Şimdi Ara

Ülkede can güvenliği yok, başıma gelenler ve polisin müdahale etmemesi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Polisligin iyice cilki cikti. Neredeyse ek is olarak yapilacak. Sinifta inek dedigimiz pasif pisirik tipler birak silah tutmayi kavga etmemis kisiler ozel sektorde yada ogretmenlik gibi devlet kadrosunda is bulamayinca polis olayim bari deyip polis oluyorlar. Vaktiyle kendilerini koruyamamis hatta koruyamayacak tipler polis olunca bizlerimi koruyacak. Tam "ne is olsa yaparim" abi diyenlerin isi olmus durumds.



    Kardesim bi adam asker yada polis olacaksa ortaokuldan sonra polis asker okullarina girecek oyle polis yada asker olacak. Boyle cikletten cekilisle cikmayacak polislik. He polis olarak ise alacaksan geri hizmette tutacaksin arsivde pasaport ruhsatti o tarz islere koyacaksin. Sokaga birakmayacaksin.

    Bekcilikte oyle. Delikanli is bulamiyor lise mezunu hoop cikiyo bi karar bekci oluyor. Kimi neyden nasil koruyacak bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Pulse_

    bugün bende yaşadığım olayı anlatayım. babam böbrek hastası diyalizden almaya gidiyorum.

    200 metre ilerde trafik lambası var, sağ ön şeridimde trafik polisi devriye atıyor. trafik lambası kırmızıya dönüyor. fakat arkamda bir beyin özürlü makas atarak sağdan beni geçip, polis arabasına çarpmaya ramak kala önüme atlayıp kırmızıda geçip gidiyor.

    lambalarda dururken camı açtım, adam her türlü kural ihlali yaptı sizede çarpıyordu neden takip etmiyorsunuz dedim, demez olaydım..

    işine bak devam et dedi..

    ben yolumdayım sen işine bak dedim beni ceza ile tehdit etti. yeşil yanınca plakama yaz gönder madem dedim bastım gittim hastaneye. keşke araç içi kameram olsaydı ibretlik paylaşım yapar şikayet ederdim bu polisleri.
    Araç içi kamera şart. Hem de önlü arkalı olan modellerden alın mutlaka.



    Ufak çaplı bir kazada trafik sigortası bana girdi. Eğer araç içi kameram olsaydı karşı taraf ödeyecekti. Karşı suçluydu çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Biz de can güvenliği gelişmiş ülkelere göre çok çok az bunu biliyorum ama dünyanın neresinde olursan ol böyle talihsiz bir olayı yaşayabilirsin hatta polis gelmez bile, o yüzden gece geç saatlerde tehlikeli yerlerde riskli olan yerlerde gezerken mutlaka emanet taşımak lazım, çünkü döverek durduramazsınız, özellikle kimyasal kullandıysa asla durmayacaktır sonsuza kadar dövseniz bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .45 acp senin ilacın tavsiyem glock 21

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taşıma ruhsatı olmadıktan sonra neye yarar :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeasme

    Eşim İngiliz değil, Sırbistan vatandaşı.Oranın da buradan aşağı kalır bir yanı yok aslında.Başkanları Vucic, küçük Erdoğan desek yeridir.Düşünün nasıl yönetiliyor.

    Ayrıca burada oturmuş bir iş düzenim var, bozup gidersem ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşayabilirim.

    Alıntıları Göster
    Hocam hepsini okudum ve sanki izmirde degil de pakistanda yasadiginizi hayal ettim



    Gercekten ulke cok garip ve rezil halde. Size tavsiyem arabaniza biber gazi almaniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski Türkiye olsa ebelerini osurturlardı bunları yapanların ama şimdi polis oldu hükümetin polisi..anlatılanlara şaşırmadım.. İzmir’de olması sadece biraz ilginç geldi.. sakin huzurlu bir yer olarak bilirdik ama oraya da çomarlar doluştu demek son zamanlarda.. allah sonumuzu hayır etsin nereye kadar gidecek bakalım.. en sonunda bir yerden patlak verecek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silah taşımak şart kardeş..

    Bu arada o saldıran eleman kürt müydü?
  • Geçen Eryaman'da bir arkadaşı bekliyorum parkta.

    İki tane serseri almış ellerine biraları, ağızları yamuk yumuk.. Doğru düzgün yürüyemiyorlar bile. İnsan hafiften korkuyor böylelerinin yanından geçerken.



    Parkta içmek nedir ya!

    İnsan bazen eşiyle çocuğuyla yürümek istiyor o parklarda.. Ama yürüyemiyor korkudan.

    Şimdi diyeceksiniz, işte ağzıyla içeni var bilmem neresiyle içeni var.. Kimsenin alnında yazmıyor ne halt olduğu.

