliteli şirket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanKomutan

Biskremi 15 once bile yerdim ama tutku cikali belki 6-7 yil olmustr

2002 de tutku vardı, nerden mi hatırlıyom? lisede arkadaşlarla halı saha maçına gittiğimizde iki arkadaşım tutku bisküvi için kavga etmişlerdi

ama biskren tutkudan daha eski

konuya gelince, evet ülker taklit ediyo, ama bu genel bişey, yani kimin bi ürünü tutsa diğerleri hemen taklit eder, hepsi yapıyo bunu. ülker de fazlasıyla yapıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

efsane
     Ülker mi Eti mi?

Ülker mi Eti mi?

• bence de eti'nin ürünleri daha iyi ama taklit konusuna katılmıyorum.

gofrette eti aşmış.
    çikolata da ülker alır.
    bisküvi de yine eti bence, biskrem'in eski tadı yok.
    çokoprens ve probis olayında da probis alır her türlü ama probis çokoprens'ten sonra çıkmıştır.

bu arada tutku daha dünkü bebe, biskrem kaç senelik bisküvi. (incirlisi ve elmalısı enfesti)
  • Farketmez. İkisinide yeriz. İkisininde farklı güzellikte ürünleri var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.