Şimdi Ara

Ufo Vantilatör aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 150 lira verip onun yerine az daha para koyar klima alırdım
  • bendede var aynısı şuan yanımda vızır vızır çalışıyor

hayırlı olsun
  • inverter klima az yakıyor ama biraz pahalı
  • annemde az önce almış ufo vant. ama pervaneli olandan
  • Bende alerji var.Klima alırsam hapşurmaktan ölebilirim,bütün boğazım burnum dolabilir,akciğerlerime bakteri yapışabilir.Bu söylediklerim orta sınıf bir KLİMA için geçerli.İyonizerli,havayı,doğayı düşünen,kirli havayı temizleyen klimalar 2000 TL'dfen başlıyor.

O açıdan hakiki ve doğal serinlik veren 15-20 tl lik bir vantilatörüm var ama bu UFO'yu da almak istiyorum (hepsibruada 149,00 TL) ayrıca ev çekilişi de cabası..

Babam gitmiş bir dükkanda 4 taksit 190 tl demişler,salla orayı dedim hepsiburada 149 TL..

üstelik 12 taksit fiyatı...

akşam söyleyeceğim,umarım alırız..vantilatör çok iyi ancak ben o kule tipini tercih edeceğim çünkü tüm odayı temizlemesi (iyonize) ve havalandırmasını istiyorum..

ayrıca akciğerleri kirletmez,solunum yollarınıda etkilemez diye tahmin ediyorum...

klima almak zor değil,önemli olan sağlığa ve cüzdana olan zararı...

alan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 13 Ağustos 2010; 16:45:03 >

• Acaba bu 50w değeri en düşük seviyede çalışırken geçerli olmasın. Son kademede çalışırken tüketim değeri nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 13 Ağustos 2010; 17:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Acaba bu 50w değeri en düşük seviyede çalışırken geçerli olmasın. Son kademede çalışırken tüketim değeri nedir acaba?

Hayır üzerinde 50w yazıyorsa en yüksek 50w'ta çalışır demek oluyor.
  • 165 Milyon mu ?

Geçiniz.
  • hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

hayirli olsun

Geç olmamış mı?
  • Zuccaciyecciyim. 45 liraya seikon marka vantilator satiyorum. Garantili kutulu. Cok guclu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.