Şimdi Ara

Ufo Vantilatör aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
4.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimde gördüğünüz ufo vantilatörü aldım.

Ufo Vantilatör aldım.

Bu da linki:http://www.ufotr.com/Sayfalar.aspx?KatID=H37VO3FVG349F32SY3VFC2YFB390&SayfaID=H37VO3FVG349F32SY3VFC30GB2V0

Havalar aşırı derecede ısınınca artık evin içi çekilmez bir hal aldı ve çıktım gittim Ufo vantilatörlere bakmaya. Önce şu soğuk buhar üfleyenlere baktım ama hem gereğinden pahalı hem de gereğinden büyük. Sonra şuanda sahip olduğum modele baktım. Diğerinden 60 TL daha ucuz ve kapladığı yer de çok az. Aldım getirdim eve kullanmaya başladım. Kumandası çok hoşuma gitti. Ayrıca çok etkili çalışıyor. Sıcak derdi falan kalmadı. İyonizer özelliği sayesinde odada hep temiz hava oluyor. Kısacası çok memnun kaldım. Hiç pişman değilim.

• Buhar üfleyenini alma soğuk buhar falan hikaye , bildiğin boşuna duman ediyor ortalığı bunu denemedim ama , tavsiye etmem ufo.
  • Ben bunu tavsiye edebirim. Sadece ve sadece 50w elektrik yakıyor. Bir ampul kadar yani. Hem de inanılmaz güçlü bir şey. Son kademe de duramıyorsunuz. Ben en kısık ayarda çalıştırıyorum ve bu hali bile harika.
  • kaç lira
  • 165 TL
  • hayırlı olsun güle güle kullan..

Allah bu sıcaklarda dışarıda bulunmak durumunda kalanlara yardım etsin..

hasthanelerde olanlarada yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 12 Ağustos 2010; 14:31:21 >
  • ben rowenta aldım 55 tl ye çok güzel üflüyor :D zaten hepsi aynı işi yapıyor. ortamı değil üflediği kişiye serinlik verirler sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufo mu,Seramik ısıtıcı mı??
    15 yıl önce açıldı
    Soğuk Su Buharlı Vantilatör UFO
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet ortamı soğuttuğunu söylemedim zaten. Ancak bunlarda ek olarak iyonizer teknolojisi var. Almadan önce tam bir saçmalık diye düşünürdüm ama öyle değilmiş. Gerçekten gerekli bir özellikmiş onu anladım.
  • Beyler adamın temiz ve serin havası var dağılın.
  • geçmiş olsun
  • Düşmanlığınızın sebebini anlamadım ama neyse.
  • Hayırlı olsun hocam bir tane de bana lazım aslında.Bir dışarıya çıktığımda alırım artık.
  • Hayırlı Olsun,bende 1 ay önce aldım 150 TL ye fiyatının performansını veriyor ürün,hem fazla yer kaplamıyor hemde serinletme oranı gerçekten yüksek derecede,çok memnunum bende
  • 100 daha koy klima al mis gibin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

100 daha koy klima al mis gibin

Klimaya gelen elektrik faturasını kim ödeyecek? Klima alması sorun değil zaten. Gidip hemen alabileceğim bir şey. Ancak her ay gelen elektrik faturası çekindirecek düzeyde. Bu sadece 50w elektrik yakıyor. Yani faturaya etkisi bir ampul kadar diyebilirim. Tasarruflu ampulun iki katı kadar. Normal ampulun yarısı kadar. İkisinin ortası bir şey. Evde varsın olsun bir ampul daha yansın mantığı işte. O nedenle klima düşünmedim. Belki ileride.
  • tam güçte aylık yaklaşık 9.6tl demek oluyor. aynı güç tüketim değerine sahip bir vantilatörüm var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Klimaya gelen elektrik faturasını kim ödeyecek? Klima alması sorun değil zaten. Gidip hemen alabileceğim bir şey. Ancak her ay gelen elektrik faturası çekindirecek düzeyde. Bu sadece 50w elektrik yakıyor. Yani faturaya etkisi bir ampul kadar diyebilirim. Tasarruflu ampulun iki katı kadar. Normal ampulun yarısı kadar. İkisinin ortası bir şey. Evde varsın olsun bir ampul daha yansın mantığı işte. O nedenle klima düşünmedim. Belki ileride.

70-80W harcayan klimalar var onu almak bence daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

tam güçte aylık yaklaşık 9.6tl demek oluyor. aynı güç tüketim değerine sahip bir vantilatörüm var

Günde 10 saat çalıştığımı düşünürsek ve evde kimse olmadığını düşünürsek peki? Günde 14 saat çalışır toplamda. 4 saat hiç çalıştırmadığımı düşünelim. 10 saat çalışır en fazla.

Bu durumda ayda 4 TL yapar.

En kısık ayarının bile fazlasıyla yeterli olduğunu ve benim hep en düşük ayarda çalıştırdığımı düşünürsek ve bunun da taş çatlasa 30w ettiğini varsayarsak;

Ayda 2,4 TL yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

Beyler adamın temiz ve serin havası var dağılın.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

70-80W harcayan klimalar var onu almak bence daha mantıklı

İlerleyen yıllarda klima düşünülebilir. Para konusunu düzene soktuktan sonra zaten kim bakar vantilatöre hakiki serinlik varken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.