Merhaba. Biz 2 ay önce bir marketten tencere almıştık, cam kapağı geçenlerde yüzümüze patladı yemek pişirirken, annem kör olmaktan kılpayı kurtuldu. Market müdürü kabul etmedi 2 ay geçtiği için. Ayrıca elimizde fiş yok, sadece kredi kartı dökümünden bulabiliyoruz. Orada da annem alırken bir kısmını nakit bir kısmını karta çektirdiği için tam tutar görünmüyor. Market müdürü markaya başvurmamız gerektiğini söyledi. Markayı aradığımda papağan gibi aldığınız yer ile görüşün dedi sürekli. Hiçbir şekilde destek olmadı. Fakat ürün 2 yıl garantili, garanti belgesi mevcut. Ben tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorum ama dediğim gibi elimde fiş yok. Nasıl yapabilirim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 12 Mayıs 2025; 20:50:34 > |
TAÇ patlayan tencere kapağına destek olmadı

-
-
https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
Aldığınız yerden bahsedin, fişiniz olmadığını belirtin.
-
Fiş farklı şey fatura farklı şey
Alo vergi şikayet hattını arayın ve fiş verildi fatura verilmedi ben faturamı istiyorum diye şikayette bulunun .
Aldığınız yer size fatura kesip göndericek ardından
Yasal yollara başvuru yapın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fişi kaybettik ama alışverişi annem yaptığı için fatura veriliyor mu tencerelerde bilmiyorum.
Alışverişin yapıldığı dönemlerde birkaç tarihte aynı yerden yapılan alışveriş var, ama bir kısmı nakit ödendiği için tencerenin tutarı hiçbirinde yer almıyor. Kart hareketlerinden çıkaracaktım ama tam olarak hangi tarihteki işlem olduğunu bilmiyorum.
-
Siz dediğimi yapın ceza yememek için kesip göndericektir yada denetime girmemek için .
Fiş aldığın hizmeti ödediğine dahil belgedir
Fatura sana bir hizmet verildiği hakkında belgedir
Birbirin den farklı şeyler
quote:
Orijinalden alıntı: suratsızadamSiz dediğimi yapın ceza yememek için kesip göndericektir yada denetime girmemek için .
Fiş aldığın hizmeti ödediğine dahil belgedir
Fatura sana bir hizmet verildiği hakkında belgedir
Birbirin den farklı şeyler
yalnız annem fatura verdiklerini hatırlamıyormuş, bu durum fatura verdikleri ihtimalinde de geçerli mi?
-
O zaman kopyasını göndersinler . birşey olmaz şikayet etmekten korkmayın siz hakkınızı arıyorsunuz
Fiş kesildiyse fatura kesmek zorunda değiller
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X