|
Amazon Prime Üyeliğimi sonlandırdım ve hesabımı da kapattım. Geçen hafta Royal Canin ürünü satan bir Amazon satısından 4kg mama aldım. Gelen mamadan şüphelenip firmaya mesaj attım ve ürün görsellerini yolladım. Kargoyla beraber ya da dijital fatura da gönderilmemiş. Firma ürünün kendilerine ait olmadığını ve imha etmemi istediler. Amazon'a yazışmaları, ekran görüntülerini ve ürün görsellerini yolladım. Aradan 1 hafta geçti. Satıcı ürün sayfasına yorum satın alıp, olumlu yorumların yukarıda kalmasını sağlamaya çalışmış. Bakın sahte teknoloji ürünü olsa bu kadar zoruma gitmez. Sahte kedi maması satıyor adamlar. Üstelik aldığım mama kısır ve yaşlı kediler için. Dikkat etmesem hayvana bir şey bile olabilirdi. Benim de Amazon US satış hesabım var. Aktif olarak kullanmıyorum ama benzer bir ürün satmak istesem benden 40 tane belge isterler. Belgelerim tam olsa bile gıda ürünü olduğu için liste açabileceğimin garantisi bile yok. Amazon TR'de, kendi deposundan çıkan malın orijinalliğine bile bakmamışlar. Son dönem Ekşi Sözlük ve diğer platformlarda Amazon Türkiye hakkında birçok olumsuz yorum okuyup, o kadar da değildir herhalde diyordum ama o kadarmış gerçekten de. Sahte ürün satan satıcı, müşteriden daha değerli. ![]() ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt