Arkadaşlar bi duyum aldım... UEFA 6 hakem kuralında fazladan olan 2 hakemi genelde sakatlardan ve savaş gazilerinden oluşturuyomuş. Maksat bu insanların toplumdan ayırt edilmemesi ve birer normal birey gibi gösterilmesiymiş.. Geliri az olan bu sakat vatandaşlarında fazladan para kazanmaları ise bir diğer nedenmiş.
Bu yüzden bu maçta fazladan olan 2 hakemlerden biri körmüş. Bi trafik kazasında kaybetmiş gözünü.
Ben UEFA'nın bu kararına saygı duyuyorum.
Düşünceleriniz?
Uygulama güzelde neden şimdi gündeme getirdin orası aşikar...
İstersen 20 tane hakem koy yinede görmez avrupalı hakem
KAYDEŞ NE YAPTIN SEN UEFA BUNU GİZLİ TUTUYODU SIRINI AÇIĞA ÇIKARDIN.
adı üstünde kör !
gözünün önünde ki yüzde yüzlük penaltı kırmızı kartı vermedi kör !
uydurma
quote:
Orijinalden alıntı: SpooExi
KAYDEŞ NE YAPTIN SEN UEFA BUNU GİZLİ TUTUYODU SIRINI AÇIĞA ÇIKARDIN.
walla azizim. zaten şüphelenmiştim. Geçen gün Şenez aradı beni. Dedi böyle böyle... +2 hakemler sakat, kör, sağır, veya beyinsel ve zihinsel özürlü diye.... Gerçekten tebrikler...
Ama bizim Stad yönetimine yazık. 90 dakika ayakta kalan bu sakat kör insana neden bi çay kahve servisi yapılmaz? Neden oturucak bi koltuk verilmez. Buda bizim ayıbımız.
ulan adamın arkası dönük olsa pozisyonu görür. besbelli sattı maçı daha tartışmanın anlamı yok
şu maçın kasetini Platiniye yollamalı.Böylelikle 5hakemden vazgeçim video uygulamasına geçilir.Henrynin pozisyonunun da görmezdi bu hakem..
kör olsa yine görür
sonuç değişmiyor "uefadan elendi" denir "hakem eledi" denmez. bu yüzden hakem geyiğini bırakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
sonuç değişmiyor "uefadan elendi" denir "hakem eledi" denmez. bu yüzden hakem geyiğini bırakalım.
ben bırakmıycam bi sorun varmı senin için?
diğer kaledeki de kördü galiba reyes'in penaltısnı görmedi
hakem kördüde canerde gitti kaleciye attı o pozisyon gol olsaydı eminim hakem boncuk gözlü olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
hakem kördüde canerde gitti kaleciye attı o pozisyon gol olsaydı eminim hakem boncuk gözlü olurdu
Penaltı + Kırmızı Kart Avantaja bırakıyorsan EĞER daha sonra caner golu atsın atmasın, devam ettirdiğin için oyunu baştan KIRMIZI veremez SARI verirsin.
Hakem pozisyonu görüp AVANTAJA bıraksa TAMAM dicem.
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
quote:
Penaltı + Kırmızı Kart Avantaja bırakıyorsan EĞER daha sonra caner golu atsın atmasın, devam ettirdiğin için oyunu baştan KIRMIZI veremez SARI verirsin.
Yaa onu demiyorum hakem zaten hımmneelik yaptı. devamında kaleciye çarpmadan gol atsaydı biride çıkıp "yaa golden önce penaltı var" demezdi. Maç başlamadan hakem italyan diye sevinmiştim böyle düzenin ....
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
quote:
Yaa onu demiyorum hakem zaten hımmneelik yaptı. devamında kaleciye çarpmadan gol atsaydı biride çıkıp "yaa golden önce penaltı var" demezdi. Maç başlamadan hakem italyan diye sevinmiştim böyle düzenin ....
e tabi canım caner atsa ayrı
sol ayağıda çok iyi nasıl atamadı hayret
Pierluigi Collina özledik seni dön artık ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme