Şimdi Ara

UEFI Kurulumdan Sonra Laptop'ta Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce bilgisayarıma Technopat'ta belirtilen rehber üzeriden UEFI temiz kurulum format attım. Bilgisayarı açtım ve Windows update'den güncelleştirmeleri denetledim. Ardından güncelleştirmeleri yaptım, driver booster 4 programını kurdum ve eksik driverları da buradan yükledim. Fakat formattan önce olmayan, oyunlarda kasmalara rastladım. Format atmadan önce hiçbir sıkıntı yoktu. Ekran kartını kendim güncelledim.

Ekran Kartım Nvidia GT740m. Bu sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir acaba? Burada ve başka forumlarda gezindim ama işime yarayacak bir cevap bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

Ayrıca DxDiag'dan bulduğum veriler bunlar. Ekran ve oluşturucu kısımlarının cihaz bölümünde bir sıkıntı yok mu sizce de? Pek anlamıyorum ama bana bir garip geldi doğrusu.UEFI Kurulumdan Sonra Laptop'ta Kasma SorunuUEFI Kurulumdan Sonra Laptop'ta Kasma Sorunu

• W10 zaten sorunlarla boğuşan bir sistem. Bi de üstüne güncelleyince hepten berbat oluyor.

Şimdi yapacağın ilk şey ; disk, ram ve işlemci kullanımına bakmak. Eğer biri veya hepsi yüksek kullanıma sahipse kasması normal.
    Şurayı bi oku

Bir de şunu söyliyim ; driver booster iyi gibi. Ancak memnuniyet oranı %50-60. Yani her 10 kişiden 4 veya 5i sorun yaşıyor, güncellediği sürücülerle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 30 Temmuz 2017; 1:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver Booster gibi saçma sapan programlarla driver yüklemeyin. Neyi yüklediği, nereden yüklediği belli değil. Driverları resmi sitelerden indirin.
  • Yeniden bilgisayarı formatladım, driverlari toshiba sitesinden yükledim ama sonuç değişmedi. Dısk kullanımı yüzde 2 civarlarında. O konuda bir sıkıntı da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.