Şimdi Ara

UKRAYNA'DA TÜRK GENCE DAYAK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ukrayna'ya yabancıların “seks turizmi” amacıyla gelmesinin önüne geçmeyi misyon edinen ve kendilerine “Defacto” adını veren bir grup gencin son kurbanı adı açıklanmayan bir Türk vatandaşı oldu.
    Video
    http://dunya.milliyet.com.tr/ukrayna-da-turk-vatandasina-fuhus-saldirisi-/dunya/dunyadetay/29.11.2012/1634812/default.htm

Orada olacakdım o ukraynalılarının varya çok kızdım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 29 Kasım 2012; 19:48:07 >

• Adamlar haklı birkere.İyi yapmışlar vallahi takdir ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gerçek değil.Niye Trükün yüzünü göstermiyorlar.Türklerin adını karalamaya veya korkutmaya çalılşıyorlar.
  • Orda olsam bir-iki de ben patlatırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: dandanadam

bence gerçek değil.Niye Trükün yüzünü göstermiyorlar.Türklerin adını karalamaya veya korkutmaya çalılşıyorlar.

Adama ülkesini sorduklarında türkiye diyor
  • Hee orda olsanız 10 tanesini tek başınıza alırdınız Ukrayna'nın sokak çeteleri grupları çok tehlikeli, Türkiye'ye benzemez orası
  • fake and gay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

quote:

Orijinalden alıntı: dandanadam

bence gerçek değil.Niye Trükün yüzünü göstermiyorlar.Türklerin adını karalamaya veya korkutmaya çalılşıyorlar.

Adama ülkesini sorduklarında türkiye diyor

Kendileri yapmışlardır.İnsan bir tepki verir karşı durur ne oluyor der.sana aynısını yapsalar öyle pısırıkmı durursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandanadam -- 29 Kasım 2012; 19:52:23 >
  • Turkey deyince hemen türk oluyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Hee orda olsanız 10 tanesini tek başınıza alırdınız Ukrayna'nın sokak çeteleri grupları çok tehlikeli, Türkiye'ye benzemez orası

Bende Batman.

• Yok ben inanmadım. Mantıklı düşünürsekte bunun yalan olduğunu basitçe anlayabiliriz.Adamın kız çağırdığını 3-5 kişi nerden bilecek? Gruptaki kişiler böyle şeylerin en çok Türkler tarafından yapıldığını bildikleri için hırpaladıkları adamı Türk vatandaşı gibi göstermişlerdir. Ülkesini söylüyor diye Türk olacak değil ya arkadaşlar yapmayın yahu
  • Olayları gerçek olarak düşünürsek; Sözde Türk'ün yaptığıda kötü ama o odaya girmeleri Türkiyeyi sanki küçümser gibi konuşmaları yaptıkları hareketler falan çok sinirlendirdi beni imkan olsa bileti alıp tuzağa gelenleri tuzağa düşürmek olurdu harbi çok sinirlendirdi.
  • Adam kaç defa soruyo nerelisin diye Turkey deyincede 2 defa Türkmüş, merhaba türkler vs gibi uzatıyor. Fake and gay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.