    İnsan şüpheleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Yazdigim hangi cumlenin icinde konu sahibinin yasadigi olaylari umursamadigim anlamini cikardigini gosterebilirmisin? Polislerin egitim duzeyiyle alakali laf eden bir arkadasa cevap yazmistim ben sadece iyi okursan sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 lı yıllarda kalabalık 2 grup arasında kavga çıkmıştı az ilerde ekipler duruyordu yani kavgayı duyacak mesafede kavganın içinden bir kişi koşarak polislerin yanına gitti ve adamların elinde silah var dedi polis tarihi bi cevap verdi ~yaralı varmı yaralı yoksa gelmeyiz. Yani adam salak değil adam diyor ki kavga bitsin biz ölü ve yaralıları toplarız. O zamanlar iktisarda AKP yok hatta AKP adında bi partide yok. Öncelikle mağdura geçmiş olsun diyorum ama şu bi gerçek kanunlar hiç bi iktidar zamanında bu kadar işlevsiz olmamıştı. Biz Yıldırım akbulut Turgut Özal Süleyman Demirel Necmettin erbakan Tansu çiller Bülent ecevit vb. lerinide gördük bilen bilir her biri ayrı bi tiyatroydu. Yalnız şu an kanun var uygulama yok. İçki satan alan içen bıçaklarla silahlarla çete şeklinde saldırılar yapan. Üstelik bu kadar suç kamera kayıtları ile kayıt altında işleniyor daha bundan sonra daha komik bi yönetim gelir mi bilmiyorum artık gelsede ben göremem heralde. Çünkü hedef 2070 lerden bahsediyorlar ben o kadar yaşamam😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    Polis görevini yapsa sen gece 12'de büfeden içki alıp (yasak olmasına rağmen) parkta(yasak olmasına rağmen) içemezdin.o zaman sana müdahale etse özgürlüklere müdahale diye bağırırdın değil mi?



    İyi olmuş hiç üzülmedim.içersen bela gelir bunu bilmen lazım
    İnşallah senin,çoluğunun çocuğunun başınada gelirde, anlarsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis ve adalette bahsetmişken başıma bir olay geldi.2016 Nisan’ında iPhone 6s aldım.Bir telefon bayisinden.2000 lira 10 taksit.Tlefon bayisi Dediğim bildiğin Erdal İletişim gibi bşr yer.Neysr 1 ay Sonra telefon sıkıntı çıkardı bende bayiye gittim geldiğimde bayide sahibi yoktu elemanı vardı.Bende ona verdim fatura vs istedi adam bende işe çok hakim olmadığım İÇİN verdim.1 aya yenisini gönderirler dedi.Bende bulunduğum yerde öğrenciyim.Memlekete döndüm.İrtibat çalışanla devam etti.ağustos ayında telefon daha elimde yoktu.En sonunda dükkan sahibine ulaştım beni dolandırdı adam dedi.Her yerde onu arıyorum dedi.Sırıtan olayda şuydu.Bazıları gitmiş konuşmuş parasını almış sende git konuş dedi paranı verir dedi.İnanamadım sanki bu benim görevimdi o adamın kimin çalışanı olduğu unutulmuştu.

    En sonunda polise gittim ve durumu anlattım.Gözardı edildi.Birkaç sorgu vs den sonra takipsizlik çıktı.

    Şimdi sorular:

    Daha Sonra öğrendiğime göre dolandıran adam 2 sokak ötede dolmuş şoförlüğü yapmaya başlamış.Dükkan sahibi bunu biliyor ama beni veya başka bşr müşteriyi savunacak kadar esnaf Ve babayiğit değil.

    Polis nerde?Böyle bir sabıkası olan adam nasıl oluyorda bşr yerde çalışabiliyor?

    Herşeyi geç Ya 2000 lira seni burda zengin eder de öbür tarafta ne olacak?

    Ülkede vicdan adalet cesaret polis yargı yasa kavramları artık Yok arkadaşlar.Bu yazıyı okuyan herkes elinde imkan varsa insan gibi yaşayıp ölmek istiyorsa bu ülkeden acilen kaçın.Dünyadaki 60-70 ülke buradan her türlü yaşam standartları bakımından iyidir.

    İyi forumlar ✌️✌️✌️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Perceptron kullanıcısına yanıt
    çomarla çomar olmayın lütfen..bırakın kendi pisliğinde boğulsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

    Polis görevini yapsa sen gece 12'de büfeden içki alıp (yasak olmasına rağmen) parkta(yasak olmasına rağmen) içemezdin.o zaman sana müdahale etse özgürlüklere müdahale diye bağırırdın değil mi?



    İyi olmuş hiç üzülmedim.içersen bela gelir bunu bilmen lazım
    Umarım başına gelirde o zaman görürsün iyi olmuş mu olmamış mı diye sizin gibi tipler yüzünden yasaklılar ülkesine döndük ...
  • Her atanamayan üniversite öğrencisi ya polis ya bekçi oluyor.zamanında fetönün köpekleri vardı.düzgün eğitim bile yapmadan boy kilo oranı tutmadan polis oluyordu.şimdi ki kriter ne acaba?

    Ve zamanında fetönün dersanesine gitmiş,yurtlarında kalmış,abiler ablalarla iç içe olan tanıdığım biri ne hikmetse hala polis :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret halbuki fetöcü polislerden de yeni kurtulmuştuk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar neden kendi canından once eşinin canını dusunur. Bi de bunu topluma normalmiş gibi aşılıyorlar bizim can patlıcan zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.