Şimdi Ara

Ülkede can güvenliği yok, başıma gelenler ve polisin müdahale etmemesi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Senin özel olarak baddygard falan tutman gerekir dostum. Kusura bakma ama olayları tek taraflı degerlendirrmissin. Kendinin şikayetçi olmadığı olaylarda polisi sucluyorsun. Bahsettigin suçlar şikayete bağlı basit olaylar .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yenıkapı metrosunun girinde her sabah polısler kımlık soruyor. 10 metre ılerıde zencıler ve ne idiğü belırsız kısıler fuhuş pazarlıgı yapıyorlar. Bana kımlık sorana kadar onlara neden sormuyorlar ? 1 yıldır orada kendılerını pazarlıyorlar ama kımse bır sey demıyor.
  • Valla hocam doğma büyüme bursada yaşıyorum, doğusunda büyüdüm diyebilirim. Kötü yerde büyümeme rağmen memnundum, başıma hiç böyle şeylerde gelmedi. İzmiri öve öve bitiremiyorlardı. Neymiş öyle ya 😂. Çok çok geçmiş olsun bu arada. İnşAllah bir daha başınıza böyle durumlar gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bir hastanede çalışıyorum, buraya adli vakalar geliyor, adam darp edilmiş, kadın tacize uğramış,çocuklar ailesi tarafından şiddete maruz kalmış, emniyete haber veriyoruz, ne gelen var ne giden, emniyet birimi yetersiz ve kanuni düzenleme eksik, ülkenin durumu içler acısı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByCrusader9 kullanıcısına yanıt
    Memleket bitmiş geçmiş olsun konuyu açan arkadaşa bi de pazartesi af tasarısı gelicekmiş meclise cezaevlerini de boşaltacaklar yerel seçimleri kazanmak adına vay halimize ondan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Yenıkapı metrosunun girinde her sabah polısler kımlık soruyor. 10 metre ılerıde zencıler ve ne idiğü belırsız kısıler fuhuş pazarlıgı yapıyorlar. Bana kımlık sorana kadar onlara neden sormuyorlar ? 1 yıldır orada kendılerını pazarlıyorlar ama kımse bır sey demıyor.
    fiyat bilgisi ve tam konum alabilir miyim ? ayrıca zenciler erkek mi kadın mı ?
  • Acı gerçekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TomShelby1610

    Senin özel olarak baddygard falan tutman gerekir dostum. Kusura bakma ama olayları tek taraflı degerlendirrmissin. Kendinin şikayetçi olmadığı olaylarda polisi sucluyorsun. Bahsettigin suçlar şikayete bağlı basit olaylar .
    bodyguard degil tipi duzeltmesi lazim. bosa gym lerde yillarca ter dokmedik bosa 3 metre sakal ve bir suru dovmeyle gezmiyoruz millet abi ceksin oldurulme ve yaralanma ihtimalini aklina getirsin ve yamuk yapmadan once belki bir kez daha dusunsun diye ugrasiyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 22 Eylül 2018; 20:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mekatronikteknisyeniyim

    fiyat bilgisi ve tam konum alabilir miyim ? ayrıca zenciler erkek mi kadın mı ?

    Alıntıları Göster
    Fiyat bılmem, oyle şeylerle işim olmaz. Kadınlar, marmaray yenıkapının yanındakı otoparkın tel örgulerıne yaslanıp beklıyorlar.
  • Polis sanki uzaydan geldi onlarda sizden,içinizden! Önce milletçe kendinizi düzeltin böylece yanar döner siyasetçide kalmaz, kurnaz esnafta kalmaz, yalan dolan alavere dalevere de kalmaz , işini düzgün yapmayan, kaytaran çıkarcı çalışan,patron, memur vs. de kalmaz...



    Önce aynaya bakıp kendinizi düzeltip sonrada geleceğiniz olan çocuklarınıza onur,utanma, dürüstlük duygularını aşılayın.



    Bunlar olduğu zaman sokaklar tertemiz olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HACl

    Bu mesaj silindi.
    Bu nasıl bir üslup yahu? "Sözde eşin"falan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis akepeden oncede bu tip olaylara mudahale etmiyordu akapeden sonrada etmeyecek. Aklinizdan cikartin artik bunu. Bir kismi haric olaraktan gerisi MEMUR. neden gelip oraya adam canini tehlikeye atsinki. Adam bunu dusunuyor. Kasitli olarak ya gitmiyor yada gec gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başınıza gelen şeyler hiç normal şeyler değil ama polisimize göre normal herhalde. Ülkenin cılkı çıkmış durumda resmen.

    Benim eve hırsız girdi, her tarafı darmadağın etti ve bu arada birsürü net parmak izi bıraktı ama polisimiz sağolsun hırsızı bulamadı! Ya da hiç aramadı!
  • Eğitim Şart millet bu yakın zamanda tozuttu iyice hiç hayır değil bu durumlar. Kolay kolay gece gezmeye çıkılmaz oldu memleket

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerika da bir dönem yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki Amerika Türkiye ye göre çok daha tehlikeli birakin bu tür olaylari bazı bölgelerde sokakta bile yürüyemezsiniz. O yüzden cennet vatanım diyordum başkada bişey demiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ytü'yü kazandım İstanbul'a geldim hazırlık ve 1. sınıf için İstanbul'u da süper bilmediğimden bir şekilde Şirinevler taraflarında ev tuttum. Yemin ediyorum orası Texas gibiydi. Silahlar kavgalar falan ulan nereye düştüm ben dedim. Etrafta dolaşan bela bir şekilde benim sokağıma da geldi apartmanımın önünde birini bıçakladılar. Adam yerde yatıyor. Bıçakladılar beni diye yardım istiyor. 112'yi aradım sonra da polisi aradım. Ya o kadar gelmek istemiyorlar ki. Emin misiniz? Bıçaklandığına. Yanına inip bakma imkanınız var mı? O gün ilk defa polise işim düşmüştü. O gün dedim ki arkadaş demek ki ölüyorum desen polise güvenmeyeceksin. Hiçbir işe yaramıyorlar. Askerlerin binde biri kadar saygı duymam polise.
  • aykut3535 A kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de de yürüyemezsin bazı yerlerde. sanki bizde yok mu öyle mahalleler? Ankara Çinçin buyrun gidin video çekin de görelim cennet vatanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 22 Eylül 2018; 22:7:39 >
  • Gidip görmeden yorum yapma bence gidip görsen taşını toprağını öpersin bu memleketin. gurbette yaşamayan bilemez memleketimiz gerçekten Cennet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu gecenin 12’sinde kuzeninle tekinsiz bir parkın yanında buluşma amacın ne??? Kendin bir sürü it, kopuk, uyuşturucu bağımlısı, vs var diye. Üstelik zavallı eşini de peşinden sürüklemişsin. Gidin nezih bir mekanda için ne içeceksiniz, ıssız saatlerde, boş sokaklarda içmenin ne alemi var?



    Transparan tişörtlü ablaya için gitmiş belli



    Diğer trafik kavgası da her zaman, her ülkede olabilecek bir şey. Salla geç!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.