Şimdi Ara

Ulasamadıgım cok degerlı bır dosya. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bılgısayarımda ulasamadıgım cok onemlı bır dosyam var. Tahmin edıyorum baskası yanlıslıkla sıldı. Xp de "Sıstem Gerı Yukleme" programı sayesınde bılgısayarı bırkac gun gerıye attım ama ne yazıkkı dosyayı yıne bulamıyorum.

Word programında son acılan 4 dosya arasında aradıgımda dosya var yalnız tıkladıgımda oyle bır dosyanın olmadıgını soyluyor. Arama yaptırdım yıne bulamadım. Gerı donusum kutusuda bosaltılmıs.

Suanda sıstemı gerıde bıraktım. En son halıne getırmedım. Bu dosyayı kurtarmamın bır yolu var mı? Is ıle ılgılı o kadar onemlı bır dosyakı elım ayagım kıtlendı. Umarım bır caresı vardırda bana yol gosterebılırsınız..

Tesekkurler
    Saygılar

• one track easy recıvery programı ile tarama yaptırp ala bilirsin vede googlede data recovery download diyerek arattırma yaparsan bir sürü data kurtarma programı bulabilirsin örnekhttp://uploaded.to/?id=d789ba burdan indir ve tarat
  • ama o dosyanın bulunduğu sektöre daha sonra başka bir dosya yazıldıysa data recovery programlarıda işe yaramaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

one track easy recıvery programı ile tarama yaptırp ala bilirsin vede googlede data recovery download diyerek arattırma yaparsan bir sürü data kurtarma programı bulabilirsin örnekhttp://uploaded.to/?id=d789ba burdan indir ve tarat
  • Suanda Getdataback adlı programı cekıyorum. durumdan haberdar edecegım sızlerı

Tesekkurler
  • Dostlar Getdataback adlı programda aradım ama bulamadım. dosya desktopda duruyordu ama ne yazıkkı yok. acaba baska bır programda denememın yararı olurmu? arıca bu programda NTFS sıstemındekı dosyaları kurtulacagını soyluyor. acaba benı word dosyam farklı bırsey olabılır mı?
  • kardeş tuneup utilities 2006 programını kur sonra geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla orda tuneup undelete diye bi şey var eğer dediğin dosya silindiyse onu kullanarak dosyaya ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga123 -- 24 Ağustos 2006; 21:49:06 >
  • İyi de arkadaşlar silinen dosyaları geri almak,dosya silinirken de o programın yüklü olması ile mümkün değil miydi?Ben öyle biliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

İyi de arkadaşlar silinen dosyaları geri almak,dosya silinirken de o programın yüklü olması ile mümkün değil miydi?Ben öyle biliyorum...
    bende öle biliyodum ama değil
  • arkadaşım recovery programlarını kullanarak silinenen dosyanı hatta diskine format dahi atılmış olsa verilerini kurtarabilirsin sana tavsiyem active undelete programı sorununu çözecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga123

kardeş tuneup utilities 2006 programını kur sonra geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla orda tuneup undelete diye bi şey var eğer dediğin dosya silindiyse onu kullanarak dosyaya ulaşabilirsin

Evet bılgısayarımı kurcalayan bır ksı tarafında sılınmıs. Dedıgınız programı cekıp deneyecegım hemen.
  • quote:

kardeş tuneup utilities 2006 programını kur sonra geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla orda tuneup undelete diye bi şey var eğer dediğin dosya silindiyse onu kullanarak dosyaya ulaşabilirsin
    .. dosya üzerine başka bir dosya yazılmamışsa bulabiliyor
  • Dostlar tuneup programını cektım yalnız sılınen dosyalar arasında bırsey bulamadım.

sımdı sıze asıl sormak ıstedıgım ben suan bılgısayarı mayıs ayına kada gerı aldımdı. belkı dosyayı bulrum dıye. sımdı mayıs ayında bu tuneup gıbı programları denıyorum. tahmını olarak dosyanın sılınme gunune sıstemı alıp oylemı denemem gerekıyor?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

İyi de arkadaşlar silinen dosyaları geri almak,dosya silinirken de o programın yüklü olması ile mümkün değil miydi?Ben öyle biliyorum...
    bende öle biliyodum ama değil

böyle birşey youk programı istedğin zaman kuruyorsun fark etmiyor yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.