Şimdi Ara

ÜLKEMİZ İYİ DURUMDA DİİL GİBİME GELİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana ülke iyi durumda diil gibime geliyor.

-cozum sureci bozuldu.ulkemiz ic savaş için bir cok insan öldü
    -Suriyeliler geldi. onlara bir sürü para harcandı.ulkenin ekonomisi onlardan dolayı iyice coktu. içeri almayacaktık.
    sınıra yakın kamplarda ab desteyi ile bakacaktik.
    -is kur insanlari hazira alistirdi. bi cok kişiyi ise aldilar. adamlar calismadigi halde maaslar almaya alistilar. bu da devletin
    bütçesini kuruttu.
    -15 temmuzda darbe olayi oldu. orada da çok üzüldük.
    -suriye de fırat kalkanında bir sürü askerimiz sehit oldu. Suriyelilerde ülkemizde rahat yasiyor. suriyeye girmeyecektik
    sadece belli bir miktar girip güvenli bölge olustracaktık.
    -dollar Euro fırladı paramız deyersiz hale geldi
    -en son bugun aldığım habere gorede devlet parasız kaldı ziraat bankası devr oldu.

Durum iyi deyil yani

• Gerçekleri görmek güzel. Aktroller şimdi sana sataşacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp bir dönem düzgün yönetti,sonra batırmaya başladı.Batış dönemi ise Osmanlıcılık,dincilik ile başladı.
  • Batmışken tam batırmak istiyorlar. Başkanlık olmazsa sırada iç savaş, dış savaş filan olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tespitler dogru ve üzücüdür maalesef

• Bana da sanki öyle geldi ama sonra geçti.

Şimdi bakıyorum a haber ve türevi medyaya her şey düzeliyor yavaş yavaş. Önce yerli ve milli projelerimiz ile ilgili haberler filan mutlu oluyorum düşünsene yav yerli cadillacimiz bile var artik

Ameriganin kıskandığı gizli ucagimiz , almanlarin kiskandigi havalimanimiz offfff bir de goklerden gelen bir karar vardir diyen reisimiz her sey tam bir biblo gerci secim zamanlari filan medyaya yansiyo ama yerli ve milli projelerimiz neyse..

2023 yilinda yaradan nasip ederse gorursek sen o zaman gor dunyayi. Olmazsa b planimiz 2053 var e oda olmadi 2071 filan

Dolar filan zaten lobilerin oyunu filan biliyorsunuz bunlari yani kisacasi cikar aklindan bu kotu seyleri ac A haber ve turevlerini izle hisset mehter marsini ustune bide patlat sezai karakoc siirini ustunu de kilocdaroglunun yuruyen merdivene ters binen videosunu izledin mi tamam

Hayirli geceler

• sen akp'li troll değil miydin hayret doğrusu böyle mesajlar görmek ne güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin durumunda iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 6 Şubat 2017; 0:3:44 >
  • Adminler göreve, turbo nun hesabı yanında çalışan askeri mayışlı işçi çalmış olabilir!

Böyle bir konuyu patron açmış olamaz...

• Turbolinea samaracıyla görüşüyormusun?
  • Zannımca trye 100 milyar dolar ile yatırım icin gelen araplar varlık fonuna cokecek ve secime kadar doviz dusurulecek bir sure rahat edecegiz sonrasi malum
  • Blokluydun,dedim burda da troll konu açmaz iyiki bloğunu kaldırmışım.İlk defa seninle aynı fikirdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 6 Şubat 2017; 2:14:20 >
  • onu bunu bilmem agalar 90 lı yıllarda paramız yoktu ama biz mutlu bir milettik yaaaa yalanmı lan söyleyin laaa sizdee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.