Şimdi Ara

Ukash Virüsüne dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu akşam başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum.Tam Barcelona-Bayern maçını izlerken karşıma bir uyarı penceresi açıldı ve bununla birlikte bilgisayarım kilitleni ve net bir süreliğine gitti. 1 saat uğraşmayla sistemi yeniden yükleyebildim.Ne güvenli modda açabildim ne normal bir biçimde.Siz siz olun dikkat edin.

Gecem burnumdan geldi maçı da izleyemedim

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için;

http://virusler.web.tr/****-virus/

Ukash Virüsüne dikkat!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertigo27 -- 2 Mayıs 2013; 0:19:04 >

• 2 ci diskin varmıydı ( d surucusu), orada ki verelere girdi mi ki acaba
  • virüs programi yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d ve e diskleri vardı onlara birşey olmadı sadece pc bloke oldu ve de virüs porgramı vardı maç izlemek için disable ettim etmez olaydım anında yakalandık.Sistemi komut yardımıyla yeniden başlattım oradan cmd'a explorer yazıp masaüstü ve başlat seçeneği çıktıktan sonra da sistem geri yükleme ile sorunu çözdüm.Sonra da combofix yükleyip virüsü sildim
  • turk sitelerine guvenemiyorum banada online film izleme sitesinden olmuş ama av yakalamıştı
  • u-kash virüsü için eseti kullanılan **** satın almak içinde http://goo.gl/PZiUW firmasının öneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackhatt -- 2 Mayıs 2013; 23:59:31 >
  • Böyle bir durum olduğunda benim virüs programının firewallı engelliyor ve sağ alttan bildirim çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 dk önce kendisiyle tanıştım. Güvenli Kipte bilgisayarın açılmasını engelleyen cinsine bide :) fakat pcyi komut sisteminde çalıştırdım. . Daha sonra ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açtım. oradan yeni görev diyerekten msconfig i çalıştırdım. orada başlangıçtaki programların tık larını kaldırdım. Hizmetleride kontrol ettim fakat orada birşey yoktu. Yinede başına gelenlerin kontrol etmelerinde fayda var. Ne olur ne olmaz diye sistem geri yüklemeyi çalıştırdım. Uygun bir tarihe sistemi geri yükledim. Misss. Problemi çözdüm.
  • yeni vürüs herhalde yotube yazıyorım bireibir aynı iki site çıkıyor her şeyi tıpatıp bir taıkladım bilmem ne bedava ıpho yok devenini nalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.