Şimdi Ara

Üflemeli Ateş Söndürücüler(12 Numara Bildirisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'den çok Galatasaray'ı ilgilendirdiği için konuyu buraya açıyorum.
    Hani siz ezeli rakip ebedi dosttunuz? Hani güya yere göğe sığdıramadığınız bir asaletiniz vardı?

Vecdi Bey Çanakkale’de, Mehmet Refik Bey Kafkas Cephesi’nde, Sadi Bey Sakarya’da bunun için mi şehit oldu?

“Galatasaray bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” dememiş miydi Baba Gündüz?

Hani “Gayın Sin” beraberliğin sembolüydü? Padişah baskısı nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldığınız bayrak rengimiz KIRMIZI BEYAZ’dan sonra, SARI LACİVERT ilk kullandığınız renklerden değil miydi?

Aynı bayrağın altında yürümek neden bu kadar zor geldi şimdi? Cadde'ye, Köprü’ye yürüyen FENERBAHÇE’lilerle kol kola neden bir SARI KIRMIZI parçalı formalı olamadı?

Apaçık iğrenç bir düzen olduğu besbelli bir komplonun direnişçisi olmak yerine, neden oyuncağı olmayı tercih ettiniz?

Daha Temmuz’un 4’ü 5’i gibi yazmaya başlamadınız mı o çok sevdiğiniz Fransızca’yla UEFA’ya ağlak mektupları!.

İlk destek veren olup Türk futbol tarihinin seyrini değiştirme fırsatınız varken, ilk hançeri vurmak gerçekten de acıtmadı mı içinizi?

“Üflemeyle sönmeyecek ateş” dediğiniz yangına, körüğü falan da bırakıp elinizde benzin bidonlarıyla koşa koşa gitmek yakıştı mı size?

Anlamadınız mı o ateşin kıvılcımlarının sizi de saracağını? Bilemediniz mi en dehşetli yangına bile direnirken FENERBAHÇE, tek kıvılcımın bile kağıttan kulelerinizi küle çevireceğini?

Spor alanlarında bileğini bükemediğiniz rakibinizi adi bir kumpas tezgahında yok etmeye çalışmak size ALİ SAMİ YEN’in miras bıraktığı sportmenliğin ruhuna pilav pişirmek değil mi?

Yalan, dolan, iftira jurnallerle hazımsızlıklarını tedavi etmeye kalkanlara kucak açıp, bağrınıza basmadınız mı?

Kokuşmuş içki masalarında aslında komşunuzu, amcanızı, kardeşinizi özünde karakterinizi satmadınız mı?

Eski başkanınız “Bunlar benim başıma gelseydi beni Metris’in zeminine gömüp üstüme beton dökerlerdi” demedi mi? Yeni başkanınız “Ben yaşasaydım bunları ikinci gün kapının önündeydim” diye bahsetmedi mi vefanızdan?

Krallarınız, imparatorlarınız nefret gömleklerini çıkarıp haksızlığa karşı tek kelime edebildiler mi?

Oysa ki yaşasaydı en önünde olurdu Çağlayan Konvoyu’nun Metin OKTAY! Jübilesinde formasını değiştirdiği Can BARTU’nun koluna girip, cesaretle yürürdü adaletsizliğe karşı!

Sizin içinse artık çok geç! Zaten sahada ezeli rakip olma vasfınızı yitirmeye başlamıştınız..

Ebedi dost olmanız da çok zor artık! "Galata" "Sarayı"nın efendileri’ydiniz bir zamanlar..

Şimdiyse başka başka efendilerin acınacak kulları!

12 Numara

Öncelikle çok talihsiz,saçma ve çocukça bildiri olmuş. Biz Metin Oktaylar'dan, Ali Sami'lerden asaleti öğrendik ki ne yüzsüzlüktür ki bir de birlikte yürümeye çağırıyorlar.Daha 1 ay bile geçmedi sen değil miydin bizim imparatorumuza yabancı madde atıp kaşını yaran, bugün gazetecileri taşlayan, dün Galatasaraylı aileleri joplayan polislere vur vur vur diye bağıran. Açıklamadan saniyeler geçmeden Twitter'da anaya söven bir hashtagı tt yapan sen değil misin ? Kimsin de Metin Oktay'ın adını ağzına alıyorsun. Ünal Aysal'ın geçenlerde yaptığı açıklamayı doğrular nitelikte her şey.

Bir de Galatasaray taraftarının vefasını sorguluyor, Galatasaray taraftarı adaletin,haklının yanındadır, suçlanan birçok kişi tahliye olmuşken bilmem kaçıncı duruşmasında hala tahliye olmayan birisini desteklemezdi.

Umarım bir daha Galatasaray'ın değerlerini ağızlarına almazlar, çünkü o küfürlü ağızlarına yakışmıyor.

• Twitter dan gördüm hayırdır bune DH yazıyor dedim, sen çıktın :)

yazı güzel ama Başkanımızın dediği gibi Seviye Farkı var
  • ajitasyon
  • şu elemanları dikkate almamak lazım. Beşiktaşa da yazmışlar bir yazı. tüm takımlara yazarlar heralde.
  • Bosversenize harbiden aynisi bizim basimiza gelse varya klubun kapisina zincir vururlardi. Ne geldiyse basimiza su merhametimizden geldi zaten. Yemin ediyorum cok merhametli ve iyi niyetli Galatasaray taraftari. Bizim her ebedi dostluk dedigimizde arkamizdan isler cevirdiler. En ufak acigimizi yakaladiklarinda yapmadiklarini birakmadilar. Gördük kadikoydeki macta dostlugunuzu sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Twitter dan gördüm hayırdır bune DH yazıyor dedim, sen çıktın :)

yazı güzel ama Başkanımızın dediği gibi Seviye Farkı var

Başkanınız kafasına laptop fırlattığınız günleri ne çabuk unuttunuz seviye fark var cidden
  • Kardeş hiç dikkate almayacaksın, muhatap bile olmayacaksın. Çok şükür tertemiz bir futbolla lider giden bir takımımız var, istedikleri kadar uğraşsınlar bizi kendi pisliklerinin içine çekemeyecekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne cürret ya?

ali sami yen ve metin oktay'ın isimlerini kullanarak bize saldırmak? metin oktay yaşasaydı fenerbahçeli taraftarlarla birlikte çağlayan da olacağını düşlemek? bunlar köşeye sıkıştıkça beyinlerine oksijen az gidiyor herhalde, hayal aleminde yaşadıklarını düşünüyorlar.
  • hem çok sevdiğiniz fransızca tarzı soylemlerle tarihimize laf atıyorlar sonrada gelmis metin oktay asaletini agızlarına alma tenezzulunde bulunuyorlar.
    O kadar saçma bir yazıki okurken sinirlerim bozuldu. Bizim şike karşısında ki tavrımızı eleştiren taraftarların su anda metris de olan başkanlarının yaptığı savunmada defalarca galatasaraya laf soylemesi ne kadar doğru?
    Hani siz de bizim yanımızdaydınız? Aziz yıldırım bizim 2006daki şampiyonluğu muzun ardından uefaya gitmedi mi bunlar teşvik verdi diye? Hani duruş?

Geçiniz...
  • Olay siyasi gözüküyor ama bu onların şike yaptığı gerçeğini değiştirmez. Biz bununla ilgilenmek istiyoruz şu an. Olayın siyasi boyutu da Aziz Yıldırım'la sorunlu olduğu kişiler arasında.

Bugün çıkıp demiş "Herkes biliyor neyin ne olduğunu. O herkesi ben biliyorum ama susuyorum." Konuş işte. Bu mu yerinden sallamak? İsim verse tamam yine sallar bir yerleri. Ama isim yok. Kanıt yok. Üstüne çıkıp diyor ki Trabzon'un şikesini önledim. Elinde belge varsa gitseydin savcılığa. Gittin de giremezsin mi dediler?

Fenerbahçe'li arkadaşlar uyanamadı hala. Tamam olay siyasi olabilir. Olay NATO ihalesi olabilir(olmaz da sizin hatrınız için olsun) Cemaat işi olabilir. Tüm bunların hepsi olsun. Niye bu adam istifa etmedi? Madem yönetim kurulu divan kurulu çok seviyor bu adamı istifa ettiğinde yerine onun işaret ettiği biri geçerdi sonra tekrar devralırdı başkanlığı hem de Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazarak. Neden etmedi?

Aslında soru niye etsin olmalı. Davada Aziz Yıldırım olarak yargılanmak var. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olarak yargılanmak var.

Olay tamamen bundan ibaret.

Tutup bir de bunları Ergenekon gibi bir davayla bir tutmayın. Kendinizi aynı kefeye koymayın çünkü değilsiniz. Ve bunun üzerinden yalnızlık triplerine giriyorsunuz ki aslında bu sizi daha da gülünç duruma düşürüyor.

• Fenerliler ttlerle söverken Galatasaraylılar #FenerliAnnelerinEllerindenOpuyoruz Kimse buraya gelip kalite malite lafı etmesin bana kimin ne olduğunu herkes görüyor.
  • ANTU V2.

Geçiniz, saçmalığın dibine vurmuşlar resmen.
  • Yazıda hem laf atmaya çalışırken hemde ağalıyorlar bir yandan diye düşünüyorum yani öyle anladım.

Edebi dostmu kaldı boşversenize bunlar 80 yıllardaydı o devirler geçti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Fenerliler ttlerle söverken Galatasaraylılar #FenerliAnnelerinEllerindenOpuyoruz Kimse buraya gelip kalite malite lafı etmesin bana kimin ne olduğunu herkes görüyor.

Bir gs li taraftarda İlhan eksioglu nun kizinada alaycı twitter atiyodu. Oda en ahlakliniz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee bu yazı dün beşiktaşla alakalı değilmiydi?şablon açıp takım adımı yazmışlar bir de forma rengi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Fenerliler ttlerle söverken Galatasaraylılar #FenerliAnnelerinEllerindenOpuyoruz Kimse buraya gelip kalite malite lafı etmesin bana kimin ne olduğunu herkes görüyor.

Bir gs li taraftarda İlhan eksioglu nun kizinada alaycı twitter atiyodu. Oda en ahlakliniz herhalde.

Kişilerle topluluklar arasındaki farkı anlayamayacak adama oturup uzun uzun şeyler yazmanın manası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

sen bir densiz i örnek veriyorsun. biz binlerce fenerbahçelinin yaptığı TT yi konuşuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ee bu yazı dün beşiktaşla alakalı değilmiydi?şablon açıp takım adımı yazmışlar bir de forma rengi...

Önce Galatasaray'a yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. konusu vardı silindi. ardından sizinki forumda yayınlandı.
  • Başkanından tut taraftarına bir tane mantıklı konuşan çıkmaz mı yahu
  • Bu arada Fatih Terim'in kızı Buse Terim'e yapılanları da unutmadık.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